- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Az árúátadás úgy zajlott, hogy elég érdekesen...
Felhívtam a céget telefonon, hogy van e a kiszemelt darab (M677-005HU), volt lefoglaltam. Mert én Deberecenben voltam (még volt kettő), és a cucc a legkedvezőbb áron, (lletve a cég kinálata széreskörű volt) Nyíregyházán volt. Na másnap átmentünk, de el lett adva mind a kettő. Mondátk hogy du-ánra lesz, mert most is oda vannak árúért. Kissé kikelve magamból jelzetem, hogy nem poénért telefonáltam, hanem azért mert nem helyiek vagyunk, még időmilliomosak sem, tehát nem úgy van hogy csak átmegyünk. Szegény eladó lefőtt, miután látta, hogy komolyan gondolom a vásárt, ill. a típust is, mert mást nem akartam venni. (Lehet sokszor telefonáltak már mások, de nem nagyon vásároltak, kamu telefonok voltak, és azt hitte ez is az lesz). Már azt is megoldották volna, hogy amikor mennek haza Pestről, bejönnek civisbe, és személyesen átadják. Végül abba állapodtunk meg, hogy Apukámnak másnap dolga van Nyíregyen, és majd ő felveszi. Már annyira bosszantotta őket a dolog, hogy kaptam grátiszba egy ajándékot, ami autóban 12V-ről 220Vre transzforja a feszültséget, tehát lehet vele telefont, noitit tölteni ill. használni. 150W teljesítményű ( a noti adaptere 90W). Ha jól tudom ezek a cuccok 8-10 ezer körül mozognak.
Másnapre meg is lett a kicsike, Apa hazavitte csütörtökön. Én szombaton mentem haza a szüleimhez, akkor bontottam ki a dobozt. Úgy ahogy fent leírtam minden meg volt benne, még . A jegy nem volt lepacsételve.
Ezt mind azért irtam le, mert késöbb behalt a bill. és utólag kellett lepecsételni. Szó nélkül pecsételték, és ráírták a sorozatszámot. Amire persze a toll nem fog, ahogy írtad
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
Nem kell maradéktalanul elhinni a fícsörökről amit a forgalmazók kiírnak a lapjaikra. Szerintem ők is a nagykertől kapják az adatlapokat, aztán a szállítmány másféle kiszerelésben érkezik, mert a gyáró változtat (országonként is) de nem jelzi előre.
Pl. az enyémhez sehol nem jelezték, hogy van rajta ''op.rendszer''. Már mindenféle ultimateboot CD-kel készültem, hogy akár 1 pixeltesztet is tudjak csinálni, (helyben gépátvételkor) erre ott figyelt rajta a freedos.
Aztán sehol sem írják, hogy jár a géphez 1db DVI-I -> D-Sub átalakitó - apró figyelmesség - de mégis 3-4 rugó egy ilyen. (a DVI monitorkábel meg múrvadrága) ...Éppen ezért nem értem a táskát.
Továbbá nem írtak sehol sem a beépített mikrofonról, (csak bemenetet említettek) van rajta.
Ergo inkább alulspecifikált volt a gép. Szerencsére. Szvsz ha a notit ott bontották ki előtted (ahogy az enyémet) akkor az jár hozzá, ami a dobozban van. -
Barto
aktív tag
Nem tudom egész pontosan, hogy zajlanak ezek az árú átadások.Én amikor vettem a leírásokban ott volt, hogy egér és táska jár hozzá. Egy nagyobb dobozban jött az árú. Kibontottam és egy kisebben volt a noti, mellette/alatta (mármint a kisebb doboz mellett/alatt) ott volt egy nylonba csomagolva táska, mellette a táp, az s-videokábal, modem kábel, és az egér. Egy nagy füllel rendelkező dobozba volt minden benne, ami ugymondd kisebb ''rekeszekkel rendelekezett''. Azokba voltak a többi részei, eszközei.
-
törölt tag
én az iponban vettem, ott adtak ohozzá egeret. azt mondta az eladó, hoféle csomag van, az egyikbgy kéten táska, a másikba negér van. mondjuk ennek ellentmond, hogy a honlapon úgy van feltüntetve, hogy egér+táska jár a csomagban.
de mivel hátizsákban hordom, így az egérnek jobban örültem. -
törölt tag
asszem abban igazad van, hogy nem lehet magyar leírás nélkül ilyen cuccokat árulni (meg amúgy is valami ASVA-s elbíráláson át kell essenek az import termékek, ahol lehúzhatnak róla egy jó kis összeget, mint a vámon. bár nem tuodm ez notikra is vonatkozik-e, de például mp3 lejátszókra igen).
hozzáteszem, hogy sajnos, mert különben bődületesen nagy üzlet lenne a távol-keletről importálni ilyesmiket, mert elég jó áron lehet ott megvenni (még végfelhasználói áron is, nem beszélve a nagykerről). -
törölt tag
nekem a 673-hoz adtak telepítőlemezt (driverekkel ugye, mert nekem is oprendszer nélküli a gépem). de elvileg a drivereket mind le tudod szedni az MSI honlapjáról is.
leírás most így hirtelen nem emlékszem, hogy volt-e hozzá, de szerintem valami volt.
amúgy miért kell annyira leírás? nem találsz valami a notin, vagy csak megszokásból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest