- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
automi88
csendes tag
válasz
!wannabe #8903 üzenetére
Ilyet vettem a múlt héten: EX600X-415HU A ubuntu teljesen tökéletesn fut rajta. Alapból felismerte a bluetooth-t a wireless-t. A webkamerát még nem próbáltam, de ha nem működik linux alatt akkor sem halok bele.
-
válasz
!wannabe #8896 üzenetére
én csak az msi hozzáállása miatt írtam; 0 azaz nulla támogatás linux esetében!
jobbik esetben minden hardvert felismer a linux, és alapszinten illeszti is azokat, magyarán minden menni fog - úgy ahogy, valahogy...
rosszabbik esetben lesz olyan hardver is, amihez sehonnan sem lehet normális illesztőt összekaparni linux alá! -
Medige
csendes tag
válasz
!wannabe #8869 üzenetére
Jajj sorry! Ezt a beírást írtam be a kötetlen notis fórumba, és nem írtam át! És ott rendszeresen leszólják az Msi-t (sztem is teljesen alaptalanul, sajnos sok a sznob), ezért maradt bennt hogy tudom hogy nem szeretitek az Msi-t!
Én pl amikor elkezdtem laptopokat nézni az Msi volt az ami rögtön megtetszett mondhatni szerelem első látásra -
Stereopheis
tag
válasz
!wannabe #8768 üzenetére
Üdv!
a proci semmiképp sem folyna ki, mivel a vga-t húzom
amúgy az enyém hál' Istennek nem a melegedős fajta, alapjáraton a proci 45 fok, a vga 55 ok, persze így, tuninggal.
4 óra Crysis után a proci 60ig megy fel, a vga 75ig, ami sztem még elfogadtató.
tegnap este próbáltam még feljebb húzni, de már 1 Mhz-cel se megy feljebb
szóval 610/1220/510 és 5340 pont a vége
amúgy persze visszaveszem majd....egyszer -
válasz
!wannabe #8776 üzenetére
ezzel a erővel azonos árkategóriás asus, acer...stb notit sem szabadna venni...
sőt a nagyoknál is előfordulhat hiba! aki ilyesmivel riogat - gondolok itt főleg a memória hibájára utaló kijelentésre, mert az aztán b@romság ebben a formátumban -, az gondolom vett már sok msi notit, és mindnek az volt a hibája, amit említ...
megveszed, és utána tesztekkel kezded - memtest...stb -, és ha hibája van - aminek pont annyi esélye van, mint más gyártmányoknál -, akkor 3 napon belül csere! -
válasz
!wannabe #8770 üzenetére
nekem mind a két platformból van - volt is, és vélhetően lesz is -, a mostani két noti közül az amd van régebbtől, és semmi panaszom sem lehet rá (pedig az asus notimban csak egy tl-52 proci munkálkodik). egy puma viszont jobban bepróbálkozik majd nálam, amint alkalom nyílik rá...
-
automi88
csendes tag
válasz
!wannabe #8745 üzenetére
Én őt néztem ki: [MSI EX600X-415HU] Ha minden jól megy egy hét múlva már nálam lesz a noti. Amit kinéztél magadnak az erősebb laptop, mint amit én néztem ki. De ha gondolod, majd leírhatom a tapasztalataimat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged