- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#20196435 #17052 üzenetére
Khm... Benézted. Ő erről az MSI GX60-ról beszél. Link2
(#17049) Taragas
A WoT gond nélkül fog futni rajta, magas beállításokkal. Én a nagy-tesóján töröm a fejem, a GX70-en. Jelenleg egy GX620X van a gamer sorozatból, 3éves múlt, és minimumon modok nélkül 70-80 FPS-t tol ki a kicsike, 1680*1050 felbontáson. Modokkal 30-40.
Az MSI support.. jó kérdés. Én a GX620X a támogatás kaotikussága miatt nem kaptam 3 hónapja se zsanért, se lcd keretet. se a LCD zsanér oldalvasat. Apró filléres dolgok, de baromi csúnyán néz ki a kicsike jelenleg.. Ellenben 1 TB-s APPLE HDD-t már tudtam bele rakni. Ha ezt fejlesztem tovább, akkor megpróbálkozom egy MXM III-as VGA beillesztésével, már láttam más fórumon, hogy egy elvetemült emberke megcsinálta.... Ha jól értem, tulajdonképp hűtőbordát kell benne cserélni, és mehet is a móka. (De jó lenne bele egy közepes GCN-es Radeon...)Pizzu
Szia!
Te tudnál segíteni a fent említett zsanér oldalvas és keret problémában? MSI GX620X piros fekete. -
Magnat
veterán
-
rsdoki
csendes tag
válasz
#20196435 #17164 üzenetére
én arra gondoltam hogy pontosan 4 napja ugye szakszerűen készenlétibe raktam (ahogy azt rendesen mondják) és annak amikor bekapcsolom a gépet akkor elvileg úgymond fel kéne ébrednie de semmi, se kép se hang, a ventilátor fél fokozaton pörög, csak a bekapcsoló gombra és a WIFI gombra reagál semmi másra és légyszi ne kijavítást írj, választ ha tudsz mert arra most tényleg szükségem lenne.
-
LarsR
tag
válasz
#20196435 #17130 üzenetére
Azt a 4gb-os kártyát memóriakiegészítőnek szántam. Szerintem nem is ssd meghajtóként ismerné fel a gép. A másik 4gb, az rendszermemória, nem ssd! Szóval én a meglévő 4gb memóriám mellé gondoltam még 4-et, hátha hasznát lehetne venni. Viszont sima ddr2 667mhz-es memóriából az alaplapom csak 4gb-ot képes lekezelni! Egyébként mini pci-e foglalatba a legnagyobb ssd-ket szánnám, ez pénz függő sajnos
-
Balázs1986
őstag
válasz
#20196435 #16934 üzenetére
Egész pontosan a gyárilag vele járó BIOS bár látta a 9600M GT-t, nem támogatta. De azt csak érdekességként írtam le arra utalva, hogy mennyire szeret az MSI b*szakodni a BIOS módosítgatásokkal (innen indítva az "op.rendszer vs. BIOS inkompatibilitás lehetősége is fennállhat" agyszüleményemet
)
A BIOS anomália azért jutott eszembe, mert külön volt XP és külön Vista (vagy Win7? de nem, talán Vista) verzió, és a választott op.rendszer csak az adott BIOS-sal ment normálisan. Na most, ha a Win7-et egyik verzió se szereti, akkor adott a probléma (most így hirtelen olyanokra tudok gondolni, hogy eltérő lehet az XP és a Vista / Win7 IRQ kiosztása, és ez zavarhat be / ezt "oldották meg" BIOS frissítéssel, de talán baromság a gondolatmenetem)
-
Pizzu
aktív tag
válasz
#20196435 #16918 üzenetére
ahogy látod több hiba is történt!
pl ha egy BGA elválás van kibontakozóban mely a melegedés hatására elválik és kontakt hiba van és kiadja neked hogy az IPv6 hibára fut gondolom egyből a wifi hibára fogsz gondolni
majd jön egy olyan hiba mely PCMCI hibára utal
ezek adott pillanatra vonatkoznak és nem feltétlen kell wifit vagy PCMCIA foglalat cserélni
viszont ha meglátod hogy mindet az északi híd vezérli akkor elcsesztél fél napot míg erre rájösz
ha mindezt külső eszközzel magáról az alaplapról veszed ki ezt az infót semmilyen fars adatot nem kapsz
de mindenki böngészgessen ha jónak látja
-
LarsR
tag
válasz
#20196435 #16850 üzenetére
Ezzel kapcsolatban nincsennek tapasztalataim.
Az ex600-ashoz nem nyúltam hozzá se bios se pedig video bios frissítéssel, bár a sima bios frissítést tervezem megcsinálni, már megvan az újabb bios, csak lusta vagyok odaülni. Az ex705 ösön nemrég lett lefrissítve a bios (Köszönöm a segítséget), jól működik nincs vele gondom. Ebben ati kártya van, egyszer akartam picit tuningolni az ati hivatalos honlapján lévő programmal, de el sem indult a program. Annyiban is hagytam, mert csak kíváncsi lettem volna, ha lehet mennyivel lesz jobb ill. gyorsabb. Az én gép / játék használatomhoz bőven megteszi a gyári órajelbeállítás. A komolyabb frissítésekhez/módosításokhoz (bios/vga bios) csak annyit mondok, hogy aki nekilát, az tisztában van a következményeivel, mindenki csak saját felelősségre. Én még csak egyszer csináltam bios frissítést, szóval nincs tapasztalatom ilyen téren.
Anno, ami bőven 10 évvel ezelőtt volt, néha-néha cpu és vga kártyákat húztam fel, igaz nem túl sokat és akkor is csak annyira, hogy ne legyen gond. (Persze ezek mind asztali pc-k voltak)
-
-
-
válasz
#20196435 #16769 üzenetére
ezt nem az oprendszer követelménye dönti el, hanem adott notebook gyártója, aki adott esetben nem óhajtott 64 bit illesztést adni ezen szériához, és bár nem állítom, hogy lehetetlen összevadászni a megfelelő illesztéseket, de nem egyszerű, pláne az esetleges specifikus alkalmazások miatt!
MS74hu; letöltöd az msi által adott szériához a win 7 32 bit alá rendelkezésre bocsájtott illesztéseket, és a legtöbbnél megtalálod a mappában a 64 bit illesztést, bár lesz olyan, ahol csak vista 64 bit illesztés lesz, azt vista kompatibilis módban kell felhúzni, ahol pedig nem adott semmilyen 64 bit illesztés, azt más, alternatív módon kell beszerezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest