- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9998 üzenetére
az msot akkor jo vagy rossz?
-
nike_
addikt
válasz adnoctum18 #9996 üzenetére
Nekem lett Most tölt a kicsike.
-
adnoctum18
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Meg sok DAP-ot a fa alá!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
chubii
senior tag
adnoctum18,celf : köszönöm a hozzászólásokat !!
az ünnepekben valószínüleg megrendelem a fiio-t és ha szerencsém van ,sikerül beújítanom hozzá egy mp3-lejátszót is
-
honfoglalo
senior tag
Valaki, akinek van Fuze-a tud mondani valamit a másolási sebességről?..
A 8gb-oshoz vennék egy 16-os kártyát, csak nem tudom, hogy simát (2Mb/s) vegyek vagy ultra-t, ami 15Mb/s, persze jóval drágább is, szóval bármilyen kártyával mekkora a max. sebesség?
(Clipnél írta valaki, h hiába gyors a kártya, van egy felső határ a lejátszó miatt)kösz
-
celf
őstag
en ebay-rol vettem, de hulyeseg volt, mint kesobb rajottem, mert olcsobban lehet siman netes boltbol. magyarorszagon, angliaban, amerikaban sehol sem lehet szemelyesen megvenni, mindenki a gyartotol veszi, postai uton, kinabol.
[link]
free shiping worldwide tehat annyit fizetsz postakoltseggel mindennel mint amit az oldalon latsz.kb ennyi.
@bwoay: amugy tenyleg sot, a shuffle-re meg jobban hasonlit, a gombok miatt.
-
adnoctum18
senior tag
Akg k 242-vel próbáltam, nem volt igazából rossz, de lusta vagyok töltögetni az elemeket, meg a kábelekkel szórakozni, még itthon is...
Az E5 legalább akksisPersze egy komolyabb amp nyilván még jobban adja az érzést.
-
celf
őstag
válasz adnoctum18 #9989 üzenetére
adno: hat E3-al lehet nem csoda viszont ha kiprobalnad valami nagyobb hidegebb hangu fulshez,sztem meglepodnel.
-
-
Blood Mage
senior tag
Nincs ötletetek, hogy hol lehetne kipróbálni egy Sony X-szériás lejátszót gyári fülessel? mert a lejátszót már nézegettem pl. Saturnban, meg gondolom sony márkaboltokban is ki van rakva, de a gyári füles sehol nem kipróbálható... persze ez minden lejátszóra igaz
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Hosszú civódás után sikerült kiválasztani az alábbi lejátszót: Sony NWZ-S544 Pixmania-ról rendeltem, karácsonyi ajándék lesz. Valakinek van róla valamilyen tapasztalata? Nekem jónak tűnik, bár nem értek hozzá. Nem bontom ki a dobozt, ezért az lenne még a kérdésem, hogy milyen töltő jár hozzá? Vagy csak USB-n lehet tölteni?
-
chubii
senior tag
válasz adnoctum18 #9984 üzenetére
köszi szépen a segítséged !
márcsak 2 kérdésem lenne: hogy kb mennyi ideig bírja egy töltéssel,
és hogy mennyi ideig kell tölteni. -
adnoctum18
senior tag
Innen be lehet, elég pici pénzért.
Minusb-n töltődik, ha minden igaz.
A működése egyértelmű, beledugod az erősítendő cuccot az egyik oldalra, a másikra a forrást és kész.
-
chubii
senior tag
köszi a segítséget!
ha tudom,megfogadom a tanácsod!
ui.: erről a Fiio E5 -ről tudnál valami ismertetőt adni??(pl. hogy hogyan működik ; miért van rajta miniUSB port ,ha nemis egy lejátszó,hanem erősítő(ha hülyeséget mondok,akkor elnézést) stb.)
és ha még tudnál valami jó helyet,ahonnan be lehetne szerezni , azt nagyon megköszönném
-
celf
őstag
ninccs nagy kulonbseg kozottuk hangzasra, szerintem azt vedd amelyiknek a legnagyobb a tarhelyre (ha szamit ez neked)
a clip hangjara azt mondanam jo, kicsit tul neutralis, a sony S szeriahoz kepest a magasait leginkabb ez a ket szo jellemzo: grainy treble.
az A816 egyel regebbi mint az S738. alliolag az A-szeriara jellemzo egy nagyon halk sisterges, ami sztem nem igazan lehet jelentos, mindenesetre az en S638-am nem sistereg semmilyen szinten, vagy legalabbis nem eszreveheto modon.
az uj E443 meg jol nez ki, valoszinu jol szol, bar sztem oriasi a kijelzoje, es ez szinte biztos, hogy vagy az elemelettartam, vagy a hang rovasara ment.
nem eri meg az arat imho, foleg mivel csak 4 GB ?nagyjabol ennyi a lejatszokrol. jobb hangu, erosebb playakat nemigen fogsz talalni szvsz.
a helyedben inkabb egy FiiO E5-ot vennek, ahhoz a fejhallgatohoz ami neked van pont nagyon jol jonne szvsz.
a "portable" kategoriaba tartozo ffulesek meg jol profitalnak egy FiiO-bol is akar.[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
sziasztok!
már korábban írtam h az akg 518 dj fejhallgatómhoz keresek mp3-lejátszót.nézegettem ineternetem és találtam pár jó lejátszót.SANDISK SANSA CLIP+
SONY NWZ-S738F
Sony NWZ-A816
Sony NWZ-E443
iAudio U5ezek közül melyiknek van a legjobb hangja,és melyik tudja rendesen megszólaltatni a fejhallgatót??
köszi!
ui.: ha tudtok ezeknél jobb lejátszót ajánlani,akkor várom az ötleteket
-
renato
aktív tag
Sansa Clip + eddig bejön, bár a HD555-öset maxon épphogy még megfelelő hangerőn szólaltatja meg. Majd még később írok róla.
Viszont; iRiver Spin az nem tudom miért tetszik egyeseknek, oké szép jó meg minden, de pl. a kijelzője karcálló?
Meg ilyen árban van, hááát.. Én inkább ezerszer rendelnék egy cowon s9-est ebayről. -
Begi
senior tag
válasz ponti_ak #9978 üzenetére
Köszi!
Még nézek egy két samut, hátha találok valahol. Hülyeazértnemvagyok és fukar helyeken nincs. De s Sandisk-et ki tudtam próbálni és elég szépen szólt. Vicces szitu volt, mikor elővettem a fülesem a táskából. Bambultak rám, mint borjú az újkapura, aztán még kifelémenet megnézték a tatyómat... Szánalmas. -
Gyick
őstag
Sziasztok.
Tudnátok mondani olyan mp3 plyayert ami olcsó és hangos hangja van? előre thx -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Mp3 lejátszót szeretnék venni karácsonyra a testvéremnek és szeretnék tőletek tanácsot kérni.
- Max. 20e HUF van rá.
- Legyen rendes kijelzője, mivel eddig a Samu YP-T7-e volt, csak sajnos behalt a jack csatlakozó.
- Min. 2Gb memóriája legyen, bár ahogy nézem ez alap.
- Ha lehet akkor legyen tokja, amit övre lehet fűzni, vagy legyen csiptetője.
- Előny ha extra kártyahely is van rajta.Amiket eddig néztem:
- SanDisk Sansa Clip Plus FM 2Gb
- Valami Myaudio (MM-ben), sajnos a pontos tipust nem irtam fel.
- SanDisk Sansa Fuze FM (tudom mp4, de na... Talán egy picit nagy darab)Esetleg valami Samut tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv,
Begi[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz Kalandor #9955 üzenetére
ez a concorde egy az egyben a FiiO E5 kasznijaban van, csak a FiiO-n ninsennek gombok, de a csimesz, a feher anyag, az usb csatlakozo helye minden megegyezik szinte..
a FiiO-n modjuk csak egy csavar van, az usb alatti kis feher korivben, nem pedig a ket oldalan.
na mindegy, mindenesetre erdekes -
Peat;)
veterán
Élőben kell meghallgatni. Radikális hangkülönbség azért nem hinném hogy van. Van olyan lejátszó ami öt éves de máig felveszi a versenyt bármivel. Abból indulok ki, hogy már nehéz hova tovább fejleszteni, főleg úgy hogy azt az átlag is felismerje hogy valóban jobb alaphelyzetben, sima lejátszásnál. Inkább a hangzásjavítók az amivel ügyködnek manapság.
Iriver p7 egyébként nem támogat feliratot ha video is fontos lenne. Szerepel benne mint funkció, de működésre még nem igen bírta senki. Én is nemrég szemeztem ezzel a lejátszóval, de ez kilőtte nálam.
-
csul1
tag
Hát igen a iRiver P7-nek jó hangja van azt írják de 1 sony NWZ-X1050-nek nagyon jó hangja van. Kérdés az, hogy megéri-e a több funkció és a nagyobb kijelző a hangminőség romlását.
-
-
csul1
tag
iRiver Spinn és iRiver P7-nek milyen hangja van felveszi a verseny a sony NWZ-X1050-el szerintetek?
-
SOAD19
addikt
nehogy meg merd venni!!! Uncsitesóm lányának vettünk egy tök ugyanígy kinéző .... vmit. Hááát Ott kezdődek a bajok, h mikor bedugtam a fülhallgatót a jack dugó nem ment be ütközésig, egy része kilógott, mondom benyomom. És csodák csodájára be is sikerült nyomnom normálisan ütközésig, csak annyi szépséghibával, h a "készülék" oldalán lévő fehér műanyag csavarostól és a kezelőszerv műanyag része kiszakadt a helyéről, pedig eskü, h nem izomból nyomtam. Vissza is vittük a hülyenemvagyok bótba, ahol ki is cserélték. Mondtam a unokahúgomnak, h a füldugó jack-jét ne nyomja be teljesen, de múltkor már láttam, h újra fityegett neki a készülékecske oldala.
Szóval ha jót akartok magatoknak, inkább hanyagoljátok az ilyen csuda izéket!!! (direkt nem írtam lejátszót. )Amúgy természetesen én clippet akartam a csajszinak venni, de sajna nem fért bele a költségvetésbe és végül ezt vettük + egy hajsütőt vagy hogy is nevezik. Bocsássatok meg, megbántam bűneimet és most meg is gyóntam.
Ja lemaradt a konklúzióm: tömören egy nagy ..... butaság ilyet venni! Nálam kiérdemelte a Különösen kerülendő címkét!
[ Szerkesztve ]
-
vili13
őstag
válasz Kalandor #9961 üzenetére
Szerintem lehet találni olcsóbban is, és értem, hogy akkor is többször annyi, de a két lejátszó közt meg ég és föld a különbség. Amúgy a sima Clip is nagyon jó, csak nem bővíthető, de valamivel olcsóbb. Te tudod, mit akarsz, de pl. keresd meg a "Concorde" gyártói oldalát, és hasonlítsd össze ezzel. A lejátszó, amit kinéztél, teljesen ismeretlen, és valószínűleg nem véletlenül - a másik meg az egyik legjobb jelenleg a piacon, és messze nem csak a saját ár- és méretkategóriájában.
Ha meg nem hallagatsz a jó tanácsra, és nagyon mellényúlsz, arról jó lenne valami beszámoló a tanulságok levonása, a fórum színvonalának emelése, és az olvasók egészséges kárörömének érdekében! -
vili13
őstag
válasz Kalandor #9959 üzenetére
Aha, csipesz, értem. Az a szomorú, hogy a végén még tényleg kikötsz egy ilyen 3k-s gagyinál, és megkockáztatod, hogy az alacsony elvárásaidat is alulmúlja, amikor 10k körül, ami még mindig nem egy csillagászati összeg, ott lenne a Sansa Clip+, amibe szintén jó a memóriakártya, de saját memóriája is van, meg kijelzője is, meg igen jó hangja is, meg csipesze is, meg úgy általában véve az egyik legjobb zenelejátszó napjainkban.
-
vili13
őstag
Ez a Concorde, mint márka, szvsz legalábbis nem túl bizalomgerjesztő. Olcsó, memória nélküli lejátszónak szerintem sokkal korrektebb lehet a Sandisk Sansa slotMusic Player.
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
Nem biztos, hogy ez? az Epraizer itt most csak 1990, AAA elemes, és talán jobb is... Ha esetleg elemsre vágysz..
3 éve volt ilyenem, és a joystick-os kezelés bejött, azóta is annak a híve vagyok. Ha tényleg erről van szó, akkor érdemes lehet megfontolni, de az általad linkelt is megfelelhet a célnak.
-
mhn
tag
sziasztok!
a memóriakártya kérdésre vki?
Sandisk - Sansa View
iRiver e200hogyan kezeli a memóriakártya tartalmát? ugyanúgy mintha belső memória lenne?
ha megkötések nélkül használható a mem. kártya akkor nem vennék csak max 4GB belső memóriás lejátszót és ha kifogyok a helyből akkor belel plusz memóriakártyát...
hangminőségben van különbség Sansa View - Sansa Fuse - iRiver e200 ?
-
Bushmann
tag
Hoppá, nem láttam, hogy adott a fejhallgató.
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #9947 üzenetére
lett RB, de Fuze-on nálam igen instabilnak bizonyult. viszont amíg ment, addig felüdülést jelentett a gyári fw-hez képest.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mhn
tag
sziasztok!
memóriakártyás mp3/mp4 lejátszót keresek. elsősorban mp3 lejátszót, ezért a zenei rész fontosabb, viszont legyen használható kijelzője, és gyorsan kezelhető menüje.
ezeket néztem ki:
Creative ZEN MX FM 8GB ~23k
Sandisk - Sansa View 8Gb ~ 30k
iRiver e200 8GB ~34k
Creative ZEN X-Fi 2 EP-630 8GB ~37kelolvastam pár tesztet, de nem derült ki egyértelműen, hogy ez memória bővítés hogy működik.
ami nem egyértelmű, h a memóriakártyán levő zenéket is le tudja játszani ugyanúgy mint belső mem.-án levőket, ugyanúgy jelennek meg a listában esetleg ugyanúgy kereshető?az X-Fi2-nél olvastam, h a memóriakártya tartalma teljesen integrálva van a belső memóriába, azaz lehet bármelyiket használni, akár lejátszás közben is.
a többinél ez, h működik?
és persze a legfontosabb, h a fentiek közül melyiknek milyen a hangminősége? füles van, szval a gyári füles minősége nem számít.
előre is köszönöm!
-
adnoctum18
senior tag
-
renato
aktív tag
-
chubii
senior tag
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni. milyen mp3 lejátszót ajánlanátok akg 518 dj fejhallgatóhoz????
szempontok : jó hangminősége legyen
képes legyen meghajtani a fejhallgatót rendesen
FLAC lejátszás
legalább 4 GB memóriavideó -lejátszás meg a többi felesleges cucc (pl. képnézegető) nem fontos, csak zenére fogom használni,de szeretném ha azt rendesen tudná
előre is köszi
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #9941 üzenetére
Jókor mondod... ...használtat is találtam olcsóér', de új kell, mert a régi (512 MB, fekete) már 4 éves, és még sokáig akarja használni a tesóm ezt a típust..
A jack-aljzat kontakt-hibáját szerintem egy ügyes műszerész könnyedén tudja orvosolni.
MOD: Ja, egen, és a G3 az tabu..!!
[ Szerkesztve ]
-
-
logan7
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon írok ph-ra, inkább csak olvasgatom, mert általában mindig van, aki hasonló prolémával küzd mint én.
Ennek a topicnak köszönhetően vagyok egy Sansa Fuze tulajdonosa. A gondom az, hogy elhagytam/elvesztettem/elszórtam valahol az USB kábelét, így már egy ideje csak pihen a polcon(nem tudom tölteni). Itt az ideje, hogy vegyek egyet hozzá. Ebben kérném a segítségeteket.
Tudok valahol ilyet Magyarországon venni? (e-bayen, amazonon már találtam, de itthon nem)logan7
-
kovsol
titán
válasz Blood Mage #9929 üzenetére
nekem van egy walkman mobilom és egy sansa clip -m is és a clip jobban szól természetesen nem a gyári fülessel nézve
May the Force be with you!
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9935 üzenetére
melyik is az a cw200? most nem ugrik be, majd körülnézek a polcon
amúgy annál pont szopó a kábel, mert nagyon ritka, DE! szabványos mini USB portja van, ugyanilyet használ valamelyik Meizu is, asszem az ME. patikánál van is ilyen csonk, te meg ott ugye csókos vagy[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #9932 üzenetére
tudom, de akkor is tartom, hogy a jelenlegi kínálatban annyira nem alkalmi vétel
egyik Meizu sem. tényleg, mi van amúgy a céggel, létezik még?
mert csak az M8-ról tudok, de az telefon, van még ezeknek bármilyen lejátszójuk,
ami idén jelent meg?különben nem azt mondtam, hogy ne ajánlgasd senkinek, csak megjegyeztem,
hogy szerintem annyira nem jó vétel. ha ellenkező véleményen lennék,
akkor már nem lehetne kapni őket, mert kapásból felvásárolom mindetadnoctum:
jaja, ugyanaz a dock[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ponti_ak
addikt
Tudod jól, hogy ahány ember, annyi DAP. Ami neked kevés, az másnak meglehet, hogy tök jó. Szerintem akkor se rosszak a Meizu-k, és van ott más is, nem csak ezek..
Nekem pl. a Fuze nem szólt annyira hűű de jól sose, nemtom miért. A Meizu M3 viszont tuti frankó életteli hangzást és basszust produkált amikor próbáltam .. bugok ide vagy oda.. ..1-2 éve, szóval lehet hogy csak álmodom.. de mind1.
-
Lazarus911
aktív tag
válasz Blood Mage #9929 üzenetére
NINCS!!!
Régen jó volt a sony de mára szar!!
Vegyél sansa clip plust vagy fuze-t tényleg jól meghajtja a cuccot!!
-
bwoay
nagyúr
válasz honfoglalo #9925 üzenetére
igen, jó lenne egy stabil RB. nem olyan, hogy felrakom ma, és holnap már bekrepál, ld Fuze. még jó, hogy van dual boot...
ponti:
annyira azért nem olcsó egyik Meizu sem ezek közül, max az eredeti árához képest.
és az M6 nálam speciel mindig is mumus volt, egyrészt azért,
mert az E3 simán megveri összeszerelési minőségben, másrészt meg
ez sem az az igazán könnyen kezelhető típus (nem beszélve a tapipad bugokról,
amiket állandó jelleggel emlegettek a tulajok).
Cliphez meg Fuze-hoz viszonyítva szerintem nem túl versenyképes lejátszók,
még akciós áron sem.[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
hali!
Szerintetek egy Sony Ericsson Walkman mobil, van olyan jó mint az mp lejátszók úgy 10-20k-s árkategóriában? ilyen egyszerű sony mp3 lejátszókra gondolok, vagy Sansa Fuze, Clip, ilyesmik. vennék, pl. egy CX55öt. (csak azért kérdem mert a mobil meg van és sokat spórolhatnék, ha nem kéne külön lejátszó)[ Szerkesztve ]
-
Lazarus911
aktív tag
válasz ponti_ak #9927 üzenetére
Ma voltam media markt-ban!!
kipróbáltam az összes mp4 et..
hát iriver jó de jobban szól a sansa fuze(vettem is egyet) ami még jó volt a ipodg5.. ez a kettő ugyan úgy szólt; ott egy akg füles volt keményen megtolták!!
Nem bántam meg a sansa fuze-t mivel 20 ezer 4 gigás és durván szól jobban mint a sony.. ugyan azzal az akg fülessel végigmentem mindegyiken..tehát már egy jó fülest akarok venni és meg is lesz az aparát:-D
18ért milyen fülest érdemes venni ami hajtható? -
ponti_ak
addikt
válasz Varacskkk #9926 üzenetére
Szia, a Sony jó, vagy esetleg az iRiver T7.
Vagy esetleg egy Meizu M3/M6, azok is nagyon jók, és most épp olcsók is, itt. Bár nem pendrive formájúak, de madzaggal együtt már igen, adattárolásra ugyanúgy alkalmasak.
Az egérmozi 3"-os kijelző alatt nem pálya.
Sok sikert a vételhez.
[ Szerkesztve ]
-
Varacskkk
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőmnek szeretnék venni egy mp3 lejátszót és azon filoztam USB végűt választanék , mert pendrive-ja sincs. 15 k lenne a plafon (Sony-kat nézegettem). Az lenne a kérdésem ,hogy mi a véleményetek ezekről a lejátszókról ? (azt gondolom ,hogy hangzásban nem egy csúcs ) ill. az érdekelne ,hogy ilyen áron van e értelmes mp4 lejátszó ami filmeket is lejátszik ? (értem itt az értelmes alatt , hogy élvezhető ilyen kis képernyőn egy film egyáltalán ? (ilyen áru lejátszóknál?))
köszi a segítséget
-
honfoglalo
senior tag
Nekem jó, úgy tűnik.. A kijelző minőségével van problémám, de az új Sonyk ára olyan magas, hogy inkább maradok a Fuze-nál. Azért nem sürgettem el, mert vártam az új szériát (sony), illetve valószínűleg karácsonyra veszem... A rockbox Nano 1G-re is volt, elszórakoztam vele, nem létfonosságú, de azért jó lenne.. Ja, s kösz, aki eddig segített, vagy segíteni próbált.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz ponti_ak #9922 üzenetére
Én is meglepődtem Megláttam, mondom ennek vége...
Na azért kis szárítás, fél nap után bekapcs... jééé, ez meg működik Kicsit foltos még a kijelző, nem baj, még száradhat
eddig jó, aztán lehet hosszú távon elkezd korrodálni...Egyszer sikerült elhagynom az USB-takarólemezt is(letört ) azt meg kb. fél év után találtam meg...
Én is imádom, de sajnos kinőttem... i7 bejövős most így látatlanban, vagy lehet Clip lesz... majd meglátom, milyen az anyagi helyzetem Januárban... de eladni sosem fogom az biztos
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ponti_ak
addikt
Ööö. ..naszóval: ma kimostam a fekete cuccaimat, szóval az MX5V-t már csak a jövő héten tudom beütemezni.. viszont holnap vegyeset teszek be. Szerinted be merjem tenni a G3-mast? Az enyém is 1Gb-os, kis világoskék csíkkal az oldalán, és már elég koszos. ..vagy inkább majd a fehérekkel..? ..nehogy megfogja valami..
Ja, és: a fehérítőt vajon bírja? Meg: milyen öblítőt használsz? Én most épp valami Silan-t..
Köszi: ponti
ui: Ázzzek', ez eddig a legjobb sztori, amit G3-ról hallottam. Kedvenc DAP-om, mos-tantól méginkább...!!
[ Szerkesztve ]
-
pacs
csendes tag
válasz maflame #9855 üzenetére
Sziasztok! Én is csatlakoznék, csak kicsit másként. Creative X-fi 8gb vagy X-fi2 8gb???
Nagyon a kettő közt dilemmázok, mert állítólag szuperek a fülesek meg a hangminőség, és árban is barátiak(a p*x****ánál legalábbis - tényleg nagyon gázosak ha garanciáról van szó?)Az igaz, h. az X-fi2 erősebb akkuval megáldott(gyártó oldala szerint pont fordítva)? Az X-fi2-ről sem lehet a microSD-ről beolvasni-lejátszani a trackeket(az értelmes bővítés lenne...)?
Tudnak ilyen cuccok filmhez feliratot kezelni(.srt-t)? Alapvetően melyiket könnyebb zsebben irányítani? - mert a simáról azt írják aprók és túl süllyesztettek a gombok, a 2 touchscreen-je meg használhatatlan(főleg hangerőállításnál)?Tudom rengeteg szőrszálhasogatós kérdés, de biztos másokban is felmerültek.
Ja és még vmi: tud vki egy olyan creative support mail címet, ahol emberekkel beszélek nem egy idióta weblappal(ahol persze egy kérdésemre sem találtam választ...)????
Segítségeteket nagyon köszönöm!
üdv:
Pacs
mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, senki se önmagát
-
Alg
veterán
Jöhet bármelyik, bár főleg az MP3 lényeg...
Ha filmezni akarok, ott a noti a volnaton, de néztem már sorozatot az N82-n isMost így nézelődve, iAudio7, (D2 ), iRiver Spinn amik tetszenek... Meg van pár, ami még jó lenne, de kissé túl vannak árazva (valószínűleg, mert kicsit régebbi darabok, és nem követik az árral a piacot...)
Mod: Clip-ből van ekkora?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Huhh... jó kérdés...
Legyen mondjuk max. 35K az irány...
Főleg mp3-at hallgatok, de ha van hely, bejátszhat a FLAC is... Füles most AKG K324P, kb. ez a(z ár-) kategória lenne vele használva."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
G3 1Gb-ot nyúzok már egy jó ideje, kérdezném, lehet-e kapni hasonló képességű lejátszót mostanában, nagyobb tárhellyel? (Kezd szűkös lenni az 1 giga...)
Zsebben hordós, ritkán elővevős, buszos - vonatos - metrós lejátszót keresnék ("vak" kezelhetőség előny) Legalább 4Gb memóriával, esetleg ha elemes az csak plusz jó.A G3-at sikerült elemmel együtt kimosni - végigment egy teljes programon, centrifugával. Semmi baja, és szép tiszta lett kívül - belül
-
nike_
addikt
Esetleg feketében lehet valahol kapni ezt az iRiver Spinn-t? Úgy lehet szebb, de az ezüst is gyönyörű.
-
bwoay
nagyúr
válasz honfoglalo #9900 üzenetére
én is ezt kérdem tőled: miért nem jó a Fuze?
meg mi jelentősége van a V1-nek? van rá instabil RB, ez lenne olyan fontos?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #9906 üzenetére
Dehogy vagyok gyökér. Na, akkor szerintem is az lesz... Holnap meg is rendelem infopatikáról, egész jó ára van, 35k a 8GB-os...
-
Blood Mage
senior tag
"töltőnyílást fedő műanyag elég gyenge... " na bumm, és? pl. az én Sony Ericsson mobilomon ahol behelyezhető a memória kártya, azt is csak egy tök gagyi, vékony, műanyag fedő takarja. Elsőre úgy is tűnt, minhta egy hónap múlva ez majd leszakadna, de nem. Normálisan kell használni és nem lesz baj. Ha nem vagy az a gyökér féle ember aki még a mobiljával is focizik (ismertem ilyet) akkor nem hinném, hogy baj lenne belőle.
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #9904 üzenetére
Jaja. Bár azt írják a PH!-s tesztben, hogy a töltőnyílást fedő műanyag elég gyenge... De ez nem baj.
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #9902 üzenetére
Jaja, én is eléggé a Spinn felé húzok. Még jó, hogy van benne vibramotor, amúgy azt sem tudnám mikor nyomtam jól...
-
nike_
addikt
Hmm, még ezek között vacilálok:
iRiver Spinn
iRiver E150
iRiver E200Szerintetek?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest