- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #1548 üzenetére
Sziasztok!
Butaságot kérdeztem, vagy túl alap, vagy kevés az info?
Ez alapján jónak tűnik a beállítás, ezen a webmail.akarmin kellene elérni kívülről a levelezést, de Outlook 2016-tal nem megy, csak Outlook 2010-zel ahol be lehet kézzel állítani a proxy-t.[PS] C:\Windows\system32>Get-WebServicesVirtualDirectory |fl identity,internalurl,externalurl
Identity : EXCHANGESERVER\EWS (Default Web Site)
InternalUrl : https://exchangeserver.domain.local/EWS/Exchange.asmx
ExternalUrl : https://webmail.domain.hu/ews/exchange.asmx -
kraftxld
félisten
válasz
bugizozi #1407 üzenetére
Ha másik domain, akkor felveszed mint remote domain, csinálsz a felhasználókhoz egy-egy külön contact-ot aminek @másikdomain.hu mail címe van.
Ezután beállítod az átirányítást, hogy az adott felhasználó leveleit továbbítsa az exchange a hozzá tartozó contact-hoz. Majd csinálsz egy send connectort ahová csak a @másikdomain.hu-t rendeled és smart host-nak beállítod a megadott ip címet és portot.
Remélem világos -
Phobion
őstag
válasz
bugizozi #1200 üzenetére
Bocsesz, annyi volt a probléma, hogy azon a szerveren ahova Exchange-et akartam telepíteni Local Admin-al voltam bejelentkezve, nem pedig Domain Admin-al.
Viszont akkor egy másik kérdés, telepítés után hogy tudom elérni az exchange-et? Egy pár helyen írták ezt a parancsot: Get-EcpVirtualDirectory, de se PS-nek se CMD-nek nem tetszett.
-
Macibook
tag
válasz
bugizozi #889 üzenetére
Megoldodott, nem az exchange volt a hibas hanem mivel pop3 connectorral jon be a level ezert a kozos postalada egynemely levelet spambe rakott es igy nem volt mit leszedni a pop3 szerverrol. Ha localbol kuldtem az azonnal ment csak a kulso levelnel volt gaz.
Koszonom a segitseget -
anulu
félisten
válasz
bugizozi #870 üzenetére
hali!
alapból azt be tudod lőni, hogy mikor legyen (tól-ig) vagy permanensen adott szöveg ill ne legyen egyáltalán. megadott időben váltást max úgy tudsz (szvsz! lehet van egyszerűbb megoldás is), hogy powershellben összerakod az adott mailboxra vonatkozó szabályt, és időzítve futtatod a .ps1-eket.
-
MTbc
senior tag
válasz
bugizozi #864 üzenetére
Köszi, megnéztem a logokat, és hétfő óta nem kapjuk rendesen és azóta ezelhez a mailkehez ez van írva:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,RejectMessage,550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering.,SclAtOrAboveRejectThreshold,5,pre-existing SCL found on the message."pedig eddig ez volt:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,AcceptMessage,,SCL,5,"Lehet hogy én barmoltam el valamit?De mit?
-
Hebehebe
tag
válasz
bugizozi #861 üzenetére
Ah, majd' leszoptam magam mire rájöttem, h a dns bejegyzéseknél kell felvenni a címkeresési zónákat, így belső hálón is látják az exch szervert.
Most amivel szopok, h a mail forward külsős fiókba nem megy, rengeteg leírást néztem, még screenshotos megoldásokat is, de egyik se megy..
megvan holnapra is a gugli adagom -
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #819 üzenetére
Sziasztok!
Még egy kis info ehhez, hátha így eszébe jut valakinek valami ötlet, hogy az egyik user pl olyan feladóktól kap levelet, akik nincsenek is domainbe. Régen, amikor linuxon ment a levelezés, akkor léteztek, aztán elmentek a cégtől és az SBS-re már nem lettek felvéve, de mégis jönnek tőlük kéretlen levelek...ezt nem kellene alapból blokkolnia?
-
kraftxld
félisten
válasz
bugizozi #805 üzenetére
Amennyit adok neki.....meg a rajta lévő postafiókok nagyságától, mennyiségétől, transport rule-októl, kókány, hozzá nem értő programozók által írt memory leakelő add-onoktól függ.
Pontos háttérinfó nélkül hasonló precizitást lehet elérni a holdtöltekor keresztútnál áldozott kecskebélből jósolva -
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest