- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Igen, erről van szó.
Próbáltam az autohifi topikot, sajnos elakadt a dolog.Egy faceliftes Ford Fiesta 6th generation kocsi. BT ugye nincs benne, viszont van egy USB portja, amiről csak iphone tud portolva futni, illetve van(volt) egy audio jack bemenet, amivel AUX-ot lehet adni neki. Ez a Jack aljzat beszakadt most sajnos a műanyag műszerfalba.
Így maradt egyelőre az USB slot, viszont ahogy feljebb írtam, csak iphone/ipod megy róla, az androidos telefonom nem. Ki-be kapcsolgatja folyamatosan.
Ezért gondoltam, hogy egy ipod-ként, vagy hasonló portolható mp3 lejátszóként viselkedő bluetooth receiver talán megoldaná a szitut.
-
celf
őstag
-
celf
őstag
Sziasztok!
Olyan mp3 lejátszót keresek, ami bluetooth-on keresztül tudna telefonról fogadni audiot, és a kimenete pedig úgy viselkedne mint egy usb port-ra tehető mp3 lejátszó, pl. ipod, vagy sony, stb.
Van ilyen szerintetek?
-
celf
őstag
császtok, rég votlam erre
sony-ból most van valami ami 30 körül van, és megéri?
illetve van valami ujdonság a sansák körül?köszi a helpet,
sorry, ha most hirtelen nem tudok visszaolvasni, de nagyon zéró timeüom van most.
köfff
-
celf
őstag
-
celf
őstag
most van egy ilyen pana meg sony for sale head-fin. esetleg kicsit lealkudva lehet megerne valamelyik valakinek
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #10023 üzenetére
na, ez informativ volt. meg ha nem is en kerdeztem. koszi
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9998 üzenetére
az msot akkor jo vagy rossz?
-
celf
őstag
en ebay-rol vettem, de hulyeseg volt, mint kesobb rajottem, mert olcsobban lehet siman netes boltbol. magyarorszagon, angliaban, amerikaban sehol sem lehet szemelyesen megvenni, mindenki a gyartotol veszi, postai uton, kinabol.
[link]
free shiping worldwide tehat annyit fizetsz postakoltseggel mindennel mint amit az oldalon latsz.kb ennyi.
@bwoay: amugy tenyleg
sot, a shuffle-re meg jobban hasonlit, a gombok miatt.
-
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #9989 üzenetére
adno: hat E3-al lehet nem csoda
viszont ha kiprobalnad valami nagyobb hidegebb hangu fulshez,sztem meglepodnel.
-
celf
őstag
ninccs nagy kulonbseg kozottuk hangzasra, szerintem azt vedd amelyiknek a legnagyobb a tarhelyre (ha szamit ez neked)
a clip hangjara azt mondanam jo, kicsit tul neutralis, a sony S szeriahoz kepest a magasait leginkabb ez a ket szo jellemzo: grainy treble.
az A816 egyel regebbi mint az S738. alliolag az A-szeriara jellemzo egy nagyon halk sisterges, ami sztem nem igazan lehet jelentos, mindenesetre az en S638-am nem sistereg semmilyen szinten, vagy legalabbis nem eszreveheto modon.
az uj E443 meg jol nez ki, valoszinu jol szol, bar sztem oriasi a kijelzoje, es ez szinte biztos, hogy vagy az elemelettartam, vagy a hang rovasara ment.
nem eri meg az arat imho, foleg mivel csak 4 GB ?nagyjabol ennyi a lejatszokrol. jobb hangu, erosebb playakat nemigen fogsz talalni szvsz.
a helyedben inkabb egy FiiO E5-ot vennek, ahhoz a fejhallgatohoz ami neked van pont nagyon jol jonne szvsz.
a "portable" kategoriaba tartozo ffulesek meg jol profitalnak egy FiiO-bol is akar. -
celf
őstag
válasz
Kalandor #9955 üzenetére
ez a concorde egy az egyben a FiiO E5 kasznijaban van, csak a FiiO-n ninsennek gombok, de a csimesz, a feher anyag, az usb csatlakozo helye minden megegyezik szinte..
a FiiO-n modjuk csak egy csavar van, az usb alatti kis feher korivben, nem pedig a ket oldalan.
na mindegy, mindenesetre erdekes -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9812 üzenetére
amazon.co.uk-tol vegyel. van ott gari, csak postaztatni kell.
ennyi. -
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #9805 üzenetére
ezt alairom, a sima clip kis kijelzojevel is el lehet lenni, a kereses, es a porgetes is szepen begyorsul, ha nyomvatartja az ember.
egyedul a kijelzo szelessegevel volt bajom. mire elolvastam egy szamcimet kikapcsolt a kijelzo kb. -
celf
őstag
uh honfoglalo, te azota is itt kuldod?vagy inkabb: meg azota se vettel semmit ?
bocs
figyi, sztem ha
- jo hang kell de nem tul tuti UI akkor sony (az egyel regebbiek)
- ha kicsivel gyengebb hangminoseg, de okosabb UI akkor FuzeI'm out.
-
-
celf
őstag
válasz
kisJack #9581 üzenetére
lehet amugy az A szeria sistereg, es most, hogy felidezem, az S a legujabb az X utan.
nezz utanna sztem.
tovabba folytatnam akkor a meg mi hianyzik a sony-bol listat:
ezt nemtudom leirtam-e mar: az S szeriaban mp3 lejatszas kozben nem latszik az ora, csak a radiohallgatasnal. ami teljesen illogikus. radioban legalabb neha bemondjak az idot. (mondjuk minden fel es egesz oraban kb... ) szoval no fucking sense what so ever....
masik: miert nincs delete funkcio. most ottvagyok hogy tele a 16giga zenevel, es nemtudom a helyszinen letorolni azokat amiket meguntam, vagy azokat amiket nem ismeretem, de meghallgattam es nem kellenek.
de meg csak egy "ezeket fogom letorolni" playlistet sem tudok csinalni, hogy majd kesobb hazaerek es pc-rol jol letorlom oket.
megjegyezni meg nem fogok 3000 MB-nyi zenet..
szoval once again: sony can do me a favor....
nem vetlenul irtam, hogy tobbet sony-t inkabb nem.
-
celf
őstag
válasz
kisJack #9578 üzenetére
ezek a sony-k egyaltalan nem szolnak szarul. regebbiek sisteregtek allitolag.
S szeria jo. nekem S639 van, nem zajszuros, 16GB. a Clipemnel jobban szol.
hozzateszem, en nem vennek ilyet megegyszer.mp4 lejatszok sztem zsakbamacskak. lehet, hogy bika, lehet, hogy gyengusz. (hangzasra)
-
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #9569 üzenetére
ez a monolith szimpi.
ami hangzasban tokjo volt es nagyon birtam az a Jukebox Lyra2 volt. zabalta az elemet, de bika hangja volt, es memorisztikes volt a tarhelymegoldas.
kar, hogy total nehezen hozzaferheto mar.
lehet most azzal "csapatnam" ha lenne -
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #9556 üzenetére
mindegy. csapassuk tovabb a rozsaszinnel, az a lenyeg
meg mielott barki rosszra gondol -
celf
őstag
van rozsaszin clip is azt hiszem ?
nem tudom, szertetem az ilyen kiejelnto modban megfogalmazott mondatokat "megbolonditani" egy kerdojellel
?igen, valoszinu mindegy, hogy ki-, vagy bekapcsolt allapotban van a lejatszo amikor racsatlakoztatod az USB-re.. de ez megint csak olyan tema, hogy kb. tudja a halal. mint a legtobb dolog a pc-s, microsoft-os dolgok korul. nem is emlitve, az USB okozta csodajelensegeket... hogy en miket osszeszenvedtem egy kulso usb-s hangkartyaval meg egy usb-s wireless adapterrel anno... volt ott minden. nem felismeres, feligfelismeres, egyszer nem adott eleg aramot az usb a kartyanak, maskor igen....
vegul egy windows ujrainstallalas segitett.szerencsere antta neked nagy valoszinuseggel tenyleg a clip volt defektes. a tobbi para tobbe-kevesbe kizarhato, mivel kiprobaltad mas gepen is.
szoliba jaro afro. az lenne meg erdekes jelenseg
-
celf
őstag
sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?
de a kubai szivar is jo dologanyway, formazas lesz sztem annak a vege antta
de most kicsit utannaolvastam, elvileg clip-hez nem letezik konkretan olyan, hogy recovery mode, de megis irogatjak, hogy kikapcsolt allapotban lenyomod a kozepso kerek gombot, holdot bekapcsolod, es igy, a kozepso gombot nyomvatartva radugod az usb-re. nekem ettol teljesen megmakkantse kep se hang, k.o.
ezutan megprobaltam a masik dolgot amit olvastam:
"a gombot" 15, illetve valaki szerint 30 masodpercig lenyomva kell tartani. az nem derult ki eleg tisztan melyik gomb is ez, a power on, vagy a center gomb vagy mi, de mindenesetre a felcsusztattam a bekapcsologombot ON-ba es ottartottam olyan 20-30 masodpercig.
erre magahoztert.
szerencsetlen clipemet itt kinzom, mikor semmi bajamegvalami, esetleg megprobalhatnad ki illetve bekapcsolt allapotban radugni az usb-re?
sok szerencset
-
celf
őstag
probaltal gondolom masik usb slot-ot is.
total semmi kontakt? nem is tolti az akkumlatort ? mit csinal, meg sem mukkan, vagy csak nem talalja a gep. kijelzon sem latszik semmi gondolom ?
probald meg esetleg masik gepen.
illetve ha semmi nem megy akkor talan formatalhatod is a clipet a lejatszo menujebol.szerk: mas most nem jut eszembe. clip tulajok akik hasznaljak is a clipjuket (
) van valami mas recovery dolog a clipen ?
-
celf
őstag
Uj slim fuleserositok a nagyoktol (Headmp, plusz RSA)
[link] -
celf
őstag
tudtommal jobbak min a Nano 3G. ha masert nem, mar csak azert is mert rockbox rajuk megy
-> ertelmes EQ
es a rockbox a headphone out-on is javit, ha az eq-t nem nezzuk akkor is.
+ ha jol emlekszem akkor a batterylife is kitolodik. de erre mar nem eskudnek meg.nem merultem bele a temaba nagyon.
-
celf
őstag
honfoglalo, esetleg vehetnel regi Nano-t amire tudsz rockboxot rakni. mondjuk a regiek nem tul nagyok tarthelyet illetoleg. de jobban szolnak
[link] -
celf
őstag
Sony S639 16GB
major stupidness:
ha rakeresek egy szamnak a nevere, es ugy kezdem el lejatszani, akkor a sorban kovetkezo zene nem az albumon levo kovetkezo szam lesz, hanem elkezd a szamcimeken vegigmenni abc sorrendben. ez milyen beteg perverz allat talalta ki? ki az aki mondjuk meg akarja hallgatni minden albumarol csak a negyedik szamot mondjuk?
ez kb olyan mintha shuffle lenne, csak veletlensegbol a zenek file-nevei egymas utan jonnek abc sorrendben. de a vegeredmeny ugyanaz: ossze-vissza kapsz zenet szamorda random sorrendben.ha shuffle kell (meg soha nem kellett, de tegyuk fel), akkor bekapcsolom a shuffle-t.
miert nem tudtak egy "jump to folder" funkciot breakni...
btw, rendes bookmark van az uj sony-ban? mert arra van egy 5-osom, hogy jump to folder nincs benne. -
celf
őstag
válasz
bigmasterg #9385 üzenetére
(Most meg az a bajom, hogy mi a fenét kezdjek az ex82-vel)
cx300 jobb ?
add el sztem -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9379 üzenetére
ipod csak akkor jatszik, ha
1: rockboxot fel lehet ra rakni. az azert jo, mert A: van RENDES EQ, B: javit a headphone out-on. (nem csak az eq miatt)
2: LOD-ot hasznalsz, egy jo amp-al. nincs kulonbseg rockboxos vagy gyari firmware-es line out kozott, szoval ott a rockbox annyira nem szamit. kiveve persze, ha akarsz gapless-t, flac-et, ogg-ot stb-t mert akkor is a rockbox a nyero.olcsoert jo.... szerintem olyan nem letezik. hacsak nem vagnak hozzad valamit ingyen.
szerk, ja, talan az U3.
esetleg vehetsz egy hasznalt mp3 discman-t
azok batarak, es nemtudnak csak 650MB-nyi zenet egyszerre, de bika hangjuk van. -
celf
őstag
Ponti nem tudsz elado X5-ot illetve ipod 5G-t ? iriver h120 is megfelelne
sztem ez a 3 legjobb lejatszo most a piacon.szerk, milyen piac? market from the graveyard max...
-
celf
őstag
add: meghallgattam IE8-al is oket, es hozzaadtam a sony S639-et is a korhoz. konkluzio: mind a 3 lejatszo szar
de a rangsor meg ugyanaz (sony legfolul) clip aztan nano.
Metro.fi 150 is bejatszott vegul. rangsor maradt.
alapvetoen nekem jobban tetszik a Nano hangja amugy. a hangszinek, meg az alapanyag konnyebben emesztheto.. de olyan mintha lenne az egesz hangkepen egy fatyol ami letompit mindent, magasat, melyet, mindent.
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9369 üzenetére
nyert a Clip. Nano-t indittotam el eloszor, mondom hm, egyaltalan nem is szol szarul.
Elinditom Clip-en ugyanazt, kicsit kikerekedik a szemem, hogy ez tenyleg jobb. Visszamegyek Nano-hoz, megnezem milyen EQ preset-en volt: "Beszed" (magyar nyelvu menu, tudom....)
Elkezdek jatszani a preset-ekkel, csak rosszabb es rosszabb. a "Klasszikus" utan visszamegyek a "Beszedre", es csak megrosszabbnak hallom.
Elsakkozok meg egy ideig az EQ-val, de semmi jo eredmeny.kozben nem birom kiverni a fejembol, hogy vajon egy rockbox-al hogyan szolna ez a hardware. kar, hogy nano 3G-n nem megy hibatlanul vagy lehet sehogy...
Visszakapcsolok Clip-re, es eszreveszem, hogy azert a Clip sem javitotta ki magan a harsany magasakat... nem transformer az sem.
overall: a clip jobban szol. nem sokkal de jobb. ami nem jelenti azt hogy jo.
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9361 üzenetére
tudod mit? elkerem mutteromtol a nano 3G-jet es meghalgatom azzal az S4-et. lehet, hogy a clip+S4 jobb, es akkor vegulis tenyleg nem downgrade lenne a dolog. holnapra irok majd eredmenyt.
-
celf
őstag
ezt berakom ide is, a Sennheiser topikba irtam valaszkent, de ide talan jobban ilik,
megjegyzem, nekem a Clip+S4 amit produkal eredmeny nem tetszik. nem szar, de... nem is jo. Szerintem Fuze-al nem fogsz nagyon elore jutni. de ez csak az en velemenyem.
add: szerintem az Image S4 egy szaraz, "piszkos hangu" fules. Clip is meglehetosen szarazan szol. Kicsit hideg is, ez nem olyan rossz, mert az Image meg alapvetoen megis meleg hangzasu. De ettol fuggetlenul a Clip nem (es ennel fogva a Fuze sem) eleg tokos az S4-hez. imho.
-
celf
őstag
válasz
csokoládé13 #9350 üzenetére
fulhallgato topik, bortha....
[link]
by tthe way, a 7 kilo az 700 forint a tisztesseges magyar szlengben. -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9297 üzenetére
amazonrol vettem nyar elott nem sokkal. 28-ert a tied.
az IE8-hoz nagyon durva forras, DAC es AMP kene. szerintem. mondjuk egy pico, lossless-el. csak a pico-nak nincs optical in-jeez nagy hiba a Headamp reszerol imho.
-
celf
őstag
uuu, a ponti csajaval en nem huznek ujjat....
honfoglalo: a clip egy alapvetoen neutralis hangu lejatszo. ertsd: elegge flat a hangzasa.
szerintem egyebkent a magasai nem tisztak. overhype-olt lejatszo. imho. en igy jellemeznem: sokat tud (ok, nem olyan buta), viszonylag olcso, es a hangzasa sem kifejezetten rossz.ha gondolod megvehted a sony S639-emet
. igaz az csak 16GB. viszont sokak szerint jo hangja van. tenyleg nem szar. clipet odaveri. szerintem az IE8-hoz keves, de ez maganvelemeny.
amugy zune-t gondolom nezted ?
mellesleg ezek mind jobbak a nano-nal elvileg.
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9237 üzenetére
sztem mar megeloztek. csak meg nem tudod
szerk, ja,
o f f
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9234 üzenetére
ez azt jelenti, hogy mar kesz votlam tegnap amikor irtam.
amugy azt akartam mondani, hogy az S4-nek nem kell a FiiO E5. legalabbis S4+ Sony S639 jobb nelkule. a kozep-magas tartomany tisztabban szol.attol meg lehet, hogy egy ipod+LOD (meg ha csak egy nano 3G is) jobban lene az E5-el. mert akko nincs duplan erositve a hang ugye.
sztem vegyel E5-ot.
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9232 üzenetére
hat azert ez hogy huge.. fogtal mar FiiO E5-ot a kezedben, vagy lattal mar eloben ?
kicsi.
masreszt a kep torzit. kozelrol kis gyujtotavolsagu lenccsebellitassal (valami automata kutyuvel) lett fotozva gondolom
.
szoval egyaltalan nem huge. de tenyleg lehetne kissebb.en latod ugytudtam, hogy mindegyik ipodban ugyanaz a dac chip van. ezekszerint tevedtem, de nem is neztem nagyon utanna ami azt illeti.
az S4-et talan en sem feleslegesen. (fuze-al)
nekem csak egy nem stimmel: ha a fuze jobb mint egy ipod+lod+amp akkor megis miert hallom jobban a sony-m a clipemnel (ami elvielg ugyanugy szol mint a fuze)
mert a sony nekem mindenkepp szebb. foleg a magasakban.a fuze illetve a clip tul van hype-olva hangzas-ugyileg.
ebben a pillanatban hasonlitom a sony S639-et es a clip-et A-B tesztben, csak hogy nyugodt szivvel tudjam irni ezt.
szerintem:
iPod+LOD > S639 < Clip/Fuze (Sound quality-re)de ha a kenyelemre es minel kisebb meretre mesz akkro fuze.
imho -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9230 üzenetére
miert mondtak, hogy nem eri meg a LOD a nanohoz ? (linket ha tudsz, engem is erdekel, koszi
)
-
celf
őstag
jelentem 16giga nagyon nem eleg. mar joideje azon filozok mit toroljek es nem akarodzik megvalni semelyik zenetol sem....
szvsz 50+GB az optimalis.
add: es akkor meg nem is lossless-ben gondolkodom. -
celf
őstag
ezt mar biztos mindneki latta, en csak most akadtam bele
-
celf
őstag
inkabb arrol van szo, hogy jelenleg az ipod classic 5.5G tokeletesen megfelel minden elvarasnak. nagy hattertar, szep kijelzo, hosszu aksi elettartam, rockbox tokeletesen fut rajta.... elkezdhetnenek a 6G-be is idot meg energiat (es penzt) olni, de minek...
a (jelenleg) ultimate audiofil DAP-on, az iriver h120-on is tokeltesen mukodik a RB, akkor tenyleg minek tovabbi eroforrasokat raforditani a projektekre...
egyedul a clip-nek meg a fuze-nak lenne ertelme, ha keszulne mukodo rockbox rajuk, de az valamiert nem konnyu.visszaterve az apple-re, es a rockboxra, mert a legtobb audiofil aki komolyangondolja a dolgot az LOD-on keresztul hallgat zenet. egy csomoan mar ugy vannak vele, hogy rockboxot sem raknak ra, mert vasaroljak a zeneiket, vagy maguk grabbelik, apple lossless-be, es ha egyszer jominosegu a zene, line out-bol megy a hang erositobe, onnan meg egy par minosegi iem-be akkor mar rockboxra sincs szukseg.
korulbelul errol lehet szo.
az a baj, hogy nincsen gyenge mplejatszokra rockbox.... -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9080 üzenetére
orujje, legalabb nem kell fajjon a fejed
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9072 üzenetére
ja tenyleg most veszem eszre.
vegre valaki aki rendeltetesszeruen hasznalja a forumot -
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9065 üzenetére
arrol van szo, hogy az ipodod alljan levo csatlakozo,ahova bedugod az USB kabelt, valojaban egy line out kimenet is. ez annyit takar, hogy az egy olyan hangkimenet ami tobbe-kevesbe megkeruli az ipodba beepitett kis fuleserositot (amp-ot) ami eleg tre minosegu.
de a line out-on kijovo jel nincs erositve (line level signal), ezert bele kell vezetni egy kis kulso erositobe (pl FiiO E5), egy LOD kabel segitsegevel.
ez messze van a legtutibb megoldasoktol, de meg igy is sokkal jobb mint a legtobb ma ujonnan megvasarolhato mp3 lejatszo hangminosege.
szerintem.szerk: amugy ez milyen ipod pontosan? hanyadik generacios nano? 8gb ?
-
celf
őstag
válasz
honfoglalo #9050 üzenetére
szvsz veszel egy LOD-ot, egy FiiO E5-ot es az ipododbol olyan hangzast hozol ki amit talan csak az uj sony meg a zune-ok tudnak. meg persze az egyeb amp-os megoldasok.
add:
de varahtsz az E1-re is ami egy osszeepitett LOD+AMP.
ha nem akarsz amp-ot venni akkor nem fogsz tudni jo hangzast kihozni a mai lejatszokbol. (olcson = nem sony x1000something aron)
szerintem. -
celf
őstag
olyanra vartunk akinek a regi sem tetszett de az uj se kulonosebben ?
mert szereny szemelyemben jelen van az illeto...
-
celf
őstag
válasz
asadasad22 #9001 üzenetére
nem kel lezt furcsanak talalni.
arra gondolj, hogy egy asztali fuleserosito/dac-on sincs EQ.
ezen az uton tovabbhaladva nem nehez latni a parhuzamot.
de tudom, habar alapvetoen rendben van a hasonlat, azert meg sem kene hordozhato zsebkeszulekek dac-jat meg amp-jat asztali dac/amp-okhoz hasonlitani.
de remelem igy mar erthetobb mire gondoltama sonykhoz csak annyit, hogy oke, lehet hogy a sony eq-k kavarjak ossze legkevesbe a hangkepet, de ettol meg ugyanugy nem hasznalom az eq-t, nem azert mert nem akarnam neha "fine tune"-olni a hangzast, hanem mert akarhogyis valtoztatom, mindig jobban szol ha hozza se nyulok inkabb (IE8-al legalabb is)
es akkor itt van egy zune, ami a head-fin mindig ott szerepelt a "which DAP has the best SQ" jellegu topikokban a sony-k illetve a LOD-os ipodok mellett.megegyszer mondom, annak idejen en azert nem vettem meg a zune-t mert nincs rajta EQ. de azoknak a fenyeben ami kiderult szamomra a sony-k eq-jarol, lehet hogy a zune jobb valasztas lett volna, hiszen ugysem erintem az EQ-t szinte soha.
ami annyria szar hangminosegu hogymindnkepp EQ-zni kell azt egyszeruen nem.... torlom a pitsaba.
csak ennyit akartam mondani. -
celf
őstag
válasz
asadasad22 #8997 üzenetére
nem-nem
nem mondom, hogy tuti jobb. feltelezek.
nemtudod sajnos, de a sony-n az EQ tenyleg felesleges. rendes IEM-el persze. illetve egyaltalan nem lenne az, csak sajnos gyenge. rossz helyen vágnak. ez van. pana HJE300-al persze hasznos volt hogy van, mert azonnal le kellett a ket magas eq savbol halkitsak egyet-egyet...
csak arrol beszelek, hogyja van egy korrekt IEM-ed, es ha mar ugysem tud SEMELYIK gyarto sem rendes EQ-t csinalni akkor minek egyeltalan bele? ott a zune ami sokak szerint (ertsd: az o magan velemenyuk, tehat nem kell szentirasnak venni) nagyon jo hangminoseggel rendelkezik.
en csakmegprobalok olvasni a sorok kozott -
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #8992 üzenetére
a zune-ok pedig allitolag eleg jol szolnak. a HD-rol nem olvastam, de a regiekrol nagyon sok jot hallottam. nics rajtuk EQ, ami szamomra nagy negativum volt, ezert is valaszottam a sony-t. de mint szamomra kesobb kiderult a sony EQ-jahoz sem nyulok hozza szinte soha, mert az is ugyanugy elrontja a sound-ot mint teszemazt a clip eq-ja...
ergo lehet jobban jartam volna egy zune-al, amibe nem raknak EQ-t, mert talan tudtak, hogy komolytalan lenne...
(mondom ezt ugy hogy meg soha nem volt zune a kezemben, es nem is merultem nagyon bele a roluk irt olvasmanyokba)
... de remelem erted mire celzok
zune vs. sony ebbol a (sound quality) szemszogbol 1 - 0 -
celf
őstag
zune igy zune ugy.. a tobbirol nem is beszelve. nemigaz, hogy meg mindig csicskulas megy az mp3lejatszogyartok reszerol...
en is tok sokat szemeztem a zune dolgokkal, de ezek a negativumok amiket feljebb is irnak a kollegak.... big big turnoffes.
-
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #8813 üzenetére
ja vagyugy. az mar jobban hangzik. hat mondjuk viszik is mint a sultkolbaszt ahogy elnezem.
pontiak: ezek az idudio-k tudnak optikai kimenetet ?
-
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #8808 üzenetére
100ert mar illenek egy olyat venni amihez legalabb korrekt support van. de ezek mar discontinued darabok.... tetejebe meg hasznaltak is...
100ezerert..
mindossze azert jo az iriver mert vanrajtuk optical out.
annyit nem er meg. -
celf
őstag
válasz
adnoctum18 #8804 üzenetére
fleabay-en nagyon dragan vesztegetik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest