Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
Nekem jó, úgy tűnik.. A kijelző minőségével van problémám, de az új Sonyk ára olyan magas, hogy inkább maradok a Fuze-nál. Azért nem sürgettem el, mert vártam az új szériát (sony), illetve valószínűleg karácsonyra veszem... A rockbox Nano 1G-re is volt, elszórakoztam vele, nem létfonosságú, de azért jó lenne.. Ja, s kösz, aki eddig segített, vagy segíteni próbált.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest