- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van nekem ez a konfigom ami a nevemnél van, na szóval felvettem az FSB-t 250-re, a memók maradtak 200-on, na ezt nem bírta, elvileg valami időzítést meg lehet hogy feszt is adnom kéne neki nemtom, ha lenne kedves valaki leírni, hogy pontosan hogyan tudom beállítani a setupban na azt nagyon megköszönném
.
-
ZakRob
senior tag
válasz
Frenky89 #494 üzenetére
Megnéztem kézzel is és tényleg elég meleg biztosan van vagy 50 fok. Nem foglalkozok vele, hagyom továbbra is 5V-on, mert ha azt nézem, hogy a 12V-on járatott állapothoz képest így félremérve is kb. 1-2 fokkal melegebb, akkor az már nem sokat számít a hőmérséklet szempontjából, a zajt nézve viszont igen.
-
Relod12345
tag
Hello van egy ijen lapom és az a bajom vele hogy netes játékok közben ha dumálok mondjuk ventriloon vagy teamspeakon akkor lagolok játék közben a régi gépemel ijen nem volt mi lehet a probléma hardveres tüzfal vagy roszz a driver(egyépként a drivert márr firsitetem az Nvidia network controlert) vagy mit kéne csinálnom akinek ugyan ijen tapasztalata volt és sikerült megcsinálnia az segitsen nekem is
köszi
-
Frenky89
addikt
Szerintem ez kamu, hogy 5V-on repesztő ventivel nem melegszik a chipset.
Hogy miért? Megpróbáltam, én is a chipset venti 5V-ra kötését, és hang szempontjából jó is, de a hőmérséklettel már bajok vannak: az jó, hogy everest stabil 32-35°C-ot mutat alaplapnak, de a chipsetborda meg olyan meleg, hogy szinte éget. -
tomika111
tag
Nincs valakinek ilyen eladó lapja???
-
Hi mindenki, nekem is ilyen lapom van a FI kiadásvagy mi, na szóval nekem csak egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a Retek Realtek 7.1 -es hangártya van rajta, ami 7.1ben lehet hogy jó de 5.1-ben recseg a centerem mint állat, azt hittem kiütöttem valahogy, de ahogy visszadugtam a sz@rnak mondott CMI8738 PCI-os hangkarimat, máris jobban szólt mint a másikkal, van esetleg erre valami trükk, vagy ez ennyit tud és kész?
-
ahavasi
tag
kezd egyre gázosabb lenni ez a chipsethűtő... Kipucoltam az egész gépet, mindent újra szilikonzsíroztam, a chipsethűtő ventit megolajoztam. örültem is megszűnt a hangja de rá 1 hét és már megint csinálja ...viszont ami jó, hogy mire bebootol a winfos addigra nem tudom miért, de megszűnik a hülye hangja
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
Átdugtam a chipsethűtőt az 5V-ba és érdekes módon semmivel sem melegebb, mint korábban.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok.
Alaplapot szeretnék venni a AMD 64/3K 939-es procimhoz.
Pci-e kell legyen mert olyan a VGA-m.
Ezt a lapot is ajanlották meg az ASUS A8NE-t
szerintetek melyik jobb?, esetleg harmadik variaáció?
Kösz
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
Hali
Tegnap vettem egy MSI K8N-FI t, elég alap körítés, de legalább NF4 Ultra. Ma meg vettem mellé egy 7600GST -t , Beleraktam egy 3700+ os SD A64 et, rá egy AC 64 Pro-t, összerakás után, és bekapcs után fekete képernyő. PCI os VGA val ugyan ez, de az legalább bekapcsolja a monitort. Közelben volt egy D Bracket 2, ráraktam, ami szerint a floppy controller nem okés. Ha rárakok egy Floppy t, akkor az összes vörös... Hibás a lap?
üdv: Z -
tuctuc
aktív tag
Benéztem a fórumba, és látom, hogy antituningnak könyvelitek el a lapot BIOS szinten.
Nekem biosból a 3000+ Venice-E3 2400Mhz-en megy alapfeszen.
9x200 helyett 9x266 a proci, fsb266 (+0.1V a chipsetnek), HT link 3x266=800, a
ramok visszaosztva 440-en 2.5-3-3-7 1T. Mind biosból. Biztos menne feljebb, csak szeretem a kerek számokat.
Táp a legegyszerűbb 1x8centis ventis 350W-os Coolink. Csak szerencsém van? -
HERR Z
veterán
válasz
Frenky89 #471 üzenetére
3.0-áshoz már biosok vannak mint anno az 1.0-ásomhoz, így arról semmit nem tok mondani...majd gondolom én is olyat fogok kapni
jó oldala:elvileg tuningba nincs annyi gond:
rossz oldala: ez a biosszívás
más nb hűtő ötletem nincsen, valszeg a TR heatpipeosa se férne el, moddolás nélkül -
Frenky89
addikt
3.0-ás, de nemtom melyik bios
Award BIOS típusa Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet W7125NMS V5.0 020906 14:37:38
Rendszer BIOS dátuma 02/09/06
elvileg meg lesz oldva a ventiszabályzás az új home-made házamban, de a CPU+NB eddig nem volt tervben
47-es zalmihát sztem az tövig kellene fűrészelnem, x1800-ba meg nem darabolok bele
kár hogy senki nem használja CC-t pedig sztem elég jó kis cucc -
HERR Z
veterán
válasz
Frenky89 #469 üzenetére
1: 1.0 vagy 3.0-ás a lapod? Amúgy újabb biosokba szopóznak szóval jah....primecooler poti 300-500Ft-ért azért csodákraképes
2:nagy zalman és kevés fűrészelés.....elég trógerül van megoldva, nekem a víz úgy fért el hogy a X1800 Fethűtőjének az alját le kellett fűrészelni(azt a leszedhető priosat...)
3:erről nemtok nyilatkozni, sose használtam
4:-ll- -
Frenky89
addikt
hi all
én is tulaj lettemde lenne pár kérdésem:
- ezen a lapon csak a CPU FAN szabályozható?
- van vmi okos megoldás a NB hűtő cseréjére úgy, hogy nem költ rá az ember irreális összegeket?
- az új 08.29-i CoreCenter nem hajlandó autó módban működni, vagyis leszabályozza a CPU ventit kb. úgy 15sec-ig úgy tartja és után teljes gőzre kapcsolja
- szintén CoreCenter - kézi módban meg csak a CPU ventit lehet szabályozni és csak két állásban - a legalacsonyabban és bárhová máshová állítom ott pedig teljes gőz, had szóljon
ez előtt a lap előtt egy k8n neo plat. (nF3 250GB) volt és csak a drivereket frissítettem, win reinstall nem volt (lehet ez a baj) vagy egyszerüen csak xar az ''új'' CoreCenter -
N_A_S
veterán
válasz
Relod12345 #467 üzenetére
Persze h tehetsz
-
Relod12345
tag
Hello azt szeretném megkérdezni hogy nekem most van egy ijen lapom
és van benne egy Nvidia Geforce 7600GT és leakarom majd cserélni azt csak Nvidia vga-ra cserélhetem vagy ATi-t is tehetek bele ?
-
ZakRob
senior tag
Amúgy kellemesen csalódtam a lapban, elég sok negatív hozzászólást olvastam itt és egy másik fórumon is, főleg a tuning terén, ezért eléggé kétkedve raktam össze a gépet. A chipset hűtő sem tűnik hangosnak, pedig előtte igazán csendes gépem volt, de idővel biztosan felerősödik a hangja.
A core cell feliratú fém kütyü micsoda? -
ahavasi
tag
hi, sztem elég lesz a 3200+ Vince. ha most fogod venni, akkor 95% hogy DH-E6 steppingeset kapsz, amit igenscak jól lehet húzni. Ismétlem magamat:
''''jó ez a lap tuningra. csak szoftveresen kell csinálni mert sajna a Bios-nak van egy nagy bugja... ha kb. 240 fsb felé mész, egyszerűen nem POST-ol. tapasztalatból mondom,
mert szoftveresen 265FSB-n voltemelés nélkül mindennel megkínoztam már és nincs fagyás/hiba.
Venice 3200+-t járatom az alap 2000 helyett 2650mhz-n. alapfeszen''''
ez kb. 4200+, ami úgy gondolom már elég jó -
ZakRob
senior tag
Összeraktam a cuccost és az everest platinumnak látja a lapot, a lapkakészletet pedig ultra-nak, pedig csak egy sima F. Magán az alaplapon H-nak van jelölve, hogy is van ez?
-
N_A_S
veterán
-
zeee
senior tag
sziasztok!
Arra gondoltam hogy az idén muszáj lesz fejleszteni kissé a gépem. két dologban fog érdemi változás történni. +1 giga memória, és hát ugyebár a processzor.
Igazából ugy érzem hogy a 3.2-es Amd (939) Nem biztos hogy kiszolgálja az X1800xt 512-őt.
Szóval mély tisztelettel szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen procit tudnátok ajánlani. A lap induláskor kiirja hogy '1 cpu', gondolom akkor biztosan támogatja a duplamagos szörnyeket is. -
Cane
őstag
vagy a 7600 GTI-t
-amúgy ezen a lapon merre van a bios reset? gombos vagy jumperes? van rajta mikro guru szerűség, ami megjegyzi az uccsó jó és működő (akár tuning) beállítást?
-miért narancssárga at uccsó pci slot? (az a legideálisabb hely?)
-melyik színekbe kell tenni a ramokat dual channelhez?
-elfér egy zalman passzív (kék, azzem zbj47-es) egy hosszabb kártya mellett? ill így nem necces kivenni a kártyát a kis pöcökkel?
csak azért mert szemezgetek ezzel a lappal... -
ZakRob
senior tag
válasz
Hammon Serra #451 üzenetére
Én a héten fogom kipróbálni, már csak a vidkari hiányzik belőle.
-
Hammon Serra
senior tag
Mindenkinek megjavult a Laplja???
-
Hammon Serra
senior tag
ja és az XP indulásakor sincs beköszönő zene.És lekapcsoláskor sincs!
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok.
Nekem kb.2 heets a lapom.Némellyik játéknál akadozik a hang, vagy egyáltalán nincs is.Már kipróbáltam mindent.Bios friss,hangkártya friss,leszed felrak.Vinfos le fel.stb.stb.stb.
A helyzet ugyan az.
Zene film nem gond.
Csak a játékok vacakolnak.
köszönöm a segítséget. -
Cane
őstag
az sem egy uccsó kérdés, hogy milyen rammal próbáljátok a húzást, ill milyen időzítésekkel, 1T vagy 2T-vel, megfelelő HT-vel... 250-es fsb-hez legalább egy kingmax hardcore kellene. na meg az 1T-sem kell erőltetni ha nem megy.
rákerestem imént, hogy az F-es ill. a FI-s lappal milyen a tuningtapasztalat külföldi oldalakon, de nem igazán találtam adatokat. egy-két aláírást láttam fórumokban (mondjuk nem túl hiteles, de jobb mint a semmi) ahol pl. 3000plusszos venisszel 2500mhz-t nyomtak, az pedig ugye 9 x ~278 mhz.
/// Abit KN8 ultában 1.65-ön ment 2700at a venice, de a csipszetnek kellett kb plusz 0.1v, a memcsiknek pedig a 2.7v (10x270), de ennek az abitnak roppant szerencsétlen volt az elrendezése: egy izmosabb vga hűtésnél csak a leguccsó pci slotot lehetett használni, a ramok duálban nem tudtak szellőzni, nem volt benne microguru sem. broáf. /// -
RexpecT
addikt
Mi a különbség a MSI K8N Neo4 F és az MSI K8N Neo4 FI között ?? Én Az utóbbit néztem ki magamnak/ sima F/ !!
-
markastor
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e ez a lap (K8N Neo4-FI) egy PCI-os párhuzamos ATA Raid kártyáról bootolni?
Fontos lenne, köszi!
szerk.: csak holnap tudok megint ide felnézni. -
Smoothy
tag
Hali
Na sehol semmi válasz!!! Senki nem tud semmit, én is egyszerűen megoldanám a dolgot ha ez a balfasz MSI a chipset hűtőt nem a videó kártya közvetlen közelébe tette volna, nehogy oda férjen valami normális hűtő!!! Fekete pont az MSI-nek!!! -
RexpecT
addikt
-
ahavasi
tag
jó ez a lap tuningra. cask szoftveresen kell csinálni mert sajna a Bios-nak van egy nagy bugja... ha kb. 240 fsb felé mész, egyszerűen nem POST-ol. tapasztalatból mondom,
mert szoftveresen 265FSB-n voltemelés nélkül mindennel megkínoztam már és nincs fagyás/hiba.
Venice 3200+-t járatom az alap 2000 helyett 2650mhz-n. alapfeszen -
RexpecT
addikt
Ilyen lapot néztem magamnak is , csak annyi bajom ven vele h nem passziv a chipset hutoje..... Mennyi ido mulva sz*rik be a venti ????
-
Smoothy
tag
Hello
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki lecserélte már az alaplapi hűtő-ét?
Mert nekem kezd beállni, és le kell cserélnem, és lehetőleg passzívra szeretném, valami ötlet, hogy milyet vegyek rá???? -
cuccos
csendes tag
Köszi szépen
Mondjuk nem nekem lesz a lap úgyhogy ezért is akartam jobban utánnanézni
Meg olvastam hogy ezzelm intha kevesebb baj lenne mint a GIgabytal meg az drágább is amúgy ebbe a lapba megy bele még 1 MSI GF NX7600GT-T2D 256MB kari is -
HERR Z
veterán
válasz
The Bachelor #426 üzenetére
Ha nem nagyon akarsz hardcore tuningot akkor lényegében mind1 melyik lapot veszed, ár/felszereltség alapján válasz akkor
msi mellett szól a 3 teljesen kihasználható pci cucc és a hibajelző led ha elakadna a post is tudd pontosan mi a baja, ezenfelül pedig elég derékul van felszerelve, kb mint a giga
asus mellett max az ár szól, más nem -
cuccos
csendes tag
Csá srácok!!!
Nem volt erőm végigolvasni mindent meghát újjonc is vokCsak annyi kérdésem lenne hogy érdemes e megvenni ezt az alaplapot 20 ropiért?
-
Alby_
csendes tag
Sziasztok,
nem rég vettem én is NEO4-F -et, derék kis lap, korrekten is megy, ami nagyon gáz viszont a gyári hűtője. Hitvány 5centis ventit(borda nincs is alatta) nagyon gyorsan le is kaptam, Zalman passzív hűtői nem mennek rá a videokártya miatt, annak nagy hűtője miatt meg gyakorlatilag csak a szintén centi lapos hűtések jöhetnek szóba. Sikerült rátennem egy 486-os bordát szerencsére, ezzel ugye csendben van legalább de és jobban is hűt mint a vacak venti, de még így is állati forró bír lenne. (azért nem is hajszolom egyenlőre a tuningot se)
A kérd&: Talált esetleg valaki már erre valami korrekt megoldást, vékonyka hűtőt ami el is férne azonos magassággal vagy valami normálisan működő lehallkított ventiset ?
Prockót a AC Freezer64pro hűti, az tényleg kiváló. -
The Bachelor
tag
válasz
Szten Márs #423 üzenetére
Vazze, rossz lapot copy-ztam be...
Ezekre gondoltam volna:
-Asus A8N-E !!!
-MSI K8N NEO4 FI
-Gigabyte K8NF9 Ultra
Szal ezek közül kéne választani egyet, csak nemtom melyiket...
Annyira nagyon nem akarok tunningolni(esetleg egy picit)de nem a tunning potenciál az első szempont.
Nah, szerintetek??????? -
N_A_S
veterán
Én pedig pont úgy halottam h a K széria nem valami jó, de az AN8 az tényleg nagyon jó. Fatal1ty-t viszont nem érdem venni, mert aktív hűtéses, és csak revizíó 1-es. A most boltban kapható AN8-asok már rev2-esek, és sokat javítottak rajtuk.
Egyébként nkem K8N Neo4 FI-m van (nF4 ultra) és ez SATA2-es -
2o1i
senior tag
válasz
The Bachelor #422 üzenetére
Ha 939-es lapot akarsz, akkor inkább Abit KN8-SLI-t vegyél. Elég sokan dícsérik. Nem is drága, hőcsöves passzív hűtés...
A Neo4 F nem rossz, de ha már most veszel, akkor már min. legyen sata2-es még ha sok értelme nincs is.
k8nf9 ultra nem rossz, de a passzív hűtése elég gyenge (nekem is hűtenem kell) és a tuning szinte biztosan felejtős!
Asus m2n-e (AM2 és DDR2) nem nagyon szereti az X2-es procikat. Arról nem is beszélve h ebbe min. 800mhz-es ramokat kéne venni, amik elég drágák... -
Szten Márs
nagyúr
válasz
The Bachelor #422 üzenetére
Te tul.képp miat akarsz venni?
Mert ez az MSI és az általad említett GIgabyte socket939-es lapok, az asus m2n-e meg socket am2-es...
-
The Bachelor
tag
Hali!
Véleményetek szerint jobb ez a deszka , mint a:
-asus m2n-e
-gigabyte k8nf9 ultra
ezek között vacilálok...
köszi -
gaborbol
őstag
Neo4-f em van kb 1 éve,tegnap életében először lefagyott winfosban.Kikapcsoltam és nem lehetett bekapcsolni,mert a rögtön lefagyott,még a bios sem jött be....
Rájöttem ha az usb-s egér be van dugva(ms intelmouse 1.1,más gépen semmi baja) akkor lefagy rögtön még bios sincs...
Ha nyomtató,webcam,scanner be van dugva akkor bebootol rendesen, de lefagy a winfos tök véletlenszerűen,de 1 órán bellül biztosan.....
(lap még garos 1 évig) -
N_A_S
veterán
Egyik haveromnak az SB Live-ja sokáig recsegett infineon ramokkal (ASUS A7N8X-X lapban) és a recsegés megszűnt miután kicserélte hynixekre. Hihetetlen, de igaz.
Tehát ez alapján indúltam ki abból h akár az időzítéstől is lehet. De most h feljebb állítottam nem is recseg... mondjuk lehet h még fog. Még nem merem biztosan kijelenti h ez volt a hiba. Amúgy a tuner van még összekötve a hangkártyával (olyannal amivel a CD meghajtókat volt anno szokás) , de nem hiszem h ez okozná a problémát. Nekem nem ''brummognak'' a ventik csak nem kezd el gyorsabban pörögni. Mondjuk 1200-ra leszabályzott ventivel sem megy 54 fok fölé a CPU. Mióta adtam + feszt a chipsetnek azóta nem fagy a bios, és a restartok is normálisan mennek.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Hú de bonyolult egy ember vagy
Én semmit nem piszkálgattam az említetteken kívül /C&Q,HTT,FSB,CPU és RAM fesz,RAM időzítések/
De az hogy a hangkártya a memók időzítésének köszönhetően recseg,egy orbitális nagy b*romság sztem. Recsegést és zörejeket a hangkari közelében futó IDE kábelek,avagy a kimenettől a hangfalig tartó kábel gyenge árnyékoltsága,vagy túl nagy hossza,estleg egy közelében nagyon erősen szóró eszköz,nem megfelelően szigetelt hosszabbító okozhat.
Nameg a hangkari CD-in kábelje amit optimeghajtóval szokás összekötni is hajlamos a zörgetésre,meg a PC Speaker bekapcsolt állapota a Winfosban is csinált már az előzőekben nekem cirip-ciripet egy lapnál,kiXeltem,aztán kuss lett.Mármint nem volt zörej
Látod-látod,gúd Neo2 milyen jó kis lapocska voltEgyébként a CPUFan Tolerance nagyon hiányzik a Neo4ből nekem,mert mondom,ahogy engedélyezem a hőfokszabályzást,azonnal brummogni kezd az összes ventim.
..=>vennem kell egy előlapi panelt
Na részemről ajánlom aláírásom végét,ha vmi van,ugyis tudod hol érsz el,telómat még a rötyire is viszemCsövicsek_
-
N_A_S
veterán
BIOS-ban a ram beállításnál van egy ilyen: MTRR mapping mode (alapbol Continuous, ezen kivul lehet Discrete is). Valaki tudja mit jelent / mire jo?
Speed(R): átettem a ramokat 3-4-4-8-ra(mert recseg a hangkártya és azt mondták h memotol is lehet...)
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Nos. Biosban: CNQ kilőve, HT 4x-esen. (Alap) A memtest nem hibázott így (2.5-3-3-6), és Neo2-ben is így ment, tehát ennél lejebb nem adom
. Most az este futattam egy prime95-öt (maximum heating teszt). Ebben a pillanatban állítottam le (9óra, 7percig futott hiba nélkül). A proci max 52 fokosra emelkedik (venti nem gyorsul). Ebben a BIOS-ban nincs tolerance-szint beállítás (a neo2-ben volt)
-
Speed®
titán
Ejnye no,türelem. Mondtam, hogy bánni fogod a Neo2 Platinum száműzését,de ettől függetlenül mindent el lehet érni a Neo4ben is. A BIOSban fagyunk verzsön nálam is beköszön néha,ezen nem tudtam segíteni,viszont a 250es FSB gond nélkül megy /sőt a 300as is
/,szóval sztem vmi beállításbibi van nálad. HT4xesre,procifesz a százalékos emelőkével 1.47re belőni,a chipsetnek annyira felesleges a plusz fesz hogy csak na,de ha ez megnyugtat + 0,1..A SMART CPU Fannál meg a beállítások érdeksek nálam is,olyan szinten leszabályoz a lap hogy brummogni kezdenek a ventik,így inkább kikapcsoltam a p*csába /ugysem hangosak a 12esek../
C&Q is kicskapcs,meg az összes automata tuningopsön lelőve,memconfignál próbálj lazítani az időzítéseekn,mondjuk 3-3-3-8 és 2.7V,hátha. Na kitartás -
N_A_S
veterán
válasz
Winner_hun #412 üzenetére
oks! +0,1 megtörtént meglátjuk mi lesz. az előbb biosban fagyott le
érdekes ez a lap. kicsit kezd belőle elegem lenni...
más: az mért h a smart cpu fan targetet beállítom 50 fokra és még 53 fokon sem kezd el gyorsabban porogni a venti? -
N_A_S
veterán
válasz
Winner_hun #410 üzenetére
Az pontosan mit jelent?
-
N_A_S
veterán
Amugy a tuningprobleman(kon) mennyire segithet az ha plusz feszultseget adunk a chipsetnek? 2 perccel ezelott olyat csinalt a gepezet h ujrainditottam a winfost, es miutan kilepett kb 10 masodpercig elfeketedett a monitor es csak ezutan kezdett el bootolni (normal esetben ez egy 1 mp-es folyamat)
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Legrosszabb esetben a software-es megoldasok is erdekelnek, csak legyszives irjatok le h mivel es hogyen
-
N_A_S
veterán
Vettem a fáradtságot és végig olvastam a topikot
Látom mindenkinek gondja van itt a 250-es FSB-vel (pontosabban a 240, és annál nagyobbal). Mint azt már többszőr is írtam 1.54V-on megy nekem most 2500-ön. Még nem tudom mennyire stabil. Memtest 12 óraig futott hiba nélkül, (2.5-3-3-6 1T @ 500, proci: 10*250) de szerintem ez ennél a lapnál nem sokat számít... 1.D-s biost hasznalom jelenleg. Elvileg Speed(R) pajtinak is sikerült huzamosabb ideig hajtania a Neo4-F lapjában a 3200+ -os barciját 2600-on. Ha valaki tud az 1.D-nél stabilabb tuning biost az írjon PLZ, mert én folyamatosan 2500-ön akarom hajtani a procit!!!... és ha Neo2-ben stabil volt akko nem tudom itt mé ne lehetne az...
-
N_A_S
veterán
Nekem Neo4-FI van. Nekem is berregett a venti. Előszőr beáztattam alkoholba, aztán jó volt kb 10 percig. Aztan fogtam, befujtam WD-40-el (tudom h nem a legjobb megoldás, de anno IC7 hűtőjével is így csináltam és a mai napig megy) azóta teljesen normális. Kb akkora hangja mint a tápomnak, egyáltalán nem zavaró. Amúgy én személyszerint tuning terén nem igazán vok megelégedve. A Neo2 Platinumban jobban ment a proci...
(nem kellett neki ennyi fesz) Ma jutottam el odáig h felállítom a mostani konfigomhoz a végleges windózt, még nem tom mennyire stabil (1.54V feszültség kell most a procinak a 2500Mhz-hez)... Majd kiderül
[Szerkesztve] -
TITAN@2
csendes tag
Nagyon zsír totyik elismerésem télleg minden le volt írva így megfelelő tájékoztatást kaptam a lapról!
TEGNAP VÉGRE SAJÁTOMNAK IS TUDHATOK 1et 1 valami zavar h a lapra nem ''MSI K8N Neo 4 F''-van írva hanem ''MSI K8N Neo4H'' <-----ez miért van tuning terén sztem nagyon jó eddig több mint 300-ig ki lehet pörgetni az FSB-t a kis 3000-est meghúztam 2550-re fesz emelé nélkül! Feszt nem merek adni! Féltem nemtom meik érték lenne a megfelelő! A K7-es 3200-es GYILKOLTAM
Még 1x köszi a segítséget a lap vásárláshoz. (A kis csipszet hűtőt pedig a régi Titan hűtőventi szabályzómmal szabályzom és nincs hangja)
-
N_A_S
veterán
Egyenlőre csak úgy tudtam megoldani h beletettem egy hálókárytát. Ennél alapnál már műlödik mind a 4 SATA rendesen húzásnál is? Az mért van hogy a Neo2 Platinumban elég volt 1.5V a procinak ebben meg 1.54 kell h ugyanazt a frekit el tudjam érni?
-
N_A_S
veterán
Már megvan a problém csak nem tom h kéne megoldani. Hugomnak is integrált nvidia hálókártyája és ütközöik vele az IP címem. Mit kell ienkor tenni?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok. PCI Expressre váltottam és vettem egy K8N Neo4-FI lapot. A LANnal akadtak problémáim. Felmásoltam a drivert (az nvidia network controller lof*szt kihagytam), fel is ismerte az integralt lant. Ha bedugom a kábelt azt is érzékeli, de nem látom a hálózatban a többi gépet, és a netre se tok felmenni. Valaki help pls.
Ja, esetleg az befolyásolthatja a hálókarit h a proci húzva van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest