- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
válasz
bugizozi #864 üzenetére
Köszi, megnéztem a logokat, és hétfő óta nem kapjuk rendesen és azóta ezelhez a mailkehez ez van írva:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,RejectMessage,550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering.,SclAtOrAboveRejectThreshold,5,pre-existing SCL found on the message."pedig eddig ez volt:
"Content Filter Agent,OnEndOfData,AcceptMessage,,SCL,5,"Lehet hogy én barmoltam el valamit?De mit?
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, korábban már kérdezte bugizozi kolléga hogy mi lehet a hátul ütője annak ha kikapcsoljuk a Spam Content Filter-t Ex 2010 -alatt, nekem is ez lenne a kérdésem mivel sokan nem tudnak nekünk küldeni.Amint kikapcsoltam jönnek a mailek. "5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering."
Próbáltam a Kivételek fülön felvenni a domaineket, de még akkor is eldobta őket.
-
-
MTbc
senior tag
ezt olvastad már? exchange karakterkódolás
-
MTbc
senior tag
Előzmények: [link]
Persze,tessék
Encoding: Mime pipa,Both pipa ;
Karakterkészlet: Non-Mime,Mime :western european iso 8859-1 -
MTbc
senior tag
Sziasztok, (kezdő vagyok Serverek terén)
Van egy SBS 2003 + Exchange fix ip-n,na már most Nod32 Business edition volt a serveren azt leszedtem és felraktam a Nod32 Mail for Exchange verziót kb. 5 percig volt a server vírusirtó nélkül.Restart után minden felállt majd később szóltak hogy nem mennek ki az e-mailek,megnéztem mit dob vissza a rendszer ez volt: (<xxxx.hu #5.1.1 smtp;550 5.1.1 <xxxx@xxxxl.hu> recipient rejected xxx.xxx.xxx.xxx is in RBL> )
Végig mentem a gépeken virus keresővel,spybot,spyware,Malicious remover tool ,de semmit nem talált,de már újra mentek az e-mailek mindenfelé.Közben http://www.blacklistalert.org -on néztem hogy pár listán 8db fenn vagyunk,ami gondolom nem túl jó,milyen beállításokat lehet végezni ennek elkerülése végett?Connection filteringet hogy kell belőni helyes?Hozzá kell tennem hogy ma a szolgáltató UPCtelelkom is szórakozott hol volt net, hol nem.
Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest