- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lator
tag
válasz honfoglalo #9283 üzenetére
Nézd én elvakult Apple párti vagyok
-- iPhone, Nano(páromnak), iMac Alu --
Így én elfogult vagyok és én csak nano-t vennék(de ez én vagyok és nem biztos, hogy teljesen racionális érvek alapján...bár mindenki érzelmi alapon dönt, csak más-más mértékben), ám aki nem szereti vagy mást venne az nyugodtan vegye a Fuze-t.
nagy baja nem lehet
[ Szerkesztve ]
Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
Lator
tag
Akkor énis leadom a voksom, bár kissé megkésve Fuzeeee!!!!
-
Lator
tag
válasz bigmasterg #9244 üzenetére
Az új Clip a bővíthető és jól láttad a Fuze is
-
Lator
tag
válasz honfoglalo #9247 üzenetére
A hangzás összehasonlítása borzalmasan egyedi megítélés!
Mind2 jóhangú és olyar orbitális különbség nincs és nem is lehet közte!
Mindenki hallgassa meg és szerintem menjen a saját füle utánAz a biztos Én nem válalnám, hogy miattam vegye valaki ezt-vagy azt mert nekem tetszett jobban mondjuk az én eseremben a nano, de ettől neked lehet jobb a Fuze!
[ Szerkesztve ]
-
-
Lator
tag
A kolléga nagyon jól mondja! Winamp! vagy a mediaplayerhez is vannak olyan plugin-ek amik jobbannéznek ki! Ez nem program függő, mintsem inkább egy már meglévő lejátszóba beteszel egy alkalamazást (saját weboldaláról leszedve akár!) ami ezt csinálja...
Gyárilag nyilván a "gagyibbak" lesznek benne!Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
Lator
tag
válasz honfoglalo #9050 üzenetére
Nekem volt szerencsém mind3 márkához és csak ajánlani tudom őket! Nekem az iPod jött be a legjobban, de nem a hangja miatt... Meg persze nem is felszereltsége miat... Sajnos mint sokunkat engem is elvitta a csicsa .. nah jó nem.. a kezelhetőség, de ezt nem kell bemutatnom!
Igazából jó választás mind3. Menny be egy olyan boltba ahol meglehet hallgatni és ilyesmit a saját füled után menve vegyél azzala fülessel amivel hallgatnád persze!Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
Lator
tag
Héven zötyögve tartok tőle, hogy sok különbséget nem fogsz hallani...
Ha utazás közben hallgatnád akkor nem biztos, hogy jó döntés lenne!
PS: Én azért szoktamlátni "nagy sennheisereseket" a városban mókásak, bár élvezik a zenét az biztos... jah és fülük sem fázik télen!
-
Lator
tag
Nah azért nem annyira kicsi az! Még használható méret (van aki ezt szereti), bár az én bumszli újjaimnak apró, de a nők pl imádják!
A hangja pedig jó!Egyetértek a kolégával! Hallgasd meg őket!
-
Lator
tag
Ezek közül talán az iPod 5G ami ha magamnak venném akkor a befutó lenne!
Van egy iPhone om és a hugomnak egy iPod 4G-je!
Ő mondjuk csak zenét hallgat rajta... de nagyon szerti és mindíg mondja, hogy mennyira
jó hangja van! Ez az enyémre is igaz!A döntés nyilván szubjektív lesz így nehéz segíteni is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest