- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
vranyek #8862 üzenetére
Megy a Warhead maxon?
Ok,kösz a válaszokat.Szülők most terveznek venni 117cm-es full hd-t.
Haveromnál néztünk 109cm-es hd ready-n 600*300 körüli filmet,szerintem türhető volt(és az dvi és hdmi-vel volt összekötve).
Egyébként az magában nem zavar,hogy a gép melegszik(mert mint már írtam külső bill és egérrel fogom használni),csak nem szeretném,hogy túl meleg legyen,meg hát olvastam,hogy elvileg az nvidia 8as sorozatával van vmi anyaghiba,ami miatt javasolt azt elkerülni,hogy gyakran változzon drasztikusan a gpu hőmérséklete.
A hűtőpad topicban írta vki,hogy ő kipróbálta azt,hogy felpeckelte a notebook hátulját és jelentősen sikerült lecsökkenteni a hőmérsékletet.Hát,találtam egy boltot,ahol az árlistán még 180k volt írva,gyorsan írtam nekik,hogy foglalnék egyet,4nap múlva vinném az előleget de csak 15én tudnám kifizetni.Mondták ok,nincs készleten neki,de 180 lesz az ára.Bementem az előleggel,ment az utánanézése a mailjeimnek meg minden,aztán közölték velem,hogy csak 2 db-t sikerült szerezniük a gépből ezért kicsit több lesz az ára(185k).
Mondtam,hogy nem ebben állapodtunk meg,mire kb 4perccel később egy "jól van,nekem ez nem ér meg annyit" felkiáltással az eladó belenyugodott a 180k-ba.
Szóval hála az égnek jól jártam
Már nagyon várom a gépet
Még valami: úgy gondoltam,hogy a hétköznapi teendőim végett maradnék az xp-nél,de feltenném a vistát is a directx 10 kedvéért,és csak játékra használnám.
Szerintetek mennyire életképes ötlet?
Megéri ezért csinálni egy külön 20-30gb-s particiót vistának?Van annyira jobb a grafikai különbség vagy 8600gt-nél nem érdemes? -
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8699 üzenetére
Az általános csatlakozó a SATA-hoz az AHCI, mely elérhetővé teszi a SATA fejlett képességeit, úgy mint a hot swap és a Native Command Queuing-et (NCQ). Ha az alaplap nem támogatja az AHCI-t akkor lehetőség van az IDE emulációra, azonban ekkor a SATA nem képes hozzáférni az ATA/IDE által nem támogatott képességekhez. A Windows eszközkezelő általában IDE emulációban működteti a SATA eszközöket mindaddig, amíg be nem állítják AHCI módra. A Windows XP hivatalosan nem támogatja az AHCI-t, azonban néhány saját eszköz meghajtó engedélyezheti azt. A Windows Vista, a jelenlegi Mac OS X és a Linux már alapból támogatják az AHCI-t.
Neked azért indul kékkel ha bekapcsolod, mert az XP SP3-ban sincs benne.Szokták n-lite nevű kis progival beleaplikálni a vezérlőt a telepítőlemezbe, vagy utólag telepíteni. (na ezt még nem próbáltam de akkor kipróbálom ha már így szóbajött) Pár napja szereztem egy ilyen buherált XP-ét, azt mondták gigamega, de most nincs kedvem telepítgetni.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8691 üzenetére
Hát ezaz!Nekem ugyanaz az oprendszer,driver,kodek mint neked, nálam működik szépen, nálad meg nem.
Lehet hogy felraktál valami gigamega médialejátszót vagy más hasonló alkalmazást, amibe bele vannak aplikálva kodekek és az kavart be?Felülírt valamit, átállított valamit....Volt már ilyen tapasztalatom is, ezért van nekem a win.média pléjer, meg a média pléjer klaszik a gépen és ennyi.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
vranyek #8673 üzenetére
Rivatunerrel.Core: 600, shader: 1200, a memória valódi órajele 400, effektiv 800.Tehát nálad 450mhz effektiv:900mhzNem akarlak biztatni, nehogy aztán miattam süljön meg a géped.Amíg garis nem akarom huzamosabb ideig túlhajtva használni.Csak kipróbáltam mit tud húzva.
Ugyanazt a drivert meg oprendszert használom mint te, csak én gyári órajeleken. -
enerdzsájzer
tag
-
Coolmat
őstag
válasz
vranyek #8611 üzenetére
Végülis nem kötelező, csak az office 2007-et kell feldobnom, viszont ezzel nem akarom beszennyezni az XP-n jól bevált office 2003-at, így marad az, hogy kell egy XP 2003-al, és kell egy Vista 2007-el (meg akkor már egy linux is, mert az is fog kelleni), fasza lesz megoldani a partíciókat...
Ja és ELTE prog. inf. -
Coolmat
őstag
válasz
vranyek #8572 üzenetére
Akkor kifogtál egy olyat, amiben eleve le van merülve (vagy nincs is benne, bár akkor talán el sem indulna). Mivel nem lehet megbontani garancia miatt, vidd vissza, és cseréltesd ki a gombelemet, talán a boltban is elintézik, és nem viszik ilyen apró "hiba" miatt a központi szervízbe. Ha mégis el akarnák vinni, és tuti a gombelemmel van a difi, akkor inkább írj egy bontási kérvényt az Albacomp szervíznek.
-
Stevenlovei
csendes tag
válasz
vranyek #8540 üzenetére
Milyen drivert használsz hogy a crysis-t high-on faszán viszi? Nekem gx600px-071-em van, 169.09-es driver-el xp-n. 3dmark06-on 4300 pontot értem el vele 1280*800-ban alap beállításokkal turbó mellett.
Nekem a crysis medium és high között van beállítva. de inkább medium hogy ne akadjon.
Amúgy minden más játékot faszán visz akadás nélkül. -
vranyek
aktív tag
válasz
vranyek #8504 üzenetére
nekem is megvan egy hete (gx600px-214hu),és még én sem tapasztaltam semmilyen hibát, nem melegszik nagyon,ráadásul minden drivert sikerült szépen elsőre feltenni,leszámíva a videókártyáét,de azt is csak azért másodszorra,mert másképp kellett,mint az asztali gépemen, nagyon meg vagyok elégedve vele! írtak olyanokat, hogy nem tudják előhozni, hogy a turbo gomb zölden világítson és takarékon menjen,nekem az is elsőre ment! csak azért írom le ezeket,hogy lássák nem alapvető típus hibák ezek,hanem bizony ki lehet fogni hibásabbat, akár egy telefonból vagy bármi másból is!
-
Stereopheis
tag
válasz
vranyek #8505 üzenetére
menj a laptopvideo2go.com-ra, keresd meg az adott driver, szedd le, szedd le a modded inf file-t.
utána
rakd bele az infet a kicsomagolt 177.79 nevű mappába, írd felül az eredetit.
start-->vezérlőpult-->telj. és karb.-->rendszer-->hardver-->eszközkezelő-->videókártyák-->8600 gt-->jobb klikk-->illesztőprog. frssítése-->nem, most nem(válaszd)-->tovább-->telepítsen listából-->tovább-->ne legyen keresés(válaszd)-->saját lemez-->keresd meg a drivert, amiben már benne van az inf...
innen már csak menni fog... -
eLioT84
tag
válasz
vranyek #8474 üzenetére
még egész olcsón kapod meg akkor 175ezerért a laptopit, de nem gondoltam volna hogy ennyire kifut majd ez a típus, hogy sehol sem lehet kapni szinte...
bár semmi gond, de a gx620-nak még elég horror ára van, azmondjuk lejjebbmehetne akkor
ezért nézegettem azt az acert helyette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest