- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Olyan bt vevőről nem tudok, ami utána digitális jelet ad ki USB-n, és ráadásul garantáltan kompatibilis a Ford fejekkel.
Szerintem egy használt iPod lenne a kézenfekvő megoldás. Egy kábel a kesztyűtartóba, és ott maradhat örökre. Nekem ~10-11 év alatt ment tönkre az első akksi egy 5gen iPodban, úgyhogy egész jól bírják az ilyen használatot.
Illetve a fejegység pontos típusának ismeretében lehetne keresni valami hasonló bt illesztőt:
https://www.amazon.de/dp/B074PS85MP/
https://www.amazon.de/dp/B019QGFTC2/
Ha itt végignézed a képeket, ott látható, melyik fejjel kompatibilis az eszköz. Ezen kívül az ebayen vagy az aliexpressen is érdemes lehet szétnézni. Arra figyelj, hogy nem csak az autó évjáratának, hanem a támogatott fejegységnek is passzolni kell. -
s4tch
veterán
Ezek típusspecifikus illesztők, egyik sem felel meg annak, amit korábban írtál ("a kimenete pedig úgy viselkedne mint egy usb port-ra tehető mp3 lejátszó"), és autóban egyiket sem lenne egyszerű tápolni. Szóval igazából egy biztos: neked nem olyan kell, mint amit linkeltél.
Ha jól sejtem, az autód gyári fejegysége nem tud bt-t, és szeretnéd okosítani? Akkor jussunk közelebb a megoldáshoz: milyen kocsi, milyen fejegység? (Van egyébként autóhifi topik, érdemes lehet rákeresni benne az autódra, lehet, hogy már szóba került hasonló igény.)
-
-
honfoglalo
senior tag
A mostani E és S széria elég gyenge szerintem, októberbe jön ki az új itthon.
Azok lehet 30körül lesznek, ár nincs még.zekAmúgy én is gondolkozom, h veszek egyet a Fuze mellé, a jobb kijelző, dalszöveg lehetőség és az 50h akku miatt.
Sansaból van Fuze+, de érintős és szvsz ocsmány.
-
chubii
senior tag
köszi a segítséget!
ha tudom,megfogadom a tanácsod!
ui.: erről a Fiio E5 -ről tudnál valami ismertetőt adni??(pl. hogy hogyan működik ; miért van rajta miniUSB port ,ha nemis egy lejátszó,hanem erősítő(ha hülyeséget mondok,akkor elnézést) stb.)
és ha még tudnál valami jó helyet,ahonnan be lehetne szerezni , azt nagyon megköszönném
-
honfoglalo
senior tag
Volt egy pár hét kihagyásom azért, azóta már vettem más dolgokat is, az mp3 lejátszó most került terítékre.
Kb. ezt kérdeztem, hogy mi lehetne jó a Sony-k közül, de ha nem kapok választ, akkor újra felteszem a kérdést, és ez már ilyen vonaglássá válik..
Összehasonlítottad múltkor a Nano-t a Clippel, és azt mondtad, hogy az S4-gyel nem lenne nagy előrelépés. Akkor mi lehetne a Sony-k közül, ami 30 ezernél nem sokkal drágább, inkább olcsóbb, min. 8GB-os?.
-
kisJack
aktív tag
Értem. Ilyen hiányosságok idővel elég idegesítővé tudnak válni, tudom én!
A telefonom is kinyír néha egy-két számomra logikátlannak tűnő húzásával, semmiképp nem kapkodom el a vásárlást, inkább nyomon követem még egy darabig a topikot és egyéb helyekről is gyűjtök infókat, azért nem égetően sürgős a dolog.
Kösz a segítséget! -
ChrissTa
tag
Az A széria már nem sistereg. Legalábbis az enyémen nem tapasztaltam még ilyesmit.
Az óra kijelzése eddig még nem hiányzott, de a törlés tényleg jól jönne néha. Főleg amikor valami új zenét teszek rá, és mégsem jön be miután meghallgattam.
Még két dolog ami jól lenne: on the go playlist szerkesztés, és flac támogatás.
-
adnoctum18
senior tag
Volt valami hasonló cucca a Rionak is , potom pénzért dobálják őket ebay.com-on.
Na majd figyelem ezt a lyrát, hátha ezzel is érdemes lenne csapatni.
Ezt leszámítva kéne mindhárom utolsó pléjer főleg a beosound...bár ezt eladnám szerintem egy hét után.
antta: Örülök, hogy végre megértjük egymást!
-
adnoctum18
senior tag
-
antta
csendes tag
no mint mondtam az ilyesmi az, amihez vagy a lélekjelenlétem hiányzik vagy az önkritikám túl fejlett
mindenesetre örülök, hogy a cliped feldolgozta a traumát, amit tudományos kísérleti alapon okoztál neki
ja, olvastam, hogy lefagyás ellen jó, ha nyomvatartom a bekapcs gombját, most már azt is tudom, hogyan idézzünk elő mesterséges lefagyást
de amúgy nagyon köszönöm, ténylegszóval végül visszaküldtem, elvileg amint beér, rögtön küldenek újat, nem nézegetik, azt mondta a srác, és a hely mentségére legyen megmondva, hogy ez szintén ITCapital (mondjuk annyiból mázlim volt, hogy én eleve telefonnal indítottam, mert neten "nem volt raktáron", de kiderült, hogy mégis, ezért rendeltem meg, két nap múlva kinn volt, kétszer hívtak hozzávetőleges - de. / de-du. időpont egyeztetésért, mert megpróbálták a futárral lebeszélni a "kívánságomat", de az tény, hogy nem nagy mélküldők, rendelés visszaig. nem volt. Mindenesetre, ha tényleg kezemben lesz szerdán a következő jelöltem
akkor a magam részéről eszem a szivüket)
(az, hogy a futárkts-ekből már kijöttt volna a 8 giga... nos nempestilányt az ág is húzza... de tényleg nem baj, csak már nagyon szeretném, hogy végre 1x összejöjjönés legyen már egyszer nekem is karácsonyom
)
ja, és ha már itt tartunk, alapban ki- vagy bekapcsolva kell rádugni amúgy?
jaja, viva kuba, bár egy matadorszerelés vagy egy fehér kötény-nagy tányér pizza párosítás is eszembe jut...
"sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?" ezt most kérdezed vagy mondod vagy mivan??
-
antta
csendes tag
bedugtam mindenhova, 3 gépen, fényképezős kábellel is,
jaja, az a gond, hogy nem is tölti (amúgy be lehet kapcsolni, minden, majdnem tele volt az aksija)
hm. ezt a formázás dolgot - bár nagyon megtisztelő a bizalom - de sztem bölcsebb lesz, ha kihagyom(cliptulajok, akik nem használják a clipjüket... én szívesen megtenném
)
celf, Te megöregedtél?
-
bwoay
nagyúr
-
Hugo85
aktív tag
Áh, nem fogok még pénzt is áldozni arra, hogy én vegyem fel velük a kapcsolatot. Rendelek egy Fuze-t a Pixmaniától azt le van tudva... lehet a végén még jobban is járok
Aztán ha felveszik velem a kapcsolatot mégis, akkor max kiröhögöm őketAmúgy itt nem tudom név szerint kérni az illetőt (csak "Ügyfélszolgálat"-os levél jött), de anno komolyan elgondolkoztam a Humansoft esetében, hogy telefonálok egyet, de végül annyi dolgom volt abban a pár napban, hogy nem volt időm ilyen nonszenszre. Sose értettem, hogy mi kerül egy e-mailre válaszolásban időbe, elég lett volna annyit írni, hogy... igazából bármit. Akár azt is, hogy bocsi holnap válaszolunk. Csak az idegesít fel ha ilyen demonstratívan kakálnak a fejemre...
-
ChrissTa
tag
Vannak hiányosságai az biztos, de haverom Ipodjához képest szerintem egyszerű.
Viszont ami bőven alulmúlta nálam a Sony-t az az előző Philips lejátszóm. A legrosszabb a Folder browse teljes hiánya volt. Szenvedhettem mindig az id3 tag-ekkel.
Emellett a hangzása sem győzött meg, főleg, hogy előtte egy Panasonic pm3-as discman-em volt.
Egyetlen pozitívuma volt a Philipsnek, amit említeni tudok az on-the-go playlist létrehozás. Ez sem volt tökéetes, de legalább volt. (Sajnos csak hozzáadni lehetett a fájlokat törölni vagy a sorrenden módosítani nem lehetett... ) -
ChrissTa
tag
Ez szerintem valami Sony betegség lehet, mert az a826-om is ezt csinálja.
Erre egy megoldást találtam eddig, hogy a keresésnél az albumra keresek, és azon belül a számok listájából választok. Így a következő szám az albumon következő lesz.Amit még hiányolok, az a Folder browse-nál amikor egy mappán belül (pl előadó neve) több almappám is van (az előadó több albuma) nem tudom úgy beállítani a lejátszást, hogy az összes almappát lejátssza, és amikor a végére ér, akkor elölről kezdje.
Bezzeg az id3 tag-eknél van olyan, hogy az összes száma egy előadónak. Csak ehhez rendesen ki kellene tölteni az id3-t, viszont ahhoz nincs türelmem...
-
ponti_ak
addikt
Van olyan a Sony-don, hogy Boundary? (Lejátszási terület).
Ha van, és Folder-re állítod, lehet hogy érteni fogja, mit akarsz tőle. MOD: No offense, csak a Cowon-okon van, gondoltam, hátha ez a baj..De gyanítom, hogy mégse, mert tegnap az S9-en én is kipróbáltam az id3-szerinti lejátszást, és valami hasonló hülyeséget kaptam cserébe, amikor nem volt kitöltve az Album, se a Track #, és All track parancsot adtam neki...
..szóval lehet hogy egyszerűen nincs elég információja a kis danolónak, s ezért megy át pedantériába.. (értsd: abc-rendben játsz' le...)
Párbeszédes formában: Mit parancsolsz, kedves gazdám? illetve: Hőj..hó! Hát nincs is kitöltve az id3...?! Hátakkor inkább ráfutok a default-ra... az a biztos..
-
honfoglalo
senior tag
-
-
celf
őstag
add: meghallgattam IE8-al is oket, es hozzaadtam a sony S639-et is a korhoz. konkluzio: mind a 3 lejatszo szar
de a rangsor meg ugyanaz (sony legfolul) clip aztan nano.
Metro.fi 150 is bejatszott vegul. rangsor maradt.
alapvetoen nekem jobban tetszik a Nano hangja amugy. a hangszinek, meg az alapanyag konnyebben emesztheto.. de olyan mintha lenne az egesz hangkepen egy fatyol ami letompit mindent, magasat, melyet, mindent.
-
honfoglalo
senior tag
Ok, az E5-t holnap megrendelem, elvileg ez a dealextreme ide is ingyen hozza.
Amúgy elég durva, hogy nagyobb memória méretű lejátszó alig van.
Az lenne érdekes, hogy hangban: Nano3G vs Classic illetve: Classic+LOD+E5 vs bármelyik drágább Sony, Sandisk Fuze, Cowon..De most esett le, hogy nem a jó nevemen küldtem el..
-
honfoglalo
senior tag
Az iPodok különböző csippelésűek, de azt írják, hogy a Nano (vmelyik) még szerintük jobb is mint a classic.
Ez mit jelent "az S4-et talan en sem feleslegesen. (fuze-al)"?Amúgy akkor most nem tudok mit venni, 16gb-ost nem fogok, de még 32-est sem.
Egy 64-es elég lenne, de akkorát flashben nem holnap fognak kiadni, elérhető áron.
A Classic amúgy ormótlan eléggé, a Microsoft Zune 80,120 meg nem támogat semmilyen Losslesst, a Sony-nak ahogy látom nincs is nagy háttértárú lejátszója, Sandisk-nak szintén, Cowon drága.Akkor egyelőre nem igazán lehet/érdemes mire váltani a Nano-t?..
Lehet, hogy megrendelem az E5-t, 18$-ért nem egy nagy érvágás. Aztán majd meglátjuk..
-
honfoglalo
senior tag
Megtalálni nem fogod, mert ezeket PM-ben szoktam bonyolíntani, de azért nesze, illetve lehet válaszolni a kérdésre is.
Valami ilyesmi:
"A nano is not the ideal player for amping, even with an Lod. The DAC in there is quite sub par. I got rid of my nano long ago. I went to an iPod classic 5G, then do a Cowon D2, and now I've found my happy place with the Sansa Fuze. It sounds great unamped (the S4 don't really need an amp at all) and amped. If I were you I'd just switch players and forget portable amps altogether for the S4. It'll be cheaper as well.
Also, despite the name, the PA2V2 is NOT portable. It is huge compared to most other portable amps. Here's a picture I took of it with a few of my other amps:
kép" -
Telefunen
őstag
Preferenciasorrend kérdése. Akinek kizárólag a zene számít, az inkább egy minőségi DAP-ot választ (bár ez a kategória gyakorlatilag kihalóban, sajnos), ahol a 2,5-ös csati szóba sem jöhet. Akinek viszont egy all-rounder eszköz kell (aminek nem a zenehallgatás, vagy annak a minősége az elsődleges funkciója), olcsón, közepes üzemidővel, nagy kijelzővel, érintőfelülettel... és nem riad vissza az egzotikumoktól, annak jó lehet egy efféle PMP is..
-
vili13
őstag
Tényleg létezik ilyen, végül én is kapásból találtam egyet - de ahhoz is mellékeltek átalakítót. Nem értem, ez mitől költséggazdaságos, és milyen praktikus érvek szólhatnak mellette. A készülék vastagságába biztosan belefér a rendes 3.5mm-es is, és nem hiszem, hogy a csatlakozók árkülönbsége akár ilyen szinten is tétel legyen, ha van egyáltalán. Mindenesetre úgy érzem, hasonló lejátszóhoz jutni csupán a balsors különös kegyetlensége folytán lehet.
-
-
honfoglalo
senior tag
Te vagy az én emberem!
Nem nagyon vagyok képbe ezekkel kapcsolatban, igazán jó lenne ha leírnád, h is van ez. Majd persze közbe most megpróbálok utánanézni is. Tehát az iPod Nano hardveres akadályokat nem görget a normális hangzás elé? Valóban megoldható ez, s egyáltalán mi ez erősítő, tényleg nem vágom.
Kössz előre! -
ponti_ak
addikt
Yep, this way: Clip2 = FAIL, sure BUT with folder browse + skip (+ refresh time < 1min): Nope..!
Személyes példa: a 40 gigás M3-mason tök jól elvagyok kijelző nélkül!, folder skip-pel megáldva.. (főleg FLAC, de sok mp3 is van meg ogg, szóval sok anyag..) Nnnah? Erre mit lépsz, öcsisajt...?
@Bloodyray: no igen, de ahhoz nekem csapágyasra kellene hajtanom az ID3-Tag freeware-t, hogy működjön a dolog (magyarul: sok meló..
)...
ÉS még akkor is kb. 2 percet kellene várnom minden egyes frissítésre. Na neeeem, azt már nem. A már említett (fosrégi, 5 éves) Cowon külön hercehurca nélkül is tudja ezt. Oké, persze nem 10 gramm, de tényleg nehogymár visszafelé menjünk az időben.. mi vagyok én? Marty McFly...? -
asadasad22
őstag
nem tudom, hogy konkrétan milyen modellel rendelkezel, de szerintem akármelyik is az (esetleg hacsaknemaz x1000-es szériáról van szó), az azzal kapcsolatos személyes tapasztalataid szerintem kevesek arra, hogy ez alapján a gyártó összes modelljének az eq-ját lehordjad. épp head-fi fórumon olvastam több helyen, ami azért alapvetően nem amatőr hely, hogy az eq eléggé rendben van, a basszus komoly kiemelése mellett is teljesen tiszta marad a hang. de persze ezerféle vélemény létezik, lehet, hogy te ezzel éppen szögesen ellentmondót is olvastál, én még nem hallgattam x1000-est, szóval nem tudom megítélni a dolgot.
mindenesetre én sem szoktam az eq-val babrálni, legfeljebb akkor nyúlnék hozzá, ha egyenletlennek érzékelném alapból, hogy kiegyenletgessem.
nekem az volt furcsa, hogy egy plusz funkció megléte miatt (ráadásul látatlanul, amikor én épp azt olvastam, hogy nagyon is jól működik), amit nem vagy köteles használni (ráadásul a sony-k köztudottan gyönyörűen szólnak ha hozzá se nyúlsz az eq-hoz) helyezed előrébb a zune-t, csak mert abban nincs is benne.. -
asadasad22
őstag
ezt a logikát most nem nagyon értem. azért mondod jobbnak a zune-t hangminőség terén, mert az a funkció egyáltalán nincs is benne, amit te a sony-don nem használsz? ennek így nem sok értelme van. egyrészt. másrészt: nemtom milyen lejátszód van, de a sony-k eq-ját általánosan dicsérni szokták sok más gyártóval szemben ahol tényleg komolytalan a dolog, és ha hozzányúlsz, csak rosszabb lesz a végeredmény.
adnoctum18: az x1000-nek nem éppen a dedikált gombok a fő erőssége, ez csak egy alap funkciója minden normális dap-nak amit sok más gyártó ész nélkül kivesz belőlük ha touch-os. az sq-jával büntet, főleg erre van kihegyezve. ki mondta, hogy a zune kenterbe verné bármelyik sony-t is hangminőség terén?
-
Tristis
őstag
Pl. főzésnél felcsípteted a póló aljára és úgy váltogatsz.... Én sem hittem el mennyire praktikus kis motyó. Biciklizés közben szintén nem turkálok a zsebemben, hanem a táskám vállpántjára van feltéve és egyből megtalálok mindent, miután leveszem és már vissza is tehetem. Ha utcán sétál az ember akkor persze jobb a Fuze. Bár én a fürdőnadrágomra is felcsíptettem a strandon.... Na a fuze-t hova rakod akkor?
-
Tristis
őstag
Ne haragudj. Cd bemeneten van természetesen. Beszéltem több sráccal egy másik fórumon erről, hogy milyen jelforrás is a Clip/Fuze. Azt mondta, hogy a 30e Ft-os hangkártyája csak a részletgazdagabb zenékben múlja igazán felül, egyébként csak kicsit jobb... Elgondolkodtató.
Azt hiszem most fogom és keresek egy normális RCA-JACK kábelt, mert nem jött még meg a dinamika a cuccba.Egyébként:
Forrás: Sandisk Sansa Clip
Erősítő: Denon PMA-500AE
Hangfal: Tannoy Mercury F4
Kanóc: Diy tűzállóJah és egyébként Fuze. Az ég kék, a fű zöld, te meg Fuze-t vegyél.
-
attika89
senior tag
-
asadasad22
őstag
battery life-ban a sony szerintem legalább 5 éve nagyjából minden egyes lejátszójával csúnyán megfingatta akármelyik apple lejátszót.
formatervezés, design.. tényleg szubjektív dolgok, jópár éve (S600/S700/A820/A820 széria, vagy mondjuk X1000 széria) én semmivel nem mondanék szebbnek egy ipodot.
a marketing már inkább megy nekik -
Porcupain
aktív tag
Én nem tapasztaltam azt, hogy magától merül, bár elsőre elég furcsa volt, hogy csak készenléti állapotba lehet helyezni , és csak 1 nap múlva kapcsol ki magától. Én naponta kb 1,5-2 órát hallgatom, kivétel hétvége, és akkor kb 1,5 hétig bírja. Az aksi ideje miatt is vettem meg, sansa lejátszók üzem ideje elég kevésnek tünt.
Amúgy annak tartónak mi értelme van? Jó hogy bele lehet tenni, erre néha használom is, de minek van az alján a kábelnek lyuk?
-
bwoay
nagyúr
és üzmeidőben olyan nagyon jók lennének?
a design meg szubjektív.
marketing... na, az van keményen.ami engem illet, kíváncsian várom, mivel fog előrukkolni az Apple idén.
szerintem a Classicből már kihozták, amit lehet, már odáig jutottak,
hogy csökkentették a tárhelyet a tök felesleges 160 GB-ról
a tök felesleges 120-ra, amit ráadásul vállalható méret és súly mellett 60-ért adnak.
most vagy jön egy érintőkijelzős HDD-s iPod ugyanekkora kapacitással
(a Touch és a Classic között alig van méretbeli eltérés),
vagy jönnek a 32 GB-nál nagyobb tárhellyel rendelkező Tacok.még annyit, hogy szerintem a márkahűség meg a márkaiszony ugyanaz:
mindkettő faszság. -
Porcupain
aktív tag
Én igazából már megszoktam, hogy media player 11-el szinkronizálom az zenéket, bár eleinte elleneztem, de így a sense me se hülyül meg annyira.
Nekem még a txt támogatás hiányzik a sony-ból, ami valljuk be, nem lenne egy nagy was-ist-das beépíteni a firmware-be. Az aku idővel meg teljesen meg vagyok elégedve.Szerintem azért ezeket a veszteségmentes formátumok hiányát az is befolyásolja, hogy a tömeg nem igényli a minőségi zenét! Sokan elvannak a 128-as mp3-al, és mobiltelefonos zenehallgatással, és ezért sok gyártó nem töri magát a fejlesztésekkel.
Én a hozzáadott sony MDR-EX08 fülessel, aminek a basszusa elég megnyerő, de néha shennheiser mxl51-el hallgatom, ami kifejezetten nyugtató a sony basszusa után,és pl egy sean paul jobban is szól rajta.
Szeretnék venni hozzá egy kis fejhallgató, ami táskában elfér és elemmel működik, valamit egy jó akg, vagy sennheiser felhallgatót.
-
Porcupain
aktív tag
Én rendszeresen használom az s638f EQ-t, de inkább csak az egyedit, ha épp több bass-ra van szükségem. A VPT is gyakran szoktam állítgatni. A DSEE , clear stereo és dynimic normalizer-t hatását viszont nem nagyon szoktam észre venni.
A sonyval csak annyi gondom van, hogy wav-n kivűl nem támogat más veszteségmentes formátumot, pl a X széria se, pedig annyi pénzért ideje lenne....
-
Porcupain
aktív tag
Köszönöm a haszontalan válaszodat. Én nem ereszkedek le szintedre és nem így válaszok, pedig tudnék elég cifrán. _Kérlek a továbbiakban mellőzd az ilyen beszólásokat!!!!!_
Azért is írtam, mert amikor még meg se jelent sok ember érdeklődését felkeltette is, és hátha azóta már valaki beszerzett egyet.
-
Dave™
nagyúr
Valóban nem túl következetes
Amúgy én már csak a megfelelő firmware támogatottság hiánya miatt sem választanék irivert, és creative-ot sem többé, ez azért nem egy másodlagos dolog, és ebben a sandisk nagyon jól áll. Azt néztem én is, hogy a Shure-ok felső vége 19kHz-nél van, bár azt sem szabad elfelejteni, hogy az e530-ban 3 micro speaker van, ami azért nem gyenge (főleg akkora méretben)
szerk: 20 körül lehet már kapni valami elfogadható IEM-et? Az apple féle dual-driver is érdekes lehet, de apple fülhallgatót nem vennék, ki tudja ki rakta össze, ha meg ők, akkor főleg nem
-
Dave™
nagyúr
a cikkből idézek:
[I]Sound Quality
As many of the iriver products the sound quality is good, but nothing great. The LPlayer lacks extreme highs and lows and overall dynamics. But keep in mind that if you are not spending more than the LPlayer on headphones, then you definitely find the sound quality more than acceptable. My test bed consisted of the Shure SE530s and KRK RP5 studio monitors.[/I]
Cons
Mediocre sound qualityÉn futólag csak az összefoglalót néztem meg először, ott a hátrányok között elsőként említi a közepes hangminőséget, a kivesézésben már kicsit jószívűbb, de ott sincs elájulva tőle, ahogyan fent is olvasható
-
celf
őstag
egyebkent azert volt rossz, mert reggel erkezett a cucc, de sietnem kellett el melozni es csak gyorsan fel akrtam dobni par zenet. erre nem latja a kompjuter.
most este mar kiderult, hogy akkor is telepiteni kell valami idiota hulyeseget ha tetszik ha nem. ezt a Content Transfert vagy mit a CD-rol.
azt hittem Sony-ek mar eszhez tertek. De ugytunik nem. mert akkor mi van ha elmegyek egy pl egy haveromhoz akinel veletlenul eppen nincs ott az en driver discem, es fel akarok rakni valamit a lejatszora. akkor az van, hogy elkuldom a !£$"%!"-ba a sony-t.
hihetetlen.... -
Lator
tag
Ezek közül talán az iPod 5G ami ha magamnak venném akkor a befutó lenne!
Van egy iPhone om és a hugomnak egy iPod 4G-je!
Ő mondjuk csak zenét hallgat rajta... de nagyon szerti és mindíg mondja, hogy mennyira
jó hangja van! Ez az enyémre is igaz!A döntés nyilván szubjektív lesz így nehéz segíteni is
-
bwoay
nagyúr
én meg az iRiverben nem hiszek már, legalábbis olyan playert nemigen tudtak gyártani
az utóbbi időben, amivel (legalább a megjelenésével) elnyerték volna a bizalmam.
magicbass? hát, fene tudja, már úgy vagyok a lejátszókkal,
mint az erősítőkkel: vagy alapból jól szól, vagy felejtős. EQ-ig el sem jut a dolog nálam. -
bwoay
nagyúr
ha merevlemezest akarsz 100 GBP körüli áron, arra ott az X5.
ha flashplayer kell ennyiért, nagy kapacitással, akkor meg ott a Fuze,
ráadásul egyedül ez bővíthető.
sonyk közül számomra csak az X vonzó, mint írtam,
iPod classic meg csak azért tetszik, mert olyanom még nincs a gyűjteménybenha konkrétan high-end riget építenél, akkor megint az X5-re voksolnék persze
"akinek mindenes kell, annak a legjobb egy iPhone"
na ekkora ökörséget is ritkán írok, de felülbíráltam magam:
ez úgy értendő, hogy azok közül, amiket még DAP kategóriába lehet sorolni.
Eredetileg iTouch-ot raktam volna erre a posztra, de úgy gondoltam,
hogy az iPhone ugyanez, plusz még a telefon... hát hüje egy gondolatmenet.
Az biztos, hogy a SE Walkmaneket nem sorolom ide. -
asadasad22
őstag
ipod touch/iphone valóban jobbak touchscreenben mint a sony - egészen addig, amíg meg nem jelenik egy ilyen sony
korábban voltak linkelve dolgok az x szériás sony-ról, ilyen apróságok voltak említve, mint OLED kijelző, Noise Cancelling, beépített S-Master digitális erősítő, rossz fülest sem adnak mellé. zenei szempontból szinte egészen biztos, hogy fel fogja mosni az összes ipod/iphone jellegű dologgal a padlót
egyébként fejen is találtad a szöget: dedikált play/pause, számléptetés oda-vissza, hangerő fel-le, noise cancelling ki/be, hold ki-be gombokkal fog rendelkezni.
specs, ha rákeresel, találni már teszteket róla (X1060)azt mondod, hogy egy nagykijelzős sony-ban gondolkozol, sony-nak ez sony, nagyobb kijelzős walkman pedig biztosan nincsen
valszeg nem lesz viszont olcsó, és most meg nem mondom mikor lehet kapni, de ha valamilyen oknál fogva nem érdekel, és inkább a most kapható, olcsóbb modellek közül választanál, s730/s630 szériát talán inkább javasolnám, mint az a820-at, mert újabb a széria, s730 noise cancelling-es, és a820-al bizonyos fülessel (cx300) egy kis alapzajt is felfedezni véltem.
az utolsó számjegy valóban csak és kizárólag a tárhelyet jelenti, sokszor sztem túl van árazva a legnagyobb változat. -
asadasad22
őstag
ha fontos, hogy olcsó legyen: e436/e438. viszont ehhez szar fülest adnak, szóval ha nincs valami jó kis fülesed mellé/nem tervezel beszerezni, érdemesebb s630/s730 szériából választani valamit, ezek azonkívül, hogy tudnak pár fejlettebb hangjavító cuccot, ~10k huf forint értékű fülest adnak melléjük, ami már szól is valamilyen szinten, és annyival nem is drágábbak.
esetleg még ha fontos szempont az a2dp/bt fülest használnál, a828/a829 is szóbajöhet..
ha a pénz nem számít, és hosszútávra tervezel, én a helyedben megvárnám az X szériát (X1050/X1060), ígéretesnek tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest