Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök, hogy az 1-es kipipálva, viszont a fennmaradó problémát nem tudom mi okozhatja. Nekem Gmail Levélküldő kiszolgáló van beállítva a 465-ös porton és teljesen szuper a működése. Teljesen mindegy, hogy a böngészőből vagy a levelezőből küldök levelet, egyformán ugrik.
-
Froclee
őstag
Tudom, lusta voltam.

Egy csomó levelem a spam mappába tette, ahol nem dátum szerint voltak rendezve, így nem találtam meg ott se a leveleim. Rányomtam a dátum oszlopra (így sorba rendezte) és meglettek.
Csináltam egy pár üzenetszűrőt, hogy legközelebb ne spam-be tegye őket. -
Nkboy
senior tag
Új üzenet ablakban katt a Kapcsolatok menüpontra, és bal oldalon megnyílik a címjegyzék.
Remélem erre gondoltál.
Új üzenet/címjegyzék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csináltam egy pár üzenetszűrőt, hogy legközelebb ne spam-be tegye őket.