- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
deminos #1348 üzenetére
Persze. Kozben eletre kelt minden es a fejemben is kitisztult a kep.
Send connector oldalon smart host kell a kuldeshez. Logikus de valahogy ezt sem lattam elsore. A dinamikus ip tartomany altalaban blokkolva van mindenhol es szinte lehetetlen dinamikus ISP altal osztott IP tartomanybol szerverkapcsolatot letesiteni. "Blacklist". Igy egy smart host-nak keresztelt sima SMTP-vel a kuldes TLS-el megoldodott. Fogadasi oldalon sok volt a barkacs de mostmar mukodik ez is.
NO-ip.com -on van a dinamikus DNS "hostolva". A regisztralt nem ddns domain MX rekordjat atirtam a ddns cimre. mxtoolbox-al csinaltam egy MX lookup-ot es lattam, hogy a ddns cimre mutat. Szuper. Aztan ugyan ittt (mxtoolbox) egy smtp teszt szepen mutatta, hogy mi a tovabbi problema. Pl, hogy a 25-os portot a pfSense-ben total hibasan iranyitottam at.
Egyszeruen elgepeltem egy beallitast. Atiranyitottam a portot es itt jott a turelemjatek. A Queue mindnhol ugye fullon volt a probalkozasokkal email ki es be. Ez meg ugy jott mintha kihuztam volna a dugot a kadbol.
Par percig semmi nem tortent de az mxtoolbox mindn OK-nak mutatott. Aztan kozben telefon is csorgott igy nem bizeraltam az exchange-et. Aztan 5-8 perc mulva a monitorra neztem es jottek befele a levelek ezerrel
Azota van orom es boldogsag....
Holnap telepitem az eles rendszerre de egyelore nem tudom eldonteni, hogy mi a jobb nekem. Ha a lokal domain megegyezik a ceg web domian cimevel vagy nem. Nincs benne tapasztalatom, hogy mi a kezesebb es "jobb" megoldas.
-
brd
nagyúr
válasz
deminos #1298 üzenetére
A SMTP Virtual Serveren nézd meg, hogy nincs-e véletlenül a Windows Integrated authentikáció bekapcsolva, mert az okozhat ilyen hibát (nyilván csak ott kapcsold ki, ahol nincsen rá szükség): properties/delivery tab/outbound security és ott windows integrated; vagy ugyanez esetleg a Connectoron: properties/advanced tab/outbound security.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest