- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kraftxld #1456 üzenetére
Nekifutottam újra, és sikerült!!! Köszönöm a segítséged!!!!!
Feltelepült, és a belső levelezés már működik is kiválóan. Most szeretnék kicsit továbbmenni, és megoldani, hogy befelé-kifelé is menjenek a levelek. Azt tudom, hogy a szolgáltatóm (Telekom) smtp szűrést végez.(tehát a 25-ös portot fogja) Ezt a szűrést kikapcsoltatom, és a routeren beállítom a portfowardingot, az összes portra ami kellhet. (443, 80, 143, 993, 110, 995, 587), még abban tudnál segíteni, hogy milyen irányban kéne még mennem, hogy működjön a levelezés?
-
törölt tag
válasz
kraftxld #1456 üzenetére
Most a legutolsó próbálkozásnál a dc-re akartam feltenni. (megpróbáltam hátha, gondolom itt volt az első hiba),
2012, 2008,-on is próbáltam feltenni sikertelenül. Eleinte úgy csináltam, hogy volt egy dc gépem 2008 r2-vel, és egy másik amin az exchange ment volna, de ott is hasonló hibákat tapasztaltam. Viszont most fogom az egészet, és delete! Újrakezdem, de a már általad javasolt módon. -
törölt tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek. Tanulás céljából sokadjára próbálkozom az Exchange telepítésével, konfigurálásával. Most kb. 5. napja próbálom telepíteni, de mindig valami hibába ütközöm. Tanácstalan vagyok, mi lehet a gond. Adva vagyon egy 2008 r2 Active Directoryval, dns beállítva, frissítések feltelepítve, amik az Exchange-hez szükségesek. Exchange 2013-at szeretnék telepíteni. Elindítván a telepítőt az alábbi folyamatnál megakad.(mellékelt képen) Próbáltam több iso-t is, illetve dvd-t hátha az a probléma, de nem. A kép alsó sarkában nem látszik jól de 1603-as hibakóddal áll le a telepítés. Mit hagyok ki, vagy rontok el? Üdvözlettel:Tamás
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek nekem ha tudtok. Adva vagyon egy 2008 r2 egyenlőre virtuális környezetben. Erre telepítve van tartomány, és egy exchange 2010. Emellett van 2db win7-es kliens outokkal, ami tartományba van léptetve . A tartományon belül a levelezés tökéletesen működik. Az userek egymás között hibátlanul tudnak levelet küldeni. A problémám az, hogy kifele és befele NEM mennek a levelek. Tudom, hogy a szolgáltatom smpt szűrést végez, ezért ezt kikapcsoltattam, tehát elvileg a 25-ös port ok. A routeren kinyitottam a 25, 110, 443, 80-as portokat. Elvileg a tűzfal is ok. Létrehoztam egy send connectort is. Beállítottam a DNS-t is. Valamiért mégsem mennek a levelek. Valószínűnek tartom, hogy a DNS valahol nincs megfelelően konfigurálva. Mivel úgy gondoltam, hogy valamit benéztem, ezért igénybe vettem egy kis screencastot ami az alábbi(mindent úgy konfiguráltam mint az adott videóban, csak a tartomány neve más, és az IP cím): https://www.youtube.com/watch?v=jdf_3DRssks&index=4&list=PL55E7C64A68E5CFAB Segítsetek, mit rontottam el. Miért nem megy kibe a levelezés? Ha sikerülne megoldanom, valószínűleg élesbe is megcsinálnám. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv.: Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest