- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Akkor én is leírom egyhetes tapasztalataimat a M670X-045-el.
Nagyjából az egész Megabook sorozatra igazak lehetnek, a külső elemek ugyanazok.
- összkép: célszerű, puritán, de nagyszerű
Nem játékgépet akartam -igazából a játékra kihegyezéstől szállnak el a notik árai- így az MSI M670 ár-érték arányát találtam ideálisnak.
- proci+mem.: a Sempron 3400+ és 1 GB DDR2 kombnációja ideális egy belépő szintű gépnek. Figyelembe véve hogy az irodai gépek általában lassabbak ennél, és ha valaki nem hardcore gamer, nem DTP stúdiónak használja a laptopját, vsz nagyjából felesleges a C2D. (játékokat is inkább a vga limit fogja meg, gondolom én)
Az 1 GB RAM kell a stabil, swappelésmentes működéshez -tapasztalatom szerint-, ez fontos szempont volt a kiválasztásnál. (röhej, hogy 2007ben még árulnak gépeket 256MB memóriával...)
- sw: a frissen letöltött driverek probléma nélkül felmentek (32 bites xp, linux még folyamatban), minden működik, osztályzat: 5. A modemet még nem próbáltam.
A DOS esetében az egértámogatás problémás: az általam ismert DOS-alapú HDD particonáló/partíciómentő programok (Norton Ghost, PowerQuest PM80, Paragon stb.) rescue diskjei közül egyedül a PM80 indult el egértámogatással. A NG2003 csontra fagyott az egérdriver inicializálása közben(?) a Paragon működik, de az egér meg se moccan. Szóval, nem érdemes a DOSt erőltetni ha valaki rescue CD-t akar csinálni, inkább BartPE.
- kijelző: eleinte szokni kellett a GlareType kijelzőt, és a szerintem szűk függőleges betekintési szöget, de ha ezen túl van az ember nagyon bejön. Egy korábbi laptopomnak ''matt'' kijelzője volt, ez vsz szebb, bár kétségkívül ízlés és divat kérdése.
A panel kontrasztarányát nem tudom, nem lehet túl nagy: filmnézésre nem ideális bár használható.
Többen kevesellni szokták a 1280x800 felbontást, nekem -normális távolságból nézve- nem tűnt pixelesnek.
-touchpad, klaviatúra: a touchpad szerintem is elég érzéketlen. Én legalábbis hamar átszoktam a külső egérre. A klaviatúra eleinte kicsit furcsa (pl. ''í'' betű) de hamar megszokható, a numpad nagy előny, a gombok érzékenysége teljesen OK.
- video: az NV6100Go-ra benchmarkot majd mások csinálnak - mivel nem vagyok hardcore FPS gamer, annyira nem érdekel. Elég ha régebbi dx9 játékok elfutnak rajta.
- akku: a gép nekem meglepően halknak tűnik. Másodszori feltöltés után, letekert fényerővel, kikapcsolt wifivel, lagymatag de _folyamatos_ használat mellett (nem játék) 2 óra 50 percet bírt az akku a full lemerülésig, bár nem vártam meg hogy magától kikapcsoljon. Bekapcsolt wifi-vel, normális használattal reális lehet a 2 óra, nagyon spórolósan 2.5
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest