- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem a 3200+-om 230-as FSB-vel, 2300MHz-en megy úgy hogy a procinak adtam +3% feszt és csókolom a többit hagytam alapon, így a memók ugyebár 460-on mennek, szerintem még tovább is bírná még nem próbáltam, na meg amúgy sem nagyon vagyok képben mit hová állítgassak, eddig nem nagyon foglalkoztatott a tuning csak mostanság járogatok utána, meddig toljam szerintetek?
-
Valakinek van valami tippje, hogyan tudom ebből a 7.1-es integrált kariból kicsalni azt, hogy az 5.1-es hangfalaim szóljanak mind, vagy ha a 2 hátsó nem az nem gond, Winampnál mondjuk, anno a Sounstormmal az Asus lapomon, ez nem volt gond winampnál sem ez meg szívat rendesen, előre is köszi
-
Van nekem ez a konfigom ami a nevemnél van, na szóval felvettem az FSB-t 250-re, a memók maradtak 200-on, na ezt nem bírta, elvileg valami időzítést meg lehet hogy feszt is adnom kéne neki nemtom, ha lenne kedves valaki leírni, hogy pontosan hogyan tudom beállítani a setupban na azt nagyon megköszönném
.
-
Hi mindenki, nekem is ilyen lapom van a FI kiadásvagy mi, na szóval nekem csak egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a Retek Realtek 7.1 -es hangártya van rajta, ami 7.1ben lehet hogy jó de 5.1-ben recseg a centerem mint állat, azt hittem kiütöttem valahogy, de ahogy visszadugtam a sz@rnak mondott CMI8738 PCI-os hangkarimat, máris jobban szólt mint a másikkal, van esetleg erre valami trükk, vagy ez ennyit tud és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Peugeot, Citroën topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 2x8Gb SK Hynix 2400 Mhz DDR4 notebook RAM eladó
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest