Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
deminos
üzenetére
Persze. Kozben eletre kelt minden es a fejemben is kitisztult a kep.
Send connector oldalon smart host kell a kuldeshez. Logikus de valahogy ezt sem lattam elsore. A dinamikus ip tartomany altalaban blokkolva van mindenhol es szinte lehetetlen dinamikus ISP altal osztott IP tartomanybol szerverkapcsolatot letesiteni. "Blacklist". Igy egy smart host-nak keresztelt sima SMTP-vel a kuldes TLS-el megoldodott. Fogadasi oldalon sok volt a barkacs de mostmar mukodik ez is.
NO-ip.com -on van a dinamikus DNS "hostolva". A regisztralt nem ddns domain MX rekordjat atirtam a ddns cimre. mxtoolbox-al csinaltam egy MX lookup-ot es lattam, hogy a ddns cimre mutat. Szuper. Aztan ugyan ittt (mxtoolbox) egy smtp teszt szepen mutatta, hogy mi a tovabbi problema. Pl, hogy a 25-os portot a pfSense-ben total hibasan iranyitottam at.
Egyszeruen elgepeltem egy beallitast. Atiranyitottam a portot es itt jott a turelemjatek. A Queue mindnhol ugye fullon volt a probalkozasokkal email ki es be. Ez meg ugy jott mintha kihuztam volna a dugot a kadbol.
Par percig semmi nem tortent de az mxtoolbox mindn OK-nak mutatott. Aztan kozben telefon is csorgott igy nem bizeraltam az exchange-et. Aztan 5-8 perc mulva a monitorra neztem es jottek befele a levelek ezerrel
Azota van orom es boldogsag....Holnap telepitem az eles rendszerre de egyelore nem tudom eldonteni, hogy mi a jobb nekem. Ha a lokal domain megegyezik a ceg web domian cimevel vagy nem. Nincs benne tapasztalatom, hogy mi a kezesebb es "jobb" megoldas.
-
brd
nagyúr
válasz
deminos
üzenetére
A SMTP Virtual Serveren nézd meg, hogy nincs-e véletlenül a Windows Integrated authentikáció bekapcsolva, mert az okozhat ilyen hibát (nyilván csak ott kapcsold ki, ahol nincsen rá szükség): properties/delivery tab/outbound security és ott windows integrated; vagy ugyanez esetleg a Connectoron: properties/advanced tab/outbound security.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyáltalán, mi van a kábel és az exc server között? 
Azota van orom es boldogsag....