- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoka
aktív tag
-
házimozis
tag
válasz
#16820480 #2384 üzenetére
Nakérem! vipisti te is figyu!
Nekiindultam a dolognak, mert ''olyan nincs hogy nincs'' (''akkó' van'' - by üvegtigris)
Azt írja a manual, hogy a touchpad (továbbiakban TP) konfigurálásához windowsban elegendő az IBM ''ps2 egér'' driver. Ezért levettem az Elantech (KTP) divercsomagot, és visszaállt a ps2 egér, ...és van scroll is a TPn. (kipucoltam a registryt is tucat elantech bejegyzés marad hátra)
Vagyunk ahol voltunk a kezdettől, Fn+F3 továbbra sincs.
Ezekután nekiálltam gondolkodni. (félelmetes mi?)
Az Fn+ funkciókat hardveregységekhez rendeli hozzá a manuál, operációs rendszertől függetlenül. Ergo ezt a BIOS kell felügyelje.
Továbbá: Vannak a funkció gyorsgombok is (4db) amelyek szintén fixen előprogramozottak. (böngésző, mail, drótnélküliLan+Bth, és a kamera vagy nagyító.) Gondolom az alapértelmezett alkalmazást kapcsolják. És itt is van bibi, mert a belső kamera elindítását (amúgy műx.) vagy az egér-nagyítóablak módját (állítja a manual) sehogyse tudom rákonfigurálni erre gombra. Most semmitse tesz. A gomb maga él, mert jelzi (hibaüzi) hogy azt a funkciót nem veszi magára.A másik 3 gyorsgomb működik.
Namost!
A 67x gépekhez is a 86.02 fw van a telepítőn. Ez tele van egér funkciókkal is! Viszont 6xx-en ezexerint működik a TP tiltás*. Márpedig ekkor csak a bioshoz jutunk vissza L745ön.
Az egyedi módon hibásan betöltött biost kizártam, mert nem vagyok egyedül. Innentől kezdve - mint következő eshetőség - csak a bug marad.
A gyártó 7.00tól vista optimalizáltnak jelentette be (ki) az L745 biosát. Ehhez képest 6 hónap alatt az 5. frissítést adja ki rá. Most épp speedstep(!) javítást, vista alá ami csak kicsit brutál hiba. (szerintem) 7.04en volt Fn+F2 javítás vista alá.
Ezekből következve, nem kicsi az esélye annak, hogy az XPvel nem annyira törődtek a bios írásakor, és idő kell míg kibuknak a bajok. Mert tény, hogy vannak.
sheratan
*..Hogy pontosítsam a tegnapit: Lehet hogy eltérő típusú TPnk van és ez is lehet az oka. Ha viszont egyforma TPnk és fw driverünk van, akkor tutti, hogy biosbug, mert biosban bizti hogy eltérünk.
Szal csak annyival jutottam közelebb a megoldáshoz, hogy nem hardverhiba van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
válasz
#16820480 #2384 üzenetére
A tiedben lehet más típusú a tapipad.
Nem tettem fel semmilyen MS frissítőcsomagot, mert máshoz sem kell.
Csak a support oldalon publikált drivereket használom. Szal nemértem?
Én is azt mondom, hogy nem driver.
Majd gyúrok még rá, de legalább a géphiba kezd kizáródni. ...Főleg, hogy havonta adnak új biost. ...Ezt nem akkor szoktak, amikor azzal minden tutti. -
[KGR]
tag
válasz
#16820480 #2378 üzenetére
Szia! Én is mondanék róla véleményt!
Szerintem ennyi pénzért nincs jobb.. Más márkákban egy ilyen típusú laptopt 30-40ezer forinttal többért kapsz meg. Nagyon jó a videókártya benne. (Gothic 3 simán fut rajta). Az akksija nekem jól bírja, ha csak excelre használom, akkor 2 óra 20percet bír kb. A kijelzőjével nekem semmi bajom. Ha megveszed, arra figyelj oda, hogy amit adnak hozzá driver cd-t, azon nem minden driver jó. Érdemes úgy kezdeni, hogy feletlepíted a cd-ről, majd az msi honlapjáról updateled (live update3). Az egér, amit adnak hozzá nagyon jó, a hangkártya simán veri 5.1-ben az asztali LG DVD lejátszómat. A webkamera szép, tiszta képet ad. (jobbat, mint az asztali gépem Genius webkamerája). Kicsit fura, hogy melegszik a numerikus bill alatt, de megszokható és jóval alacsonyabb hőfokon üzemel a kritikusnál. (2 óra gothic 3 után 32 fokos melegben 67 fokos lett a procim és 75 a videokártyám. (mindkettő alapértelmezett 105 fokon riaszt be) A numerikus pad szerintem nagyon fontos benne, mivel ,ha dolgozni akarsz vele, igyis-ugyis venned kellen hozzá külen egyet. -
nagynorbi
aktív tag
válasz
#16820480 #2373 üzenetére
Sajna úgy veszem észre, hogy mindegy hogy használok-e valamit vagy sem, sőt a a BIOS beállításoktól is független.
Kísérleteztem a cbid progival, és ha ott felteszem a szorzóját 3-ra (alapon valamiért 2), akkor azonnal lefagy a gép, pedig akkor még csak elvileg 600 MHz lenne a freki.
Tehát tökmindegy neki, hogy van-e valami segédprogi vagy nincs, akkor is konstans 400-on fut.
Nem értem én ezt
Üdv.: -
[KGR]
tag
válasz
#16820480 #2340 üzenetére
Nekem kicsit melegebb a gép. Mondjuk én nem állitottam vissza a videokarit, mert én többszörösen kihasználom..sőt, ha lehetne még hajtanám is.
A ventillátor neked is csak néha kapcsol be? Be lehet valahogy állítani, hogy folyamatosan menjen?
Más. Az express PCI kártya fedőlapját hogy a francba lehet kivenni? Az alső lemez kijön amikor a kis gombot megnyomom, de a felsőt akárhogy is próbálom kiszedni, nem brom...mondjuk kényszerito eszkotokhoz még nem fordultam..... -
házimozis
tag
válasz
#16820480 #2320 üzenetére
Túl azon, hogy közlöm veled, hogy a sítlusod hagy némi, kívánnivalót maga után, tájékoztatnálak róla, hogy a szaknyelv akku esetén ezt így nevezi. Egyolyan 777+ cikkben, ...amióta feltalálták az áramtárolás ilyetén módját. Uhhogy nem nekem kell utánaolvasni.
''Lemerítés''-ről a mucsaröcsögei halászok beszélnek - hogy a kommunikációs szintedre ereszkedjek.Az olajban sütés - ahogy ez a modor is - megfekszi a gyomrom.
Természetesen a ''zérót'' nem úgy értettem, hogy addig kapcsolgatom ki be a noteszt amíg nyekkenni képes, a rendszer 2%nál lekapcsol. De a megléte óta az akku cca. 6-7% mínuszban van a névleges kapacitásához képest, és nem látszik növekedni, akármilyen töltési technikával próbálkozom.
[Szerkesztve] -
[KGR]
tag
válasz
#16820480 #2300 üzenetére
Sheratan!
Amugy van egy rossz sejtésem a videokarival kapcsolatban. Elvileg a GO7400as 64mega rammal rendelkezik, amit 512 megáig lehet bőviteni rendszermemóriából. (gyártói adat) Ráadásul az msi hnlapján a manualsban szintén azt irják, hogy 64 mega memoria van benne. Nekem az a sejtésem, hogy az msi valahogy biosban lefixálta, hogy a 64mega saját memoria mellé a rendszermemoriabol foglaljon le még, hogy 256 legyen. Kicsit ellentmondásos, mivel akkor az xpnek kevesebb rendszermemoriat kellene jeleznie, de sehol nem találok olyan 7400as videokarit, amiben több lenne 64meganal. (gyártói lapok). Elég érdekesnek találom... -
-
házimozis
tag
válasz
#16820480 #2245 üzenetére
persze olyan jellegű kompatibilitási probléma (ez kimaradt) nem lesz, hogy a szoftvert nem tudod feltelepíteni,
Én pontosan erre utaltam. De a kérdés még ennél is bonyolultabb.
Például egy DX8.1 vs. DX10 (hamarosan) hardver teljesítmény határai? ...Ergo amihez se CPU se GPU (se RAM) nincs, ott a legkevesebb a DX verzió kompatibilitás.
Elég kamikáze üzletpolitika lenne olyan játékokat tömegével megjelentetni ami DX10es hardver nélkül nem is futtatható. Olyan, hogy esetleg emulálni kelljen benne a DX üzemmódot többféle képpen, olyan viszont tutti hogy van, (már 8 éve is volt, NFS3) és lesz is a jövőben. Pl. a GTR2 konfigurálható DX7-DX9 között mielőtt futtatod.
Kizártnak tartom, hogy ez az átjárhatóság általánosságban megszünjön DX terén, mert ez öngyilkosság a játékgyártóknak. Erre céloztam az előbb. -
SzGee
aktív tag
válasz
#16820480 #2172 üzenetére
köszi, gondolod hogy ilyen egyszerű lenne a dolog? mindenesetre megpróbálom megfogadni a tanácsodat, aztán meglátjuk, hogyan sikerül megvalósítani a gyakorlatban
ezt a szöveget így gépeltem, és tényleg, most nem ugrott a kurzor, lehet hogy tényleg ekkora lamer lennék?
bocs a hüle kérdésért, de most van elősör noti a kezem alatt, és nem tudtam mire vélni a dolgot -
házimozis
tag
válasz
#16820480 #2075 üzenetére
Azt én nagyon jól tudom. Lehet, hogy az előbb pontatlanul félreérthetően fogalmaztam?
Tehát 2 db egymástól független felhasználó által üzemeltethető GPUt nem fognak adni. Mert ebben semmi logika nincs. (Asztalin sem halottam olyanról, hogy ha valaki vesz bele egy teljesítmény VGAt, akkor office-oláshoz mindíg visszahívja az integráltat?)
Abban sem lennék biztos, hogy minden chipset aminek a típusszáma azonos karakterekkel kezdődik az egyforma. A számok után következő betűjelzések néha nagy eltérésre utalnak!
Pl. ebben vasban amin írok, i945PM chipset van. Ilyen PM jelűt asztaliba nem tesznek, ott minden 945ös G jellel van és mainstream chip. Ezekben aktív az integrált GPU. De van a perforance változatú chipset is, ezekben nem aktív a belső GPU.
Ez a jelölés a notesz chipsetekre is érvényes inteléknél, a G jelű mainstrem 945-ösökben aktív a GPU (ezért GMA? jelölés) a P jelű performace szettekben viszont ki van iktatva. (eleve nem is specifikálják)
Szóval lehet, hogy az alapchip egyforma, de mikor alaplapba kerül, akkor az, eleve eldönti, hogy ott miként kezelik a chipet. Ebből kiindulva nem tartom valószínűnek, hogy egy MXM2re előkészített alaplapban, csak BIOS moddal elő lehetne hívni a letiltott GPUt.
Másrészről pedig folyton biosból váltogatni a kettő közt - ez nem igazán felhasználóbarát. A gyártónak meg pénzkidobás a két aktív VGA.
Nézegettem az ATi és nVidia lapjait is vásárlás előtt, és ezeknél is az intelhez hasonlóan furcintos a jelölés-dolog, a betűjelek több verziót takarnak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
nagynorbi
aktív tag
válasz
#16820480 #2067 üzenetére
Ha hardveresen van letiltva, akkor nem szóltam, de elég hülyeségnek tartom.
Egy másik deszka bios-a nem annyira elvetélt dolog, csak kell találni egy rettenetesen hasonló msi deszkát, rettenetesen hasonló ficsőrökkel (csak kéne tudni a notim deszkájának a pontos nevét, de az everest csak egy marha hosszú számsort ír ki a neve helyett).
De pont ezekért a dolgokért kerestem volna egy ''kész'' és tesztelt modbiost, azt hittem, hogy több embert foglalkozatott már az akksis üzemmód ilyetén történő meghosszabbítása.
Üdv.: -
kiserika
csendes tag
-
Scoobyka
addikt
válasz
#16820480 #2022 üzenetére
akkor fura,mert nekem a vaci új akksi rögtön 3%os elhasználtsággal kezdte pályafutását..(úgy hogy beleraktam és már is ezt írta ki)
...igaz 100%ra feltölti meg minden,de akkor sem értem...az órajeleknél nekem meg tuti ezt írja (450/500) ez tuti ,meglestem sokszor...szóval nem értem az 1800-adat.
-
Scoobyka
addikt
válasz
#16820480 #2016 üzenetére
értem én...de nekem 677x-002-es gépem van és azért ott a vga(7600go) kicsit többet kostál az energy-ből mint neked a 7400-as...amúgy nekem is 100%on 2:13percet ír ki kezdésnek,de minimum fényerőn 2:20-at,de az nappal nagyon nehezen olvasható ezért feldobom 4-esre és olyan 2:10-2:13-ról kezd 100%on.....
Amúgy nem hinném,hogy a 7400-asok magasabb órajelen mennének,mint a 7600go...
amúgy akkú elhasználodáshoz neked mit ír hány %(everestben meg tudod nézni /ultimate-be tutti benne van korábiba is sztem az energia gazdálkodásnál/)? -
Scoobyka
addikt
válasz
#16820480 #2014 üzenetére
nekem everest ezt írja ha nem húzom és max performance-n van a kártya akkor (450/500)...vmint az overclockban is.....ez a megjelőlés....
Amúgy akksi elhasználódásról neked mit ír az everest?...nekem 3%-ék amint beraktam a gépbe így kezdte...ez normális? Akksi idővel nincs gond mert a 2 óra megvan max battey-n...csak miért van a fránya 3%ék? -
LALA_kiraly
őstag
válasz
#16820480 #1959 üzenetére
Szerintem gáz ez a kijelző. Szobában ahol akksiról megy, tökéletes. Ha elviszem tuti hogy süt a nap, a kijelzőt meg látni csak akkor lehet, ha mégfényesebbre veszem, akkor meg a rövid életű akksit még jobban lerövidíti. Azért vette, mert sokat utazom, és hogy az időt elüssem. A vonaton meg mindig süt a nap, az akksinak is vége... Este jó csak.
-
Enclave
aktív tag
válasz
#16820480 #1954 üzenetére
Köszi a választ...
De nem létezik másfajta? (a boltban mintha valami hagyományosat mondott volna még az eladó az valahogy sokkal jobban bejött; már a tükrözésmentessége és a nagy látószöge miatt)
Mi van ha többen akarunk filmet nézni? Akkor csak 1 ember nézheti és kész? -
Scoobyka
addikt
válasz
#16820480 #1944 üzenetére
amúgy nemtom ,te hogy vagy vele ,de az első fokozat sztem max verőfényes nappal lehet használni akkor sem nagyon...este nagyon gyenge az 1es....nekem este maxra vágom...akkor igazán szép(jó azért az lcd-tvmet nem alázza,de egy notitól korrekt...mondjuk egy jobb panelt én raktatam volna bele,de így is nagyon kellemes az összhatása a kijelzőnek)....5ős meg nappal ha szép verőfényes nap van....
-
Barto
aktív tag
válasz
#16820480 #1938 üzenetére
CPU-z szintén 1.6-t mutat. ACPI be van kapcsolva és fel is van telepítve. Linux alatt 1.6-n megy mert nem támogatja a 64-es ACPI-t, valszeg rosszul lett megírva hozza, illetve úgy a telepítő ki is fagy, ha acpi-vel akarok linuxot telepíteni, de win alatt eddig ment. Eddig is az everesttel használtam. Még küzdök egy hátha valami kiderül...
-
Barto
aktív tag
válasz
#16820480 #1936 üzenetére
Persze minden fent van, AMD power now, az energiagazdálkodás laptop-ra állítva... Esetleg csak akkor megy, ha akksiról vagyok? Ha tápról akkor nem? Viszont arra határozottan emlékszem, hgy tápról ment akkor is amikor ezt láttam. Vagy esetleg az hogy ki van véve az akksi, amikor tápról megy? Mert amint sikerül még ezt beállítani egy ghost-t csinálok, most úgy érzem, hogy nagyon beállt a system. Most CS-ztem 2 órát cpu 69 fok, vga 79 fok, Sztem nem olyan rossz értékek... Szerinted/szerintetek?
-
vati
senior tag
válasz
#16820480 #1922 üzenetére
Persze, időközben én is leszedtem mindent a netről, az angol kézikönyvet is, a drivereket is.
de mintha lenne 1-2 jogszabály, hogy magyar leírás nélkül ilyen értékű műszaki cikket nem kéne árulni... Mondjuk a fogyasztóvédelmi törvény, pontosan az idegennyelvűvel megegyező tartalmú user's manualt kell adjanak magyarul.
Ehhez egy fénymásolt sajtpapír se járt. (igaz, angol se.)
Konkrétan az fordult meg a fejemben, esetleg nem volt véletlen, hogy nem előttem bontották ki a dobozt hanem hátul a raktárban -a cd hiánya volt gyanús- egyébként a noti nagyon tetszik -
tundra
tag
válasz
#16820480 #1908 üzenetére
A gépemben 64 bites Turion van SSE3 támogatással. Az általam próbált osx verzió támogatja ezt a procit. Szerintem az alaplappal lehetett gondja.
Megnézek egy másik verziót és beszámolok az eredményről.
Szerintem van értelme próbálkozni, mert érdekes lenne mcként használni az egyébként mcre ''hajazó'' gépet. -
LALA_kiraly
őstag
-
adomok
tag
válasz
#16820480 #1886 üzenetére
Üdv!
Én nem látom enyire feketén a dolgot. Én a notihoz vettem egy vista home premiumot és ezt használom (32bit). Nekem nincs rossz tapasztalatom vele. Sok fórumon olvasom a negatív kritikát de én nem tapasztalom az ott elhangzott problémákat. A 64bit pedig most még nem szempont!
Szerintem olvass egy picit ezen az oldalon: [link] -
poklacsek
csendes tag
válasz
#16820480 #1883 üzenetére
Nem, 32 bitest használok. Még annyira kevés program a 64 bites, hogy nem nagyon éri meg azt feltenni. Majd talán pár év múlva. Amúgy a driverek a 64 biteshez is kész vannak, úgyhogy kipróbálhatod. Viszont több helyet foglal, és több memóriát eszik. Nem valószínű, hogy gyorsabb lenne. Nekem csak a NOD32 és az SQL Server lett volna, ami 64 bites, ezért inkább a 32 bitest használom.
Hát igazából az tőled függ, hogy melyik szolgáltatásokat nem használnád. Van itt egy oldal: [link], ahol leírják hogy melyik verzióban melyik service-ek futnak, és vannak ajánlott konfigurációk is. Rá kell szánni az időt, és végignézni hogy mi micsoda, és kicsapcsolni azt, ami biztosan nem kell.
Nekem Ultimate verzió van, most fut egy opera jó sok lappal 134 MB memóriával, egy Outlook 2007 74 MB-tal, messenger, skype, és így 786 MB a memória használat. Indulás után ha jól emlékszem olyan 550-600 MB körül van, nem emlékszem pontosan, csak frissítés telepítésekor indítom újra, hibernálni szoktam. Viszont ha valamire kell memória, akkor azt elég gyorsan fel tudja szabadítani. Más tapasztalat nem jut most eszembe. -
Moris37
csendes tag
válasz
#16820480 #1883 üzenetére
Hi!
Én próbáltam a vista ultimate 64-bites verziot többet kellett vele tökölni mintha linuxot installáltam volna nem ment wireless a bluetooth. Nem akartam letölteni egyenként a drivreket úgyhogy megpróbáltam a liveupdate-t de az sem müködik úgyhogy letöröltem villámgyorsan. majd egyszer újra megpróbálom. -
-
blaswork
tag
válasz
#16820480 #1826 üzenetére
hát nem kotekedésbol, de egy apple az csak apple...
msi-k meg qrva jo aron vannak, csak pl 655nek nagyon vekony muanyag a boritasa, nekem 3honap utan mar elkezdett repedezni a nyitogatos résznél..és ahogy hallom nem en vagyok az egyetlen..szal IBM geek se veletlen kerultek annyiba amennyibe...
nem alaptorveny, de azért a név meg az ár kozott sokszor igen is van valami, még ha nem is annyi amennyiel drágább.. -
laceeek
aktív tag
válasz
#16820480 #1820 üzenetére
na és még itt is megkérdezném hogy erröl a notirol mit m[link]
mert a vidokari naon jo benne tom h a proci régebbi egy kicsit de ha csak játékra meg officera kéne csak meg persze netezésre
meg ugyis csak hálozatbol menne mert csak cipelni kell 5km
meg néha keszthelyröl pestre azt kész -
Scoobyka
addikt
válasz
#16820480 #1811 üzenetére
[link]
itt valóban 9 cellás aksival adják,rákérdeztem.....akkor ezt a gépet érdemesebb venni leginkább...arra jutottam a szavaidból...a 7400 kiszolgálja a stalkert?...vagy azért még mindig a 7600-as a tutibb ilyen kaliberű játékokhoz...mondjuk én carbonoznék...esetleg stalker..hl2...infernal....ilyen gémeket futtatnék...a 7400 megbirkozik velük?..mondjuk 1024*768-ba?...kb mekkora a külömbség a két kari között?...a 673-hoz 225eért sikerülhet hozzájutnom...a 677-eshez meg 258eért...
ugye az x1600-tól erősebb a 7600-as?..vagy kb egal.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
válasz
#16820480 #1805 üzenetére
Néha szoktak a programok hülyeségeket kiírni (pl. rossz érzékelőt olvas). Másrészről a CPU és a VGA hűtése általában közös, de legalábbis egyáltalán nem független. Elképzelhető például, hogy a gép érzékenyebb a CPU, mint a VGA hőmérsékletére, ezért, ha a CPU épp jobban melegszik, akkor jobban megy a hűtés, ergo a VGA hűvösebb, mint általában. Vagy lehet pont fordítva is. A fene se fogja ezt követni.
-
btomi86
csendes tag
válasz
#16820480 #1789 üzenetére
én sem, de majd holnap meg nézem hogy ez mire vonatkozik pontosan, lehet h én értettem félre...
egy másik kérdés, ami felmerült miközban használtam, és nem igazán értem hogy mit jelent, hogy világít egy piros led a gépen állandó jelleggel, ami felett egy félhold van. a leírás szerint ez azt jelenti, h akkor világít ha a rendszer szünetel, felvan függesztve (Blinking red when the system is in suspend mode.) Szóval nem értem, hogy miért világít miközben a gép rendesen megy. vagy félre értelmeztem vmit? -
btomi86
csendes tag
válasz
#16820480 #1786 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ. Most már nyugodtabb vok.
Ja, és még 1 kérdés, néztem a bioszban, hogy a processzor 64 biten üzemel, amit lehet változtatni, jó sokkal meg lehet emelni. Szerintetek ezt változtassm, illetve mennyi az optinális (ha van ilyen)? -
Barto
aktív tag
válasz
#16820480 #1771 üzenetére
A drivert majd akkor fogom kipróbálni, amikor visszajön a noti. Apropó: voltam a szervízbe megpróbálni a szerencsémet, mivel azt mondták, hogy ''ha nagyon nagy szerencsém van akkor ma kész is lehet akár.'' Na még nincsen kész, de már azt tudjuk, hogy alkatrészre várnak. Talán egy új billentyűzetre?
Vagy lehet hogy egy ici pici valamire van szükség. Nem tudom, de már nagyon hiányzik a kicsike...
Még 2-3hét.
Szerk.: Kérdés: Ugye nem távolkeletről rendelik, hanem van Európában egy MSI központi raktár? Vagy megint egy picit álmodozok?
[Szerkesztve] -
Barto
aktív tag
-
zsemle80
csendes tag
válasz
#16820480 #1753 üzenetére
Hanem?
Tul.képp ezek viszonylag nagy teljesítményű,időtálló,grafikailag is( persze a notikhoz képest!!!) erős GPU-val szerelt gépek,tehát emiatt esne erre a választásom.(de egyébként igazad van maximálisan:én is sokat nézelődtem,csak ebben az ársávban ilye gépet nem kimondotta láttam
persze nagyon szivesen meghallgatlak ha van ötleted,ahogy írtad
)
-
zsemle80
csendes tag
válasz
#16820480 #1727 üzenetére
Nagyon köszi! Hát igen...a Rikvesztről eddig én is csak rosszat olvastam,de hátha...(és akkor csak partnerüzletei vannak,de ők csinálják az egész országban az MSI-k szervizelését?
)
Egyébként inkább aamiatt fontolgatom ezt a típust,mert itt sokan írtátok hogy az M6.. széria darabjai eléggé melegszenek,meg a billentyűk el-el romlanak,és hátha e típusnál ez nem tapasztalható...
A lényeg hogy ott ki nem tudom próbálni(ami azért kicsit fura,de azért mindegy,mert akkor megnézem máshol,és legfeljebb ennél veszem meg)Merthogy Békéscsabán(itt lakom ugyanis) még a MSI M677 is 380000ft (ez nem vicc!!:S)Szal itthon nem nagyon akarok venni...
-
válasz
#16820480 #1702 üzenetére
én a laptopomon dolgozom, s engem például most még zavar, hogy a bal kezemnél nem melegít a gép, mert az irodában már lekapcsolták a fűtést, s mikor nem süt a nap akkor egyből hideg van, s ilyenkor kellemes érzés hogy az ember keze nem fázik
mennyibe kerül egy nagyobb kapacitású aksi? illetve hol lehet venni?
szerintetek az mennyit ront az aksin ha szinte mindig töltőn van? -
-
válasz
#16820480 #1684 üzenetére
ez már nekem is eszembe jutott, hogy laptopokba pakolhatnának egy 20 gigás flashdisket, meg mellé a vinyót, s a vinyót csak akkor használná ha kell róla adat, egyébként meg a flashdisk menne, természetesen a flashdisken lenne a oprendszer, meg a virtuális memória, programok, s a winyón meg az adatok. Így ha nem kell akkor állhatna a vinyó s akkor semmi ozgó alkatrész nem lenne a gépben.
Persze a ventillátort kivéve -
válasz
#16820480 #1679 üzenetére
nem szándékozom kicserélni a vinyót, mert jó ez nekem, csak megjegyeztem hogy az a legszűkebb keresztmetszett sebesség szempontjából.
avast van a gépen, s az oka, hogy ez az amit lehet frissteni offline, bár azóta megtudtam hogy tán az kavot is lehet, de mindegy jó lesz ez nekem.
még az í betű engem se zavar annyira de a ctrl és fn gomb az nagyon már jó ideje használok laptopszerű billentyűt (Logitech) de azon a két gomb éppen fordítva van s eddig még sehol nem láttam hogy felcserélték volna a két gombot. de mindegy majd megszokom.
Lassan annyi féle billentyű ahány féle gép -
G@ß!
őstag
válasz
#16820480 #1662 üzenetére
Nekem is elég gáz, én voltam a Rikvesbe, de nem volt nálam a gar papír, igy megszoptam...
Amugy ti biztos nem olvastátok, de nekem volt legelőször ilyen bill problémám, ami csak időszakos.
Mindenképpen hőm, függő, de érdekes, hogy én órákat CS:S-ztem és semmi baj 2 hónapig, utánna meg jönnek ilyen magától beütődő billentyűparancsok (magától nyomkod gombokat, többet is): pl.: leveszi a hangerőt...
Na GLHF , viszont a Rikvestesektől semmi jót ne várjatok!!!!!!!!!!
Ha ök nem tapasztalják a hibát, akkor 5500FT+áfát fizetsz,
ha tapasztalják, de azt mondják h szoftverhiba , akkor szintén ennyit fizetsz...
Jah, és a bevizsgálási idő, kb 1 hét,
a rendelés, szállítás 2-3 hét !!minimum!!
beszerelés pár nap
Szal min 1 hónapban gondolkozzatok!!!
Köcsög lusta banda...
Win XP reinstall, driver reinstall, ujabb driver felrakás, Win Vista install se segitett.
Volt amikor lefagyott készenlétben, ekkor a windows se töltött be, akksi ki--be és működött...
kb ennyit a tapasztalataimró
BYBY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged