- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToxLee #14300 üzenetére
hivatalosan nincs gyártói támogatás 64 bit alá, de sok illesztő esetében megtalálható a 32 bites illesztő csomagjában a 64 bites illesztő is! ha az európai régiós letöltőnél, akkor irány másik régió; usa...stb!
én a 32 bit oprendszert preferálom, kevesebb vele a gond azon notiknál, ahol a noti gyártója nem kimondottan erőlteti a hivatalos 64 bit támogatást!
hibernálás alatt is van minimális áramfelvétel, úgymond folyamatos készenlétben van a noti! -
válasz
ToxLee #14293 üzenetére
a bios beállításában nincs elállítva valami? ha esetlegesen igen, akkor próbálj egy bios default beállítást! tudom, nem sok beállítási lehetőség van a bios felületén, de bármi lehetséges! mert a problémás intervallum pont az, amikor a bios adja át a vezérlést az oprendszer részére!
-
m.zso
aktív tag
válasz
ToxLee #14286 üzenetére
úgy vettem észre,h az msi dolgok elég különlegesek.volt egy msi p35 neo-f lapom az meg 2x 3x is ki-bekapcsolt indításkor. lehet,h ezek a notik érzékenyek a loaderekre és az aktivátorokra. én kipróbáltam vista alatt is vagy 5-öt,de egyik sem volt jó. a funkcióját megfelelően ellátta mindegyik,de az összes alkalommal 9 perc telt el a boot-olás és a gép bekapcsolása között.
-
kola1234
tag
válasz
ToxLee #14275 üzenetére
ha a bootvist használsz akkor abban van először egy "felderítő" rutin.
aztán ha ez megvan, akkor van olyan , hogy optimize trace vagy mi , na akkor ő rendet rak neked.
nekem bejött a progi, bár rég használtam.
valahol neten le is van írva pontosan mit kell tenni optimalizáláshoz. -
Stereopheis
tag
válasz
ToxLee #10135 üzenetére
áhh, x@r az a laptop, ne is bosszantsd magad vele, küldd el nekem, adok érte egy megbízhatóbb, gx600px-et
Amúgy sztem előbb hardveresen kell bekapcsolni, ha jól láttam egy képen, akkor jobbról a negyedik gomb felül, a P1, wifi, bluetooth gombok és a turbo gomb között
úgy néz ki mint egy 2-es, de az egy pici kamera akar lenni
ha megy a system control manager, akkor jelezni fogja a bekapcsolását
rem sikerül)
(ejj, de kár h nem vártam még egy picit a gépvásárlással, és most biztos ilyet vennék...)
-
azért is írtam korábban, hogy a gx620 már nem melegszik annyira - mint például az előd gx600 -, mert a gx620 és gx720 már nem az a tiszta műanyag, ezért jobb benne a hőelvezetés/hőátadás.
ha kimondottan szükséged van a nagyobb kijelzőre, akkor a gx720 legyen, de én biztosan a gx620 mellett voksolnék - főként a hordozhatóbb mivolta miatt! -
ha csak egy (vagy több) tesztet olvasok egy notiról, akkor - vagy inkább attól még - nem szoktam javasolni megvételre! ha valamelyik notira azt mondom, hogy jó, akkor az minimum volt a kezemben - igaz csak 1 - 2 vagy max 3 napot van nálam a legtöbb noti, egy telepítés és néhány teszt idejére. viszont játékkal sosem próbálom ki még a "gamer" notikat sem, így azzal kapcsolatban nem, vagy csak akkor nyilatkozok, ha nagyon egyértelmű valami.
a sony vaio vgn-fw21(x) szériás notijai hd3470 videókarival rendelkezenek, ami hát nagyon erősen alul marad a 9600m gt kari teljesítményén, sőt... egy 8400m gt lealázza!
néhány viszonyítási alap;
Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List
Mobile-Processors-Benchmarklist
mint a fent linkelt listában is láthatod, ati fronton a hd 2600 xt áll közel teljesítményben a 9600m gt karihoz, a következő lépcső pedig a hd 3850 ami már jelentősen túlszárnyalja azt.
az említett árkategóriában ha 9600m gt erősségű videókarival rendelkező notit szeretnél,
akkor valóban marad az msi gx620 széria!
amit a gx620 szériáról bátran elmondhatok; például a gx600 szériás darabokhoz képest nem melegszik, halkabb, és jobb az anyaghasználata.urbanjozsi; az asus egyenlőre nem magyarországon szervizel, majd talán jövőre alakul ez a dolog...
-
akik óvnak az msi notiktól, azok okkal teszik - bár az msi notik esetében sem lehet teljesen általánosítani...
az msi szervize elég pocsék; minimum 3 de inkább 4 hét egy sima szervizelés székesfehérváron! továbbá ezen gyártó erős hardveres kiépítettségű notit ad azért a pénzért, amennyiért egy megbízhatóbb gyártó jóval gyengébb procival, videókarival...stb, de; az msi azért tud x összegért erősebb procit, videókarit...stb beletenni, mert máson spórol! főként az anyaghasználaton! egy dell, hp vagy lenovo noti azért kerül jóval többe azonos hardveres jellemzők mellett, mert az jobb anyagból van, jobb belső kiépítéssel, és jobb a szervize is - legalább is gyorsabb a szervizelés!
neked kell eldöntened, hogy mennyi pénzt szánsz a notira, mire és hogyan akarod azt használni, és mi számít azért a pénzért; hardverileg legyen erős a noti, vagy strapabírásra - jobb support mellett? mert x összegért a fentiek tükrében kompromisszumot kell kötnöd!
vagy nagyon jó, és nagyon erős notit veszel, de azt irtózatosan drágán...
mellesleg a gx620 széria szerintem elég jóra sikeredett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged