Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
Videómemóriát elvileg felviszi 128-ra automatikusan, ha 1 giga ramod van. Ha 2 giga, akkor 256-ra. Nekem annyin van, pedig hozzá se nyúltam, habár vistát használok.
Az AHCI vezérlő a vinyó gyorsabb és energiatakarékosabb működéséhez kell! Alapból nincs bekapcsolva és a windows sem bírja ki, ha csakúgy bekapcsolod, mert nem tud rendesen olvasni a vinyóról.
Az Intel Matrix Storage Driver néhány fájljával életre lehet kelteni utólag XP alatt is, de adatvesztést okozhat, inkább telepítéskor ajánlatos betölteni ezeket a drivereket.
Vista alatt egy egyszerű .reg fájllal meg lehet csinálni akár utólagosan is. Én megcsináltam, tényleg érezhető javulás, főleg boot közben.Annyival azért nem gyorsabb, hogy megérje a vesződséget xp alatt, szerintem. Ha mégis érdekel, itt egy leírás, hogy hogyan kell: [link]
Dxdiag kiírja, hogy mennyi videómemóriád van most, (futtatásba írd be, hogy dxdiag), szerintem ellenőrizd, fel kellett emelnie magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest