-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz ponti_ak #9922 üzenetére
Én is meglepődtem Megláttam, mondom ennek vége...
Na azért kis szárítás, fél nap után bekapcs... jééé, ez meg működik Kicsit foltos még a kijelző, nem baj, még száradhat
eddig jó, aztán lehet hosszú távon elkezd korrodálni...Egyszer sikerült elhagynom az USB-takarólemezt is(letört ) azt meg kb. fél év után találtam meg...
Én is imádom, de sajnos kinőttem... i7 bejövős most így látatlanban, vagy lehet Clip lesz... majd meglátom, milyen az anyagi helyzetem Januárban... de eladni sosem fogom az biztos
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest