- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
teptep #17932 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos nem tudok elmenni sehová megnézni, remélem nem lesz csalódás.
Van most is a családban TN paneles laptop, szörnyű. Már 45 fokkal elfordítva sem látni semmit rajta.
OLED-re nem vágyom, csak ha pl megdöntöm a kijelzőt lefelé, akkor ne menjen át inverzbe.Akinekitt esetleg van egy MSI Modern 15 F13MG laptopja, az megírhatná a véleményét róla.
-
cs.zs.
veterán
válasz
teptep #17932 üzenetére
Az hogy emiatt nem cseréled le, teljesen rendben van.
Vásárlás előtt állva azonban mérlegelsz, hogy ezt, vagy a kicsit jobbat, vagy a sokkal jobbat finanszírozd-e.
A lényeg hogy megismerd/tudd hogy melyik miben különbözik, miben jobb, és nem vakon szaladsz bele az első ajánlatba.
-
-
-
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17921 üzenetére
Köszönöm a linket.
A 10. verzió (WinPE 11) kiírtam Rufus-sal egy 64 GB-os pendrive-ra.Bebootoltam vele, (a BIOS-ban átállítottam a Boot sorrendet, hogy pendrive-ról bootoljon) de a megnyílás közben kiírta, hogy nincs neki Raid Controller INF-je. Bejött a program, de
Így továbbra sem látja az egyetlen 512 GB-os SSD meghajtómat.
Korábbi verzióval így csináltam és működött, de most még nem sikerül.Ebben kérnék egy kis segítséget tőled.
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17919 üzenetére
Köszönöm szépen, próbálgatom a lehetőségeket.
Estleg abban tudnál még segíteni, hogy melyik backup-restore programot használjam a teljes rendszer lementésére és visszaállítására?
Korábban a Macrium Reflect-et használtam, de ez a program ezen a gépen már nem látja a partíciókat és így használhatatlan.
-
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17915 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Igen sikerült a most leszedett driverrel a wifit láthatóvá tenni. Van net, igaz csak wifis és nem etherneten keresztül. Eddig működik, még a hang nem oké. A friss drivert próbáltam feltenni. Talán az is jó már, most valami MSI Center meg Norton 360-at telepít.
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17910 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Leszedtem az MSI Supportról a drivereket, mindet. Beadtam neki az F6-os drivert. Két opciót hozott fel, Én az elsőt választottam és tovább ment. De egy új ablakban 3 patrició jött be, de egyikre sem tudom telepíteni a windowst.!
Most formázzam le az egész 512 GB SSD meghajtót és úgy már jó lesz? -
válasz
teptep #17884 üzenetére
BIOS-ban kell működni igen, sőt általában telepítő alatt is, de van olyan (többel is találkoztam), ahol telepítés után csak akkr volt touch ha fel van driverezve, ez normális. Vagy PL Acer-nél van a BIOS-ban a touch résznél Basic, meg Advanced lehetőség, ott ha a Basic van, akkor telepítés alatt is van, ha pedig az advanced, akkor csak driver után. HP X360-nál pl touch meg touchpad nincs telepítés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest