- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Jó régen járt itt valaki már, de felteszem a kérdésem, hátha jön válasz.
Exchange 2013-ra lehet valahogy működő SPF vagy DKIM authentikációt varázsolni?
Rengeteg a neten fellelhető leírást próbáltam, de egyikkel sem jártam sikerrel.
Röviden a környezet: 1 szerver, 5 kliens, a szolgáltató relay-ezi az üzeneteket válogatás nélkül. -
deminos
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Van esetleg még használható spam szűrő program a jó öreg exchange 2000-hez?
Ha valaki tud ilyet szívesen fogadom.Köszönöm.
-
deminos
aktív tag
Üdv uraim,
A következő kérdésem lenne, ami nagy fejtörést okozott nekem (lehet a fától az erdőt effektus van nálam).
Szóval Exchange 2000 sp3 (nem röhög, jól szolgál) kimenő levelek gyönyörűen mennek, de befele tegnap óta halott a dolog.
A szolgáltató (nem az internet, hanem a mail) is ugyanazt az üzenetet kapja, mint amit az én teszt üzeneteimre kapok: " Deferred: Connection reset by x.x.x.x (itt ugye a mi külső fix publikus IP címünk van)".Hol és merre tapogatózzak szerintetek?
ui.: Portok nyitva, internet van, szerver eseménynaplójában hibaüzenet nincs.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak!
A következő hibaüzenetek szaporodnak az eseménynaplóban (windows 2000 server, SBS2003):
Esemény típusa: Figyelmeztetés
Esemény forrása: MSExchangeTransport
Esemény kategóriája: SMTP Protocol
Esemény azonosítója: 1706
Dátum: 2015. 07. 27.
Idő: 13:19:30
Felhasználó: -
Számítógép: SBSSERVER
Leírás:
EXPS is temporarily unable to provide protocol security with "User". "CSessionContext:nEXPSInNegotiate" called "HrServerNegotiateAuth" which failed with error code 0x8007052e ( y:\transmt\src\smtpsink\exps\expslib\context.cpp@1462 ).
Adat:
0000: 2e 05 07 80 ...Valakinek van ötlete arra, hogy mi lehet a baja? Nekem sajna nem sikerült rájönnöm. Napi szinten 10-20 ilyen bejegyzés születik, boldogítva engem.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv,
Deminos -
deminos
aktív tag
Üdv uraim,
Lehet olyat csinálni exchange 2000-ben, hogy bármelyik felhasználó is ír levelet (x.y@ceg.hu), akkor is az látszódjon a fogadó félnél, hogy ceg@ceg.hu (tehát a központi cím) küldte. Nem csak a megjelenített névre gondolok itt. Tehát a lusta címzett rányom a válasz gombra, akkor ne az x.y@ceg.hu-ra tudjon válaszolni, hanem a ceg@ceg.hu-ra.
Remélem lehet ilyet csinálni és tudtok is benne segíteni.
-
deminos
aktív tag
válasz
kraftxld #1030 üzenetére
Upsz, ezt lefelejtettem.
Szóval Outlook 2003, SBS Szerver 2003. Az utolsó kérdésre a választ nem tudni. Ugyanis nem történt semmi változás, egyszer csak elkezdtek elmaradozni a visszaigazolások (néha visszajött, néha nem), aztán mára már odáig jutottunk, hogy egyáltalán nem megy. Nem lett módosítva sem a vírusírtó, sem a szerver, sem a kliens beállításán és elméletileg a szolgáltató sem kavart be. -
deminos
aktív tag
Ismét hozzátok fordulnék, mert tanácstalan vagyok. Van egy olyan beállítás az üzenet küldésekor, hogy "Az üzenet kézbesítésének visszaigazolása". Ez az opció lassan fél éve nem nagyon működik (hol igen, hol nem), viszont egy hónapja kb. már semennyire nem megy. Milyen korlátozó tényezői lehetnek ennek? Értem ez alatt szolgáltató, beállítás az Exchange-ben?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
deminos
aktív tag
Új fejlemény:
An SMTP protocol error occurred.
Ezt dobja a SmallBusiness SMTP-csatlakozó. -
deminos
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Olyan problémám lenne, hogy kifelé a mail-ek nem akarnak elmenni, befele szépen jön minden. Ennek milyen okai lehetnek?
A jelenlegi helyzet leírása:
- internet szolgáltató váltás (a régivel minden működött)
- publikus, de nem fix IP (no-ip.org-al megoldva[az előző szolgáltatóval is működött])
- windows 2000 sp4 server SBS 2003 (ezen nem történt változtatás semmi)Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest