-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz vili13 #12598 üzenetére
Én tényleg nem akarok ancient korokba visszamenő vitákat generálni,csak arra kérlek,nézd meg a videot,amit ez a készülék kínál.Ha ezeket nyújtja a garancia időn belül,már miért is lenne hulladék?.Szóval erősen értelmezhetetlen a hozzászólásod,sorry...
Ja egyébként én már évek óta használok ilyen "hulladékokat",és igazából meg vagyok elégedve velük,szóval nem tudom,mitől érzed magad ilyen előkelő helyzetben,hogy bármilyen készüléket lehulladékozz,de tedd ezt,ha neked ez örömet okoz,a multimediatörténelem fog fölötted pálcát törni.....
Májd 1-2 év műlva meglátjuk,mi lesz a Sandisk termékekkel,addig enjoy the situation...[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz vili13 #12598 üzenetére
örök igazság: csak annak tudsz segíteni, aki hagyja. ha az az egyedüli szempont, hogy legyen benne fm-transmitter, és minél olcsóbb legyen, a többi lényegtelen, akkor ott van, sok sikert hozzá. nem kell ezt erőltetni, látod, hogy nem vevő semmilyen jótanácsra.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
vili13
őstag
-
Zozzant
addikt
válasz vili13 #12596 üzenetére
Félreértesz, nem kértem, hogy a formátumok között is kalauzolj. Mp3 lejátszó, transmitter, nem szivargyújtós, ezek a fő csapásirányok Az előbbiekben jött a többiektől értelmes lehetőség (aki megértett), az 58$-os eddig a bíztató, ezeket köszönöm.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
vili13
őstag
válasz Zozzant #12591 üzenetére
Jó volna pedig feszegetni kicsit azt a minőséget, mert az fm transzmitter más dimenziókban rongálja ám a hangzást, mint az mp3 tömörítés. Utóbbiból feltehetőleg még nem hallotál jó minőségűt jó készüléken, különben nyilván mással hárítottad volna az amúgy építő jellegű felvetést. Az mp3-akat meg valóban nyogodtan el is felejtheted akár, a lejátszók többsége támogat hatékonyabb veszteséges, vagy akár veszteségmentes formátumokat is.
-
bwoay
nagyúr
válasz Zozzant #12593 üzenetére
bizony rendkívül nehéz értékelni a segítőkészséget, amennyiben nem a feltett kérdésre érkezik válasz. pedig az embernek kedve lenne megkérdezni azt is, hogy miért nem felel meg neked egy sokat bizonyított, olcsó, jó minőségű lejátszó és egy szivargyújtó töltős fm transmitter kombinációja, ami jóval könnyebben beszerezhető, és rugalmasabban használható... na mindegy.
ha úgy érzed, hogy ezzel előrébb vagy, akkor parancsolj, íme az elmúlt 10 mp google használat eredménye:
[link]
[link]edit:
már mondani is akartam, hogy ránézésre ez inkább rakal asztala.[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
Üdv! Tudtok-e fm transzmitteres mp3 lejátszót mondani a NETAC típusain kívül? Nem szivargyújtós és nem gps/pda érdekel.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Sandisk Sansa Clip+ (8gb fekete) lejátszót.
A kérdésem az lenne hogy hol a legolcsóbb ahol érdemes lenne megvenni (pixmania kivételével).A segítőknek és válaszolóknak előre is köszönet!
-
bwoay
nagyúr
válasz themebuilder #12583 üzenetére
miért, eddig hol volt a füllhallgató aljzat?
RB? Szerintem az csak azért volt a Fuze-ra, mert a hw szinte pontosan ugyanaz, mint a Clipben. Sansa View-ra pl hol van RB?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
themebuilder
senior tag
Elképzelhető, hogy erre is lesz majd RockBox. A hangzás nem hinném hogy rosszabb lenne a régebbi változaténál.
A kinézet és a tapipad nekem sem tetszik. Az üzemidő csak 1 órával rövidebb, de a kijelző nagyobb és szebb.
Az is pozitívum, hogy a fülhallgatócsatlakozó a készülék aljára került.
A Fuze+ szabványos microUSB csatlakozás is jobb (időtállóbb), mint Fuze-é (régi saját szabványú),
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bwoay
nagyúr
válasz frankie! #12580 üzenetére
Szerintem ilyet ne vegyél. Egyrészt (számomra) az derül ki a tesztekből, hogy a taperolós felület még annál is szarabb, mint amire számítottunk. Másrészt a hangminőségről elég szűkszavűan nyilatkoznak, vagy szót sem ejtenek róla, én megkockáztatom, hogy nem lett jobb az előző generációnál. Harmadrészt az ára viszont előreláthatólag magasabb lesz, mint egy sima Fuze-nak, csak éppen utóbbi nem 15 mp alatt bootol, hanem (RB-vel) 3 mp alatt, és nem taperolni kell, hanem (akár nadrágzseben keresztül) nyomkodni, ami kétségkívül praktikusabb. Ez különben mind igaz a Clipre is, plusz annak szabványos mini USB portja van, akárcsak az U3-nak. Egyébként szvsz ezek hozzák az utóbbi hangminőségét, leszámítva a háttérzajt - abban jobbak az iAudionál.
-
frankie!
őstag
válasz themebuilder #12579 üzenetére
Köszi, vsz. veszek egy ilyet. Egy iAudio U3-hoz képest hogy szól?
-
themebuilder
senior tag
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Dottore
addikt
válasz frankie! #12571 üzenetére
Egy számot mondj. Mennyi az az összeg amit max. erre fogsz szánni.
Hamar el lehet dönteni, de az elérhető árkategória az megfoghatatlan fogalom, pont mint az elég jó fejhallgatók, mert ezek szubjektívek.Így azt mondanám, ahogy vili13 is említette egy SanDisk Clip Plus kell neked.
Nem szól rosszul, elérhető árkategória és elég jó fülesekkel is sokan használják.Klasszikus zenéhez kizárólag meg valami csöves cucc.
[ Szerkesztve ]
-
frankie!
őstag
Sziasztok! A lehető legjobb hangú mp3 lejátszót szeretném megvenni az elérhető árkategóriában Az iAudio (Cowon) és az iRiver lejátszóival szemezek elsősorban (más gyártóktól sem zárkózok el), de főleg az előbbi, utóbbiról azt olvastam, hogy a régebbi készülékeik szóltak inkább jól.
Elég jó fejhallgató(ka)t hajtanék vele, 90%-ban jazzt hallgatnék, a FLAC (APE) lejátszás feltétel.
Mivel a hangminőség az elsődleges szempont, jól jönne olyanok véleménye, akik többet is kipróbáltak már, komoly fülsekkel, lehetőleg jazz/komolyzenével.egyéb szempontok:
-gapless (szünetmentes) lejátszás
-felcsíptethetőség, akár tokban
-kis tömeg, lehetőleg memóriás legyen
-külső gombok (ingzsebből is léptethető legyen "vakon")
-jó minőségű hangfelvétel nagy bitrátával - vonalbemenet
-dalszöveg kijelzés
-ha nagyobb méretű a kijelző, akkor már jó videólejátszási és e-book lehetőségek
-micro SD kártya bővíthetőség
-nagy teljesítmény (kisebb érzékenységű, de nagyon jó minőségű fejhallgatót is meghajtanék néha vele)
-külső (AAA) akkumulátor/elemTudtok olyan üzletet, ahol saját zenékkel és fülessel kipróbálhatóak? Az Infopatika ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Palika71 #12568 üzenetére
Szerintem inkább itt tedd fel a kérdést (jobban idevágó topik).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
A barátomnak keresünk egy olyan készüléket, ami tud zenét és filmet lejátszani, beépített rádiója van, és esetleg TV-ként is funkciónál. Max 25e.-t áldozna rá hirtelen, de indokolt esetben még biztosan tudna rátenni pár ezrest.
Nem kell túl kicsinek lennie, de azért egy jó nagy zsebben férjen el.Köszönöm az ajánlatokat!
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
bwoay
nagyúr
válasz themebuilder #12566 üzenetére
én meg a szakszerű tárolásról. te úgy csinálod, ahogy neked jólesik, de továbbra sem értem, minek linkelsz olyasmit, ami nemhogy alátámasztja, de cáfolja azt, ami mellett kardoskodsz.
Minden akkumulátorra igaz, hogy 15 Celsiuson szeretnek leginkább várakozni. Az ólmos akkumulátorokat tartsuk teljes töltöttségen, a nikkel- és a lítium-alapúakat 40%-on. A gyárból is ezen a töltöttségi szinten kerülnek ki, így amikor mevesszük őket - attól függően, meddig álltak a raktárban - ekörüli töltöttségre számíthatunk. Meddig bírják a tárolást? A NiMH 3 évig, a NiCa 5 évig, a lítiumos akksik pedig 10 évig tárolhatók a megfelelő hőmérsékleten. Az ólmos akkumulátorok 2 évig tárolhatók, de csak folyamatos frissítő töltések mellett. ... A lítiumos éa a nikkeles akkumulátorokat ne töltsük fel teljesen, mielőtt tárolásba helyeznénk. 40%-on tegyük el és felhasználás előtt töltsük 100%-ra.
kiveséztük a témát?
-
bwoay
nagyúr
válasz themebuilder #12563 üzenetére
"Általában 3 hónapon belül a töltöttségének a 80%-át elveszíti"
nem mintha nem lenne irreleváns az eredeti témát illetően, de az újgenerációs Ni-MH akksik, amiket én használok (Sanyo Eneloop, Panasonic Infinium, Varta R2U, GP Recyko) épp ellenkezőleg, ezek egy évig is képesek megőrizni 70-80%-ot.
Leírom ismét: a Li-Ion akkumulátorok szakszerű tárolása 40%-os töltöttség mellett, alacsony hőmérsékleten történik. Próbáld megemészteni. Sokat segít, ha elolvasod a saját linkjeid közül azt az egyetlen egyet, ami ténylegesen foglalkozik a kérdéssel.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
themebuilder
senior tag
Mennyi idő alatt veszíti el egy akku a töltöttségét, ha nem használom?
Általában 3 hónapon belül a töltöttségének a 80%-át elveszíti. Ez függ a környezet hőmérsékletétől. Minél magasabb a hőmérséklet, annál gyorsabban merül le az akku.
Milyen állapotban kellene az akkut tárolni ?
Ahogy tudjuk, mivel az akku néhány hónap alatt maga is lemerül, ezért az NiCd vagy NiMH akkut mindegy, hogy milyen állapotban tároljuk. Hosszabb tárolás esetén (hosszabb mint fél év) egy NiMH akkut teljesen feltöltött állapotban kell tárolni és mintegy 12 hónap után legalább egyszer töltsük fel.
Ezzel ellentétben a Li-Ion akkuk úgynevezett aktív elektronikával vannak felszerelve, aminek az áramfelhasználása az akkuban egy idő után maradéktalanul lemeríti.
Ezért kell a Lítium-ion akkukat lényegében feltöltve tárolni és legkésőbb 12 hónap után újra feltölteni, különben az akku tönkremegy.További hasznos link akkumulátorügyben:
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bwoay
nagyúr
válasz themebuilder #12560 üzenetére
annyit a Ni-MH akksijaim sem veszítenek a töltésből, nemhogy a lithium cellák.
40% és alacsony hőmérséklet, így kell őket szakszerűen tárolni, mint azt Dottore már az elején leírta.mclaren:
ez tárolás, nem használat.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
-
Dottore
addikt
válasz mclaren777 #12555 üzenetére
Mi több, egyenesen tilos lemeríteni (népiesen nevén formázni), kisütni, vagy huzamosabb időn át 40% töltési szint alatt tárolni.
-
themebuilder
senior tag
válasz Dottore #12553 üzenetére
A fülhallgatós topicban sokan sajnos nem tesznek különbséget köztük.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Dottore
addikt
válasz themebuilder #12551 üzenetére
Nem kevertem. Azért írtam így kicsit félreérthetően ezek szerint, mert mindkettőt ismerem. Utoljára épp egy CX 300-II volt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
-
themebuilder
senior tag
válasz Dottore #12549 üzenetére
CX 300-at (2005) ne keverd össze a CX 300-II Precision-nal (2009)!
A CX 300-at külső cég gyárthatta az AKG K 324 P-vel egyetemben (talán a Creative EP-630 is ide sorolható, de nem bizonyított a tény), a CX 300-II Precision viszont már a Sennheiser saját fejlesztése. Újabb, modernebb fejlesztés. A kettő között közepesen jelentős hangzásbeli különbség tapasztalható.[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
mclaren777
senior tag
Egyébként Li-Ion aksi van ezekben a Clip+ -okban?
-
Dottore
addikt
Vettem egy Philips SHE 3583 kis fülhallgatót (2.400 ft) mert ez volt a legolcsóbb, kellett a szilikongumi, gondoltam utána vagy eldobom vagy ajándék valakinek. A helyzet az, hogy ez a kis vacak nem szar. Illetve az, de nem úgy szar mint egy CX300, 300II, annál jobb. Szerintem. Nincs tolakodó erőltetett basszusa, teljesen rendben van a hangképe. Hihetetlen.
Tehát a félreértések elkerülése végett nem azt mondom, hogy megbántam a Denont.
Azt mondom, hogy sokkal tisztességesebben rossz mint egy CX300.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz doktordrog #12545 üzenetére
A hangerőlimittel az a helyzet, hogy ez a régió beállítás függvénye, ha EU-t választasz, akkor lekorlátoz, de ez könnyen orvosolható, mint azt korábban már többször megvitattuk. Szerintem egyébként nem rossz a gyári fw sem, de nyilván nem összemérhető a RB-szal , mert az tényleg mindent tud. Ezzel most végülis csak annyit akartam mondani, hogy ha nem lenne RB, én akkor is ajánlott lejátszóként tartanám számon a Clipeket.
-
doktordrog
aktív tag
Valóban úgy tűnik, hogy nem tudja, mert nincs ott a támogatott formátumok között az ape. De lehet, hogy később lesz...
Én most raktam fel a Rockbox-t és hihetetlenül jó. Mivel nekem még clip 1-m van az tudja az ape-t, csak kb. 2 albumom van, ami abban van, szóval nem nagyon használom. A gyári fw borzalmas volt, a legújabban már hangerő sem volt. Buszon semmit nem hallottam. Azon is elgondolkoztam, hogy tudta -e a sztereót, mert mostanában feltűnt, hogy ilyen is van a számokban A Rockboxban annyi beállítás van, hogy a felét se használom.
-
Dottore
addikt
válasz mclaren777 #12542 üzenetére
Van, de sajnos méltó a füles magas és közép tartományához.
-
Dottore
addikt
válasz mclaren777 #12540 üzenetére
Legalább van egy kis lejátszód ami szebben szól mint a Vodától egy SE W100.
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #12537 üzenetére
Sőt, Vodánál 18.000 Ft én meg a 2GB-os Clip+ -t 13.000 Ft ért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz themebuilder #12538 üzenetére
Van ezüst gombokkal is.
-
mclaren777
senior tag
Egyébként láttátok már a Sony Ericsson W100 Spiro-t? Kártyásan 22.000 Ft 2 GB-os MicroSD-vel. Ezek után mennyire ajánlott még mondjuk egy Clip+?
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
vegye meg a Hifimant az, aki bőszen hangoztatja, hogy neki kizárólag a hangminőség számít, hál' Istennek nálam sokat nyomnak a latban egyéb szempontok is
[ Szerkesztve ]
-
-
ponti_ak
addikt
Sziasztok!
Gondoltam, linkelek pár cikket a Headphoniától DAP témakörben..
HiFiMan HM-602 bemutató / teszt: klikk
Nagy teszt: öt felső kategóriás 'jelforrás' összehasonlítása: klikk
Köztük van a Sony X1060 is..!Van más is, pl fej- és fülhallgatók, és szerintem igényes, érdekes írásokat találni náluk.
Jó olvasgatást, böngészést !
ponti
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
válasz mclaren777 #12522 üzenetére
Igen mindenképp megéri venni, mert minőségi javulás tapasztalható ahhoz képest.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
mclaren777
senior tag
Egyébként engem is érdekelne, hogy akinek van Sansa Clip+ Mp3-asa tesztelte már, mennyire jó, érzékény a diktafon része? Jobb mint egy átlag telefoné mondjuk?
-
mclaren777
senior tag
Szerintetek egy komolyabb mobil/PNA mellé(Omnia-II) megéri még venni egy kis Clip+ MP3 lejátszót is?
-
vili13
őstag
válasz w.miki #12519 üzenetére
Abban sincs semmi bonyolult, hogy ebben a kategóriában diktafonként nincs legjobb, hanem egyik rosszabb, mint a másik. Szerintem próbálj inkább megbarátkozni a gondolattal, hogy az általad igényelt felhasználáshoz valódi diktafonra van szükség, nem olyan lejátszókra, amelyek ezt a funkciót leginkább marketing értelemben biztosítják.
-
w.miki
veterán
válasz themebuilder #12518 üzenetére
mit nem értesz ezen?
15e Ftért már lehet diktafonos MP3 lejátszót venni, a kérdésem az, hogy ezek közül melyik a legjobb diktafonban
ennyi, nincs ebben semmi bonyolultOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
themebuilder
senior tag
válasz w.miki #12517 üzenetére
Nem értelek.
40-50eFt alatt biztos nincs olyan minőségi Mp3 lejátszó aminek a mikrofonja is kiváló és diktafonként is megállja a helyét az adott körülmények közt. Amint fent linkeltem Sony-t arra tudsz kötni mikrofont (14eFt) és veszel mellé egy Sandisk Sansa Clip+ 2GB-os lejátszót (10eFt). Szerintem ezzel a kombóval jól járhatsz talán.
A döntés a tied.[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Dottore
addikt
válasz w.miki #12514 üzenetére
Ennyi pénzért nincs ilyen. Egy Fuze vagy Clip is tud felvenni, kérdés persze milyen minőségben. Jobbat 15 ezer forintért nem kapsz de ezek legalább jól szólnak.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz themebuilder #12513 üzenetére
hallgattam már 15eFt-os diktafon előadás felvételét, hát...
nem voltam elájulva
akkor már inkább egy MP3 jó felvevővelOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Diktafonos MP3 lejátszót keresek.
Olyat ami jó minőségben tud felvenni hangot, és lejátszani zenét 15e Ft körül.
Kis méretűt szeretnék, amit rá tudok tenni az előadóra, vagy odatenni a közelébe.
Amit könnyű kezelni, aki akkor látja először az is tudja használni.
Ha mikrofont rá lehet kötni, az még jobb, de nem feltétel, ha alapból is jól vesz fel térben.
2 órás előadásokat szeretnék rögzíteni, ennyi férjen rá, de még jobb, ha bővíthető változat.
Összefoglalva:
- diktafonos, jól rögzít
- apró méretű
- könnyű kezelni
- 15e Ft környékén vanOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
bwoay
nagyúr
válasz themebuilder #12510 üzenetére
ja, hát a hülyeség ellen a PH! nem véd. annyit tudunk tenni, hogy ajánlunk egy jó lejátszót, ha valaki elmegy valami olyan üzletbe, ahol az eladók nem igazán felkészültek, és ott hagyja, hogy rábeszéljék valami ratyira, az meg is érdemli. de az egész már elkanyarodott abba az irányba, hogy miként vásárolnak azok, akik nem is olvasnak utána, őket útbaigazítani viszont nem a mi posztunk. minket meg nem érint a jelenség, asszem ezt nyugodtan kijelenthetjük.
-
themebuilder
senior tag
Nagyon sokan vannak azok akik csak kinéznek valamit és megveszik. Itt a topicba is valaki beírja, hogy mire van szüksége (mi az elképzelése) aztán ajánlanak neki valamit, majd dönt és megveszi. Sokan lusták vagy épp nincs idejük ilyenre, ezért nem hinném, hogy sokat olvasnának a vásárlás előtt. A legtöbben még mindig bolti eladóra hagyatkoznak aki a régi pulton porosodó, raktáron ragadt termékeket sózza rá a gyanútlan vevőre.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
riam
tag
válasz themebuilder #12508 üzenetére
Igen, jó dolog ha az eladó megfelelő szakértelemmel rendelkezik, bár szerintem mire eldöntjük mit szeretnénk, már annyi mindent elolvasunk róla (akár itt is), hogy nem hiszem hogy az eladó tanácsa alapján választanánk. Ami inkább sokat jelentene, ha lehetőség lenne arra hogy kipróbáljuk a terméket mielőtt döntünk. Vannak azért olyan üzletek is ahol mindez adott, pl Infopatika
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
Ezek a "nagy" cégek előszeretettel "hibáznak" (valahol spórolni kell). Ha valami gond van akkor mutatkozik meg milyenek is valójában és hogy kezelik az adott helyzetet. Hibák/hiányosságok véletlenül is előfordulhatnak. Ha minden rendben van akkor nincs gond, de mi van ha mégis megesik?
Én inkább a szakboltokat részesítem előnyben, ahol a megfelelő szakértelemmel rendelkeznek és már a termék kiválasztásában is tudnak segíteni. Igaz, hogy drágábbak, de hosszútávon sok idegeskedéstől kímélhetjük meg velük magunkat.
Van egy ilyen mondás is:
"Nem vagyok olyan gazdag hogy olcsó dolgokat vegyek! "♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
riam
tag
válasz themebuilder #12504 üzenetére
Az Edigital-al nekem sem volt még problémám, nem mondanám hogy olyan nagyon előzékenyek, vagy kedvesek lennének, de találkoztam ott nagyon rendes eladóval is nem egyszer. Eddig már legalább 10 alkalommal vásároltam náluk, és nem volt még rossz tapasztalatom.
Legutóbb a tévémet vettem tőlük, amit interneten rendeltem meg, nem kellett előre utalnom a vételárat sem, csak kiválasztottam hogy mikorra kérem a (díjmentes) szállítást, és otthon átvételkor fizettem... Azért ez annyira nem rossz ..
Tudom hogy az MM sem megbízható szerinted, én a k701-t és a sony x1050-t is ott vettem akciós áron, olcsóbban a webáruházak árainál is, de volt olyan termék is ami mégsem tetszett, és nagyon jól jött hogy 3 napon belül simán visszavihettem csak mert meggondoltam magam..
Nem mondom hogy ezek a legjobb lehetőségek, csak nem nagyon ismerek jobbat.
Te igen?[ Szerkesztve ]
-
Sonor
csendes tag
válasz themebuilder #12504 üzenetére
Eddig legalább 6-8 műszaki cikket vásároltam tőlük és minden hibátlan volt. Azért ahogy elnézem náluk jóval ritkábban vannak problémák mint a pixmániánál.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Személyes tapasztalat (Pixmania). Türelem kell hozzá, de nem mondanám, hogy nem ajánlom. Nagy cég, messze van, lassan történnek a dolgok. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
A Edigital se makulátlan, több emberrel fordult már elő, hogy használt készüléket küldtek.
Ezeket a véleményeket is érdemes megnézni.♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Sonor
csendes tag
Hát én azt hiszem maradok inkább az edigitalnál...eddig velük nem volt gond úgyhogy inkább biztosra megyek és azt a pár ezer forint különbséget valahogy kibírom.
-
félisten
válasz themebuilder #12499 üzenetére
Tehát, akkor tudsz máshol 10 alatt Clip+-t, vagy használtra gondoltál?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.