- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aznem
tag
válasz
kemcso #35332 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat, címeket! AK120 mérete, hogy minden zsebben elfér-hordható megerősítő érv volt mellette. A teszteknél sanszosan zsebben hordhatósági tesztet ejtem meg elsők közt -természetesen előre jelezve az eladóknak, hogy ilyen szándékkal is tesztelem
Persze lehet olyan hatású zenei élmény, hogy már csak sokadlagos legyen a külső méret.
Olvasott vélemények és paraméterek alapján tetszetős lenne a AK KANN. Talán az SD kártya foglalatra nincs logikus elméletem.
Esetleg van rá példa, hogy valaki az AK használat után egy újabb Fiio ban találta meg a hosszútávú DAP-ját?-Skylake- #35333
Bizonnyal kakasokkal gazdagodnál. Köszönöm, eddig vagy nem vettem észre, vagy nem figyeltem a rádió adás átviteli paramétereit! A 256kbps, a Cowon s9 paramétereiből jött, az annyival tud FM rádiót rögzíteni -és kedvelem-kedveltem az eredményt. Előfordul, hogy alkalmanként rögzítek adásokat rádióból, de a korábban jellemző (volt idő, mikor egy nagyobb rádió 3 minőségben elérhető volt online) fix 256kbps online sugárzás kiveszőben van (persze megeshet, hogy nem megfelelő programot használok a rögzítéshez és akár lehetőség is lehetne a natív 175kbps el rögzíteni) és jobban kedvelem, eredményre nekem tetszetősebb a korábban S9-el rögzített. Kizárólag praktikusnak érezném egy készüléken kezelni ezeket. -
aznem
tag
Sziasztok!
Olyan DAP-ot keresek, amin van FM rádió és minimum 256kbps –el rögzíteni is tudja.
Hallgatott formátumok: flac, wav, dsf és variánsai. Jelenleg AK120 ast használok (beyer DT 1770 Pro, Tin HiFi T4). Ezt meghaladó (technikailag, tudásban) DAP –ot szeretnék és lehetőleg hasonló mérettel. Ha a Sen HD 800 at meg tudná rendesen hajtani, az jó lenne (AK120 nem tudja)! Sok zenei stílust hallgatok, az aktuális „disco”-t kivéve. Hangsúlyosabban rock, jazz. -
aznem
tag
válasz
Maxximus #30201 üzenetére
Köszönöm a segítő információkat, tanácsokat (kemcso, Tulku, Maxximus, krx21)!
@Maxximus:
Média használat: PC -ről töltöm át DAP ra, memóriakártyára. Online hallgatás eddig nem volt. Rádió adást van hogy rögzítek -tervezetten (konkrét műsort).
Milyen fejes: utazásra Sennheiser MOMENTUM G (M2) -t néztem, ma tesztelem. Otthonra HD 600-650 van tervezve. És a jó ára miatt (PH apró) lehet kipróbálom az AKG K3003, N40 fülhallgatók közül valamelyiket.
Itthoni kínálatban nem láttam még az X7 et alapmodul nélkül. -
aznem
tag
Sziasztok
Fiio X5 és X7 között van akkora minőségbeli-hangzási-stb különbség ami miatt megéri az X7?
Esetleg volt valakinek mindkettő?
X5 nél esetleg érdemes megvárni a III.-változat magyarországi megjelenést (németeknél 140ezer a bevezető ára)? Esetleg található róla magyar teszt?
X5-X7 USB vel PC-hez (Win7, 10) kötve, külső hangkártyának látja, vagy nekem kell állítgatnom, hogy a film, zene, játék, rajta keresztül adja ki a hangot?
Mint írtam minden típusú zenét hallgatok az aktuál discon kívül.
192kHz/24 bites a jelenlegi legmagasabb minőségű hanganyagom. -
aznem
tag
válasz
#16820480 #30131 üzenetére
Pongyolán fogalmaztam és az én szemszögemből néztem, érzem a piaci változást csökkenőnek és jeleztem a hazaira (kínálatra) értem elsődlegesen (nem zárom ki hogy tájékozatlanságom a rossz megítélésem oka). Hirtelen a felsorolt márkákról se tudom milyen nemzetiségű az anyacég, csak sejtésem van, hogy koreai vagy kínai.
A példádat (AK sorozat) inkább érzem technikai fejlődésnek, de biztos van összefüggés.@Tulku: A Q701 nálam régi becsípődés, korábban jókat (jó paramétereket) olvastam róla.
X7 nél matek szerint tényleg az AM5 lenne az erő alapján a legideálisabb, de az A&V tesztje alapján a másik (AM2) processzort használó modul adta a legjobb hangzást. Ha a boltban lehet tesztelni, természetesen vásárlás előtt megejteném, jogos. -
aznem
tag
válasz
#16820480 #30128 üzenetére
Köszönöm a segítő információkat (pulutodurumo, sheratan)!
A támpontok alapján van, ami elvileg a HD 600 at kihajtja. FiiO X7 + AM2 erősítő modullal (kb. 257ezerért).
Teszt annyira nem győzött meg -írója szolidan hálypolta olvasatom szerint.
Új, más megoldások is felmerültek bennem
Több, "biztosabb" megoldásban bíztam és reménykedtem, hogy esetleg Cowon -os megoldás is lesz.
Még olvasok, nézek pár videót, a szükséges helyeken kérdezgetek.
Azt azért lejött, hogy az elmúlt kb. 6 évben a gyártók szerint szűkült az igény a minőségibb zenehallgatásra (telefon felé terelik az embert) és ezért erősen szűkült a piac is -elsődlegesen hazai forgalmazás. -
aznem
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan DAP (mp3 lejátszó) ami DAC ként is üzemel, hozza a Denon DA-10 tudását és lekezeli az alábbi fejhallgatókat: HD 600, Q701?
Majd-minden típusú zenét hallgatok, az aktuális (hirtelen másként nem tudtam megfogalmazni) diszkó zenéket leszámítva.
Jelenleg Cowon S9 em van. Sennheiser CX500 fülessel. Állomány ügyileg - a lehetőség szerinti "legjobb" minőséggel hallgatom, amit még lejátszik a készülék, de szívesen lépnék feljebb is
Árban így elsőre 250ezer Ft-ig mennék el.
Magyarországi beszerzéssel, használt is játszhat
Bocsánat, ha nagyon Off!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest