- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Olyan gondom lenne, hogy automata választ kéne küldenem csoportcímre érkező levélre. Mivel a rendes tagok nem akarnak fixen választ beállítani, csináltam egy technikai tagot, akinek beállítottam a házon kívül küldést. Na ha tagnak írok jön válasz, ha a csoportnak (így hozzá is megérkezik) akkor nem. Hogy lehetne ezt áthidalni?
-
Petya25
őstag
Egy olyan problémába ütköztem, hogy a webes felügyeleti központban adott címre érkező levelet keresek, de a feladót nem ismerem, tehát egy listát várnék amit mazsolázhatok. A szűrő/kereső viszont a be irányt üres feladóval nem tudja szűrni, pedig a kimenőnél ez működik.
Valami tipp? -
Petya25
őstag
Exchange - Outlook viszonylatban kellene valamilyen tárgyaló foglalási lehetőség.
X db tárgyaló, megbeszélés időpontok, meghívás ilyesmi.
2007-es Office-ban nézelődöm de nem találok ilyet, lehet csak valamelyik későbbi verzióban működik? -
Petya25
őstag
Be lehet állítani kötelező aláíás sablont felhasználóknak?
Cégnév cím logo stb kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest