Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Medige #13682 üzenetére
először is egy másik töltővel kellene kipróbálni, hogy az is melegszik-e, így kiderülne, hogy a noti okozza - valami zárlat, áthúzás...stb miatt -, vagy a töltővel van csak probléma. ha csak a töltő rossz, akkor egy másik töltő megoldást jelenthet, ellenkező esetben a notit (is) kell gariztatni. a megolvadt töltőre nem tudom, hogy mit mondanak majd a szervizben, szerintem korábban - még a problémák elején - kellett volna lépni!
-
sublot
csendes tag
Nekem csak a telefonomra folyt rá víz, de én is azt csináltam mint te. Garanciális volt még ezért elkültem szervízbe. Később felhívtam a szervizest és Ő mondta, hogy nem a víz a gond mert az elpárolog, hanem a só. Érdemes desztillált vízzel utánna még "leöblíteni" mert a só lehet, hogy csak fél év múlva, de elkezd dolgozni.
-
-
Coolmat
őstag
1. Mint kicsivel feljebb is tárgyaltuk: a melegedése teljesen elfogadható, nem égeti le az ujjad.
2. Filmnézésre tök jó, ha csak egyedül szeretnéd nézni, esetleg ketten egymás mellé ülve a laptoppal szemben. Közepes fényerőtől nem veszed észre, hogy tükröződik.
3. Bevallom, nem próbáltam még utazás közben filmet nézni vele, de elképzelhető, hogy bírna 2 órát a következő feltételek mellett: alacsony fényerő, folyamatosan ECO módban működő proci (vagyis 800mhz-en, de így is lejátszik akadásmentesen HD filmeket egy jó kodekkel), kikapcsolt wifi.Kompromisszum olyan tekintetben, hogy vagy dedikált VGA-s modellt választ az ember, ha vmi 3d alkalmazást is szeretne futtatni, vagy beéri az integrálttal, ami kevesebbet fogyaszt, ergó tovább bírja az akksi. Ez a 2 opció van, amik közül választani lehet, ha vki noti vásárlásra adja fejét (ja bocsánat, van egy harmadik is: beszerzel egy mobil Paks TM atomerőművet, ami elég energiát biztosít egy darabig
).
-
!wannabe
tag
Hogy hogy miért?! Arra van, hogy megszerkeszd utólag a hozzászólásodat (hsz). A hsz-ed közzététele után 5 percig MOD-olható. Látszik a dátumokon, hogy nem telt el az 5 perc a 2 hsz-ed között, és akkor így nem lesz tele a topic a hszeiddel ha mindig eszedbe jut még valami amit kifelejtettél.
-
-
!wannabe
tag
Szerintem a szervíz az meg van oldva. Legalábbis ahogy hallottam nem az a baj, hogy nem jó a szervíz hanem, hogy relatív sokat kell vinni az MSI notikat szervízbe. ( Ez nem a szervíz hibája hanem a notié.)
"Tudom hogy sokan nem szeretik itt az Msi-t meg úgy általában a fórumokon, nekem ez lesz az első notim, szóval nincs személyes tapasztalatom, de szerintem annyival nem ér többet egy paraméterekben hasonló DELL mondjuk, mint amennyi eltérés árban van...."
Tévedsz itt az MSI fórumban sokan szeretik az MSI-t
A DELL-el kapcsolatban igazad is lehet a saját szemszögedből. Ez ugye megint csak attól függ, hogy kinek mi éri meg.
"Vagy ennyire vacak lenne az MSi?"
Nem!Egyébként az aksijával semmi gond szerintem. Úgy bírja mint akármelyik másik notié. Úgy kell használni ahogy elő van írva.
-
vranyek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest