Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
kadettmester #9558 üzenetére
Szia, most hogy írtad a vga felbontását, nekem is leesett, hogy "annak idején" ezzel kellett variálni. Lejebb vettem a noti, és a vga out felbontását s, de eredménytelenül. 800X600, és 640X480-ra. Mindkettőt, és külön is. Sajnos így sem jó... Remélem a hdmi-vel semmi baj nem lesz, de az még fél év...
Köszi az ötletet...! -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
kadettmester #9558 üzenetére
koszi, megpróbálom lejjebb venni, de az x3100es acer notival vitte 1024-ben... nomind1. lehet ez lesz a megoldás
köszi az ötletet! csao -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
kadettmester #9519 üzenetére
szia,
ez panasonic tv, amin próbálkozom. de nem megy sehogy. sem svideo, sem composit (rca).
hátul van neki scart, ott is próbáltam minden lehetőséget, de nem müxik... bosszantó -
Tikakukac
titán
válasz
kadettmester #9402 üzenetére
Elsőnek az FSB állításra a SetFSB nevű progi most nem tudom honnan szedtem le anno, de gugli a barátod. Memória órajelre nem nagyon tudok semmit így fejből de guglizz rá hátha. Videós dolgokat pedig ATI Tray Tools, vagy ennek nvidia megfelelője biztos alkalmas /sosem volt nvidia karim/. Amúgy mit akarsz macerálni? Aminek alapból nincs engedve Biosban annak jó oka lehet, szoftveres beavatkozás sosem jó, bár ha nagyon fontos
-
Tikakukac
titán
válasz
kadettmester #9394 üzenetére
Nem bolt a hibás a legtöbb esetben, habár tényleg jól esne egy kis együttérzés, és amit fentebb az egyik szervizes elmondott EQ-nak a telefonba, hát tényleg gyönyörű, hogy ilyen embereket felvesznek oda. Az a 10% nekem elég soknak tűnik első hallásra, mert ott már komoly gyártási problémák lennének. A fő gond továbbra is az, hogy az MSI nem biztosít semmilyen raktárkészletet a szerviznek. Hogy ezt mi a francért csinálja nem tudom, ha pl. a ventik szétkopása, leállása típushiba akkor legalább azokból küldjön vagy 10 darabot. Lehet 1 óra egy alaplapcsere, de ha nincs alaplap akkor csak néznek ki a fejükből a tulaj meg majd megőrül. Olyan jogszabály ami tényleg konkrétan kimondja, hogy na most innentől már tényleg visszajár a pénz vagy csere nincs, sajnos. Marad a trükközés, meg a fogyvédelem.
Valahol van egy ilyen progim elrakva majd holnapra megkeresem mert ma már hulla vagyok.
-
Tikakukac
titán
válasz
kadettmester #9357 üzenetére
Elhiszem, hogy emiatt nem a forgalmazó lenne a hibás, de ha mondjuk egy Acer laptopot képesek elküldeni a világ végébe meg vissza 1-2 héten belül és meg is javítják, helyben meg majdnem 2 hónap egy RAM, vinyó csere enyhén vicc kategória. Tegnap úgy 1 percembe került faterom laptopjából kiszedni a ramot megtisztitani, és szépen visszarakni, nyugis tempóban. Azt meg nem hiszem el, hogy annyi hibás laptop lenne az Albánál, hogy nem bírják a tempót. Életemben nem cseréltem noti alaplapot, de ha 3X olyan nehéz mint egy asztalinál még az sincs több mint 1 óra. Meg lehet nézni milyen laptopokat gyárt ez a cég, ez is mutatja a szerviz minőségét, a topikjukban azért lehet hallani extrém meredek sztorikat is róluk. De sajna igen, a kereskedőt terheli a felelősség, miért ad el olyan dolgokat amikről tudja, hogy úgy sem tudja teljesíteni? És nem kell visszavásárolnia, elállsz a szerződéstől az eredeti állapotokat kell visszaállítani,noti náluk, pénz nálam effekt. Ha nem tesznek neki eleget asztalverés, ha ez sem felszámolási per is mehet neki. Ha ezt rendesen valaki beadja és van érzéke hozzá hogyan hasson az emberekre, tele lesz a gatya a boltban és még egy vásárlók könyvébe irosgatás megkoronázza a napját az tuti. Ki lehet egészíteni fogyvédekkel, egyebekkel de az már hab a tortán. Dobok egy linket ide ahol a 38. hsz. ben szépen kifejtik, hogy igenis van jogod elállni a szerződéstől 3 nap után is szépen megfogalmazva hivatkozva a törvényre.
Amúgy siralmas a helyzet, a GX701 frissebbik verzióját 230k alatt nem lehet elérni, holott simán 200k-nak kéne lennie. Lehet másik alternatívát kell keresnem
-
szaki1
tag
válasz
kadettmester #9362 üzenetére
Ha így állnak hozzá a boltok a vevő jogos garis dolgaihoz, CSAK ADDIG FONTOS AMÍG FIZET, UTÁNA MEG LE VAN SZA............ akkor azok a boltok nézhetik a vevőket a lyukon keresztül, mert azok onnan többet semmit nem fognak venni!!! és még a rossz hírüket is terjesztik!
EZ HIÁNYZIK NEKIK????????????
Akkor megkapják!Meg persze az msi is nézhet a lyukat.át...!
-
szaki1
tag
válasz
kadettmester #9357 üzenetére
Van rá esély, hogy a Bp-i bolt küld egy garanciafutárt 100 km-re és elviszi a rossz gépet és visszahozza kijavítva INGYEN???
Vagy ezt is nekem kell lenyelni?
Az a cég, aki valamit is ad magára és vevőt szeretne az megoldja a garanciális javításhoz kapcsolódó szállítást, úgy hogy az a vevőnek NE KERÜLJÖN SEMMIBE!Van erre esélyem?
-
házimozis
tag
válasz
kadettmester #3712 üzenetére
Hello,
Elég érdekes, hogy nincs mellékelve driver.
A VR600hoz (és M670hez) Chicony kamerát írnak, tán a 601ben is az van.
[link]Elékpzelhető, hogy mégis Bison kamera van benne, akkor ez a drivere:
[link]Néha érdemes kukucskálni a típuscsalád többi support lapját is, mert - nem első bénázásként - elfelejtenek feltenni drivereket a gépek saját lapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest