- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
-
DBAtti
aktív tag
Értem én, de nekem pont azért "felesleges", mert csak kényelmi funkció. Egyszer rászánok kb. fél órát, és ami FLAC van a "ritmusos" gyűjteményemben -értsd sporthoz jó zene- átkonvertálom, és kész.
Tetszik a Clip+, és a Sony-tól sem várok csodákat, mégis egyelőre több bizalommal fordulok felé. Tudom, ott van még a Rockbox is, amit megkedveltem a régi H10-es iRiveremen -mert a gyári szoftver és a support egy kalap fos-, de lehet hogy tartósabb a négy betű.Egyébként most úgy áll, hogy Sony lesz, csak innen apróról egy magasabb kategóriás darab. Nem csíptethető ugyan, de még így is fele a tömege a D2-höz képest.
-
zack
nagyúr
Nos...Ez eddig remek. Jótállási jegyem van, ami nincs kitöltve, számlám nincs.
Úgy elhajtott a Hama.hu hogy csak úgy porzottam...
Pedig kértem tőlük, vonalkód alapján biztos bent van a gépben a termék, tehát visszanyomozható lenne a dolog, de ez nekik így nem jó.
A gyártóhoz való kiküldés az hogy nézne ki?
Nincs valakinek olyan ismeretsége aki nyomna nekem rá egy pecsétet egy dátummal? Ez lenne a legegyszerűbb, ha már ennyire nem korrektek, és akkor nem kellene kipóstázni a halál náthás f@szára..A probléma alapján egyébként azt mondták nem javítható, hanem cserés.
Egyébként amiatt nem lesz Hama eszközöm legközelebb, mert ennyire rugalmatlan a magyarországi képviselet.Most olvasom...Ha nem lesz pecsétem, ezt a garit bukom.
Ha kiküldöm, oda is igazolni kell a vásárlás helyét és dátumát.
-
macera2
aktív tag
12 e. környékén vettem hajdanában egy 8GB-os Fuse-t, használtat, az ebaj-ról.. Hogy pontosan honnét, már nincs nyom. Javaslom, hogy lépj be az ebaj-ba keresőbe beírod, hogy sansa, használt, v. új, aztán hajrá. Lehet tájékozódni. Szerintem a Brit forrás olcsóbb mint a Német. Sok sikert.
-
-
bwoay
nagyúr
én egy speciális eszközt használok hozzá, úgy hívják, hogy póló.
NoOne:
rockbox.org
ez egy alternatív firmware, youtube-on találsz videokat a működésről, a weboldalon meg leírást arról, hogy miket tud, de a lényeg, hogy mind kezelhetőség, mind szogáltatások tekintetében messze fölülmúlja a gyári firmware-t. -
-
bwoay
nagyúr
hidd el, hogy tényleg nem értem, miről van szó! mit vezérelsz a kormányról, és mi olyat írtam, ami ezt magakadályozná? sansa clip plusról fejtegettem, hogy ha még azt rákötöd egy erősítőre, és úgy kötöd be az autóba (mint azt tanácsolták), akkor 3x lesz erősítve a hang, ami szerintem annyira nem nagy ötlet.
Tamy:
de segített a kép, annyiban, hogy ez így teljesen jónak tűnik. viszont azt tisztázzuk, hogy a mkamsboot akkor nem fut W7 alatt? azonnal bezáródik a parancssori ablak és nem hozza létre a patchelt bin file-t, jól értem? XP-n nem tudod kipróbálni? lehet, hogy valami frissebb fw-t kellene patchelni, mint amit én küldtem. -
chubii
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
-
ponti_ak
addikt
bwoay pl igen, neki megy az instabulid -del vagy 2 hónapja.
Keress rá itt, erre: " plü "@riam: Siker!
@MaSzKa: Fuze vagy Clip+ és hozzá egy jó füles, pl Sennheiser CXakárhány, vagy PX100. Ha nincs még. Kis szerencsével kaphatsz náluk a kifutó I-es sorozatból, olcsón..
Vagy valamelyik E-s Sony lejátszó, amihez alapból használható(bb) IEM-et adnak.@Dottorre: megelőztél..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest