- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz icecave #28422 üzenetére
Alapvetően a helyedben én is előbb megpróbálnék valami erősen V-s fülest, ahogy a többiek is javasolták, mert a szifonoknak elméletileg egész jó hangjuk van elméletileg (habár megerősíteni nem tudom, sosem hallottam őket, csak olvastam már többször ezt róluk, de vannak kollégák itt biztos, akik ezzel kapcsolatban kompetensen tudnak nyilatkozni), illetve amiatt is, hogy szerintem mindegyik fülest meg tudod valahol (vagy valakinél) hallgatni, tehát veszteni valód nem igazán van, ha előbb ebben az irányban próbálkozol.
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz icecave #28419 üzenetére
azt azért érdemes szerintem figyelembe venni, hogy a P3 hiába mélyorientált a valóságban, a mai trendhez képest nagyon lineáris, tehát basszushiányos az efféle hangzáshoz szokott emberek számára (legalábbis saját tapasztalataim szerint, ahogy kollégákkal teszteltettem). Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy azért, mert szerinted is mélyhiányos a mélyorientáltság ellenére, nem biztos, hogy a valóban erősen V-s fülesekben kevés lenne számodra a mély
De egyébként az xDuoo X3 jó választás lehet, most már kijött rá a Rockbox végleges állapotban, így már EQ is van rajta (a mély és magas tartomány dB-nként állítható, de bővebben nem néztem, mert nem érint a dolog szerencsére), sokkal jobban testreszabható, kezelhetőbb (habár én a stock gyári software-t is szeretem) és tovább is bírja az akksija.
Persze nem fényezni akarom, de ugye nem tudok szubjektíven nyilatkozni, nekem ugye az első "komolyabb" lejátszóm és nagyon szeretem
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
törölt tag
válasz icecave #28419 üzenetére
Így meg egy hordozható erősítő és egy füles fog a fiókban pihenni
Sok basszusra általában a Piston Hibrid, Soundmagic E10 és E50, illetve az RHA jó. Meg persze olyasmik, hogy Shure Se215, főleg az SE kiadás (szép türkíz színben), de az elég drága, és nicns rajta mikrofon, ami nem feltétlen olyan kényelmes, ha telefonról használod, plusz nem is olcsó már manapság. Olyan 22k körül régebben még megérte simán, de a mostani árán már annyira nem.
A kipróbálási lehetőségben sajnos nem annyira vagyok otthon, de esetleg meg tudod kérdezni a kiszemelt boltot telefonon.
-
törölt tag
válasz icecave #28415 üzenetére
Szerintem a szifon sem lehet ennyire vacak azért. Arra nem gondoltál, hogy valami normálisabb fülesre költöd a keretet? Például ebbe belefér egy RHA MA750i, amit kifejezetten szifonhoz ajánlanak, és elvileg elég erős basszusban. Szerintem az ilyen i-boltokban ki is tudod próbálni talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik R11e-LTE Mini PCI-E hálózati kártya
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest