Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Jó régen járt itt valaki már, de felteszem a kérdésem, hátha jön válasz.
Exchange 2013-ra lehet valahogy működő SPF vagy DKIM authentikációt varázsolni?
Rengeteg a neten fellelhető leírást próbáltam, de egyikkel sem jártam sikerrel.
Röviden a környezet: 1 szerver, 5 kliens, a szolgáltató relay-ezi az üzeneteket válogatás nélkül. -
deminos
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Van esetleg még használható spam szűrő program a jó öreg exchange 2000-hez?
Ha valaki tud ilyet szívesen fogadom.Köszönöm.
-
deminos
aktív tag
Üdv uraim,
A következő kérdésem lenne, ami nagy fejtörést okozott nekem (lehet a fától az erdőt effektus van nálam).
Szóval Exchange 2000 sp3 (nem röhög, jól szolgál) kimenő levelek gyönyörűen mennek, de befele tegnap óta halott a dolog.
A szolgáltató (nem az internet, hanem a mail) is ugyanazt az üzenetet kapja, mint amit az én teszt üzeneteimre kapok: " Deferred: Connection reset by x.x.x.x (itt ugye a mi külső fix publikus IP címünk van)".Hol és merre tapogatózzak szerintetek?

ui.: Portok nyitva, internet van, szerver eseménynaplójában hibaüzenet nincs.
Előre is köszönöm a segítséget.

-
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak!
A következő hibaüzenetek szaporodnak az eseménynaplóban (windows 2000 server, SBS2003):
Esemény típusa: Figyelmeztetés
Esemény forrása: MSExchangeTransport
Esemény kategóriája: SMTP Protocol
Esemény azonosítója: 1706
Dátum: 2015. 07. 27.
Idő: 13:19:30
Felhasználó: -
Számítógép: SBSSERVER
Leírás:
EXPS is temporarily unable to provide protocol security with "User". "CSessionContext:
nEXPSInNegotiate" called "HrServerNegotiateAuth" which failed with error code 0x8007052e ( y:\transmt\src\smtpsink\exps\expslib\context.cpp@1462 ).
Adat:
0000: 2e 05 07 80 ...Valakinek van ötlete arra, hogy mi lehet a baja? Nekem sajna nem sikerült rájönnöm. Napi szinten 10-20 ilyen bejegyzés születik, boldogítva engem.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv,
Deminos -
deminos
aktív tag
Üdv uraim,
Lehet olyat csinálni exchange 2000-ben, hogy bármelyik felhasználó is ír levelet (x.y@ceg.hu), akkor is az látszódjon a fogadó félnél, hogy ceg@ceg.hu (tehát a központi cím) küldte. Nem csak a megjelenített névre gondolok itt. Tehát a lusta címzett rányom a válasz gombra, akkor ne az x.y@ceg.hu-ra tudjon válaszolni, hanem a ceg@ceg.hu-ra.
Remélem lehet ilyet csinálni és tudtok is benne segíteni.

-
deminos
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Upsz, ezt lefelejtettem.

Szóval Outlook 2003, SBS Szerver 2003. Az utolsó kérdésre a választ nem tudni. Ugyanis nem történt semmi változás, egyszer csak elkezdtek elmaradozni a visszaigazolások (néha visszajött, néha nem), aztán mára már odáig jutottunk, hogy egyáltalán nem megy. Nem lett módosítva sem a vírusírtó, sem a szerver, sem a kliens beállításán és elméletileg a szolgáltató sem kavart be. -
deminos
aktív tag
Ismét hozzátok fordulnék, mert tanácstalan vagyok. Van egy olyan beállítás az üzenet küldésekor, hogy "Az üzenet kézbesítésének visszaigazolása". Ez az opció lassan fél éve nem nagyon működik (hol igen, hol nem), viszont egy hónapja kb. már semennyire nem megy. Milyen korlátozó tényezői lehetnek ennek? Értem ez alatt szolgáltató, beállítás az Exchange-ben?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
deminos
aktív tag
Új fejlemény:
An SMTP protocol error occurred.
Ezt dobja a SmallBusiness SMTP-csatlakozó. -
deminos
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Olyan problémám lenne, hogy kifelé a mail-ek nem akarnak elmenni, befele szépen jön minden. Ennek milyen okai lehetnek?
A jelenlegi helyzet leírása:
- internet szolgáltató váltás (a régivel minden működött)
- publikus, de nem fix IP (no-ip.org-al megoldva[az előző szolgáltatóval is működött])
- windows 2000 sp4 server SBS 2003 (ezen nem történt változtatás semmi)Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nEXPSInNegotiate" called "HrServerNegotiateAuth" which failed with error code 0x8007052e ( y:\transmt\src\smtpsink\exps\expslib\context.cpp@1462 ).