- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
Macibook #1326 üzenetére
van ilyen funkció, journalingnak hívják, ha pl ezt a usert hozzárendeled, akkor minden levélről amit ő (is) megkap ill küld (beállítás kérdése) egy dedikált journal postafiókba kerül másolat.
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook #1164 üzenetére
Ha azonos tartomány akkor simán migrálni kell, ha nem akkor megfelelő powershell parancsokkal ki lehet nyomni a 2007-es fiókot PST-be, aztán ezt meg importálni 2010-ben.
Vagy ipari kókány módszerrel, Outlook alá berakni mindkét fiókot és átrakni a mappákat, naptárt, stb. -
kraftxld
félisten
válasz
Macibook #995 üzenetére
Akkor inkább egy külön gépen szedd ki a leveleket egy .pst file-be Outlook-al.
Ha nem lesz még sok ilyen kérés és nincs ötmillió almappa a postafiókban akkor ez a legegyszerűbb.Amúgy így kell: [link]
32 bites kliensen, 32 bites Exchange management tool-t kell telepíteni 32 bites Outlook mellé, aztán azzal varázsolni. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Macibook #935 üzenetére
Nem volt POP3 connektor beállítva.
Ez egy friss telepítés amivel odáig jutottam hogy belső levelezés megy gond nélkül.
A cégnél jelenleg az invitelnél van a levelezés, csak néhány partner nem tud levelet küldeni nekünk mert az invi nem hajlandó normálisan beállítani a szűrőjét :S -
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
Macibook #844 üzenetére
Igen
amúgy nekem is volt ilyen, hogy minden ok, azt nem jött semmi...de már nem tudom mit nyomogattam idegességembe egy-két cifra kifejezés mellett, de egyszer csak jó lett
olyasmi rémlik h amikor feltelepül ez a mail for exchange, akkor valami biztonsági dolgot be kell kapcsolni, ami arra jó hogy billentyűfeloldásnál kódot kér, mert enélkül nem jönnek levelek..az E72nél így volt..de ennél az E52-nél amikor rákérdezett akkor nemet nyomtam, és így is műxik, szóval nem tudom -
bugizozi
őstag
válasz
Macibook #841 üzenetére
Szia!
Egy E52 sikerült megnézni a beállításokat.
Postafiok beállítások: email cim, postafiok, felh nev, jelszo, szerver neve, tartomány gondolom egyértelmű
ezen belül további pfiok beállítások: hozzáférési pont: WAP-szolgáltatások, biztonsági kapcs: igen, Port: 443Ezekkel a beállításokkal szépen üzemel. Naptár nem szinkronizálódik, de úgy látom be lehet állítani azt is.
Remélem tudtam segíteni. Ha nem műxik akkor priviben le tudom írni részletesen a pfiok beállításait.
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook #836 üzenetére
Nekem a tanusítványokkal kellett varázsolni rajta, külön engedélyezni kell (meg néha kézzel rámásolni a telefonra a trusted cert-et) hogy Exchange kommunikációra is használható legyen a cert-et.
De mint mondtam, tisztább, szárazabb, jobb érzés megmondani, hogy bocsi vidd a nokiát a fenébe és hozz rendes telefont -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest