- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
Mac OSX alatt hol van a TB teljes mappája? (vissza akarom tenni a régi mentésemet) Vagy elég az is, ha valahogy olvasni tudnám az elmentett leveleimet!
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e olyan megoldást a TB-ben, hogy egy beérkező (vagy kimenő) levélre rákattintva a naptárba másolhassam, mintegy figyelmeztetésként, hogy a levélben írtakra eddig válaszolni...
Az Outlookban van, itt nem találom...
Valami megoldás...?
-
mimi_bacsi
tag
A TB-ben NEM találom a naptáramat! A napokban (és eddig nagyon gyakran) használtam a naptáramat, rengeteget bejegyzésem van benne, napok óta nem találom...Valakinek használható ötlete...?
-
mimi_bacsi
tag
A multkor kérdeztem, hogy PC-s TB-öt MAC OSX-es TB-re hogy lehet áttenni? (beállítások, levelek, fiókok, stb...)
Most térek át MAC-re, kérem a segítségeteket.....
Ha a TB mappát egy az egyben átmásolom....? (melyik könyvtár tartalmazza a MAC-en?)
-
mimi_bacsi
tag
Ha PC-n és MAC-en is szeretném futtatni a Thunderbird-t, és ha egyszer ezzel egyszer azzal töltöm le a leveleimet, ha a megfelelő könyvtáramat átmásolom a másik gépre, könnyen tudom olvasni az összes levelemet? Valaki már kipróbálta ezt?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2687 üzenetére
Köszi!
A problémám az, hogy egy-egy levelet keresek és azt hittem, hogy a gyorskeresőben is van ilyenNagyon köszi!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2685 üzenetére
Keresem de ilyen opciót nem látok! A gyorskeresésénél nem tudok dátumot berírni.
-
mimi_bacsi
tag
Arra van lehetőség, hogy beírjak a keresőbe egy dátumot és arra keressen rá a program? (tudom, hogy manuálisan, görgetve erre van lehetőség, de sokszor jobb ha egy konkrét napra keresek rá, akár gyorsabb is lehet!)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2675 üzenetére
A citromail azonnal kidobja (ha van benne elkészített aláírás!!!!!!!!!)
Van valamilyen alternatív megoldásotok, hogy ne vágja ki a vírusírtójuk?
"554 mail server permanently rejected message. More info: http://smtp-filter.vipsolutions.hu (#5.3.0)"
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2652 üzenetére
Senkinek nincs ötlete?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
csferke #2649 üzenetére
Köszi, letöltöttem, kipróbálom!
És arra van-e megoldás, hogy egy mappában lévő leveleimet (kiválasztva melyikeket) egy .txt formátumba lementsem. Egyesével ez működik, de nekem sokat (akár az összes levelemet, ami beérkezett abba a mappába (akár 1000 db is lehet, egyesével ez elég bajos) kellene!
-
mimi_bacsi
tag
A napokban kérdeztem, de eddig egyetlen válasz sem volt:
Van-e olyan kiegészítés, amellyel egyszerre le tudom tölteni a levelek címzetteit a névjegyalbumba
-
mimi_bacsi
tag
És érdekelne olyan kiegészítés is, ami a magyar névnapokat is mutatja a 2.0.0.18 (20081105) verzióban! (olyan van, ami a névjegyben található születésnapokat mutatja)
-
mimi_bacsi
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Automatikus aláírást állítottam be és azzal mennek a leveleim. Rájöttem, hogy néhány szolgáltató ezekkel az aláírásokkal elküldött leveleimet blokkolja, spamként kezeli. Amióta kitöröltem ezeket az automatikus aláírásokat, minden szolgáltató befogadja (citromail, chello) a leveleimet.
A kérdésem az, hogy ismertek-e olyan kiegészítést a TB.-hez, ami átmegy ezeken a levélszűrőkön és automatikusan küldhetem az aláírásaimat a levelekhez?
-
mimi_bacsi
tag
Lehet-e olyat tenni TB-ben, hogy egy mappából EGYSZERRE kijelölt leveleket el lehet menteni .txt kiterjesztésú file-ba?
Próbáltam, nem akaródzik összejönni, egyesével sikerül, de többet kijelölve nem működik nekem (eddig)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2626 üzenetére
A "nagy" TB-ből hogy tudom a Portable verzióba átvinni a beállításokat, leveleket, címeket?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2626 üzenetére
Az asztali gépem a fő gép. A notival pedig amerre járok, feljelentkezek a netre és ezzel a programmal letölthetem a leveleimet, majd visszatöltöm?
Valahol egy rövid leírás? Tudsz segíteni?
-
mimi_bacsi
tag
A kérdésem a mostani hozzászólásomból generálódik: mi a javaslatotok, hogy csináljam, hogy a kér gépen mindig a legfrissebb adatokkal dolgozzam? MINDIG a TB teljes mappát másoljam (kb 15-20 perc, mert nagyon nagy az adatbázisom) és azt másoljam a másik gép megfelelő helyére, vagy van olyan program, ami CSAK a "növekményeket" másolja egy pendrive-ra és azt viszem a másik gépre, amin a régebbi adatbázisom, leveleim, címeim vannak?
Vagy itt már jó(bb) a MozBackup?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #2620 üzenetére
A MozBackup-ot megpróbáltam és mondhatom Neked, IGAZAD van! A teljes TB mappa másolását választottam és láttam csodát, minden átjött és a leveleim is megvannak, szóval MŰKÖDIK!
Jó ezt tudni, sokat mozgok és fontos, hogy az asztali és a notebookomon is ugyanazt látom!
Köszönöm a véleményeteket!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2579 üzenetére
Erre megoldás?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2611 üzenetére
Remélem ez a jó válasz, ma kipróbálom, mert most nincs itt az asztali gépem.......: (#2591) Finwe írása
Ezzel a szűrőket és mindent áthoz ezek szerint?
-
mimi_bacsi
tag
Sziasztok!
Nem tudom visszaolvasni a fórumot, ezért kérek segítséget!
A TB-öt használom az asztali gépemmel és most kaptam egy notebookot. Oda is feltelepítettem a TB legújabb verzióját és előtte MozBackup-al lementettem a TB teljes adatálommányát. Szerettem volna visszatölteni (mint az a FF3-al sikerült is) de a TB-ben nem láttam az asztali gépemben lévő (és POP3-al letöltött) leveleimet!Egy kis segítség valaki részéről, hogy a notimban is olvashassam a letöltött és már megkapott leveleimet!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2579 üzenetére
Senkinek nincs ötlete..?
-
mimi_bacsi
tag
Arra tudtok-e megoldást, hogy ha egy olyan levelet kapok, amiben sok embernek küldték el a levelet, a sok embert hogy tudom a címjegyzékembe felvenni őket (egyszerre, ne egyesével, mert azt tudom)?
-
mimi_bacsi
tag
A TB-ben lehet-e úgy körlevelet küldeni, hogy mindenkinek a saját neve legyen a megszólításban?
-
mimi_bacsi
tag
Talán már kérdeztem, de ismét megkérdem, mivel akkor nem kaptam választ: Tudtok-e olyan szoftverról, ami a TB-vel együttműködik és olyan körlevelek elküldését tudja, támogatja, amiben minden küldött személynek személyes megszólítással lehet küldeni a leveleket. (perszonalizálni lehet)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2401 üzenetére
Ez jött vissza a levél elküldése után:
"91.83.45.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 The message was rejected because it contains prohibited virus or spam content!" -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2398 üzenetére
Erre nincs senkinek javaslata továbbra sem? Folyamatosan dobja vissza a citromailos leveleimet! Nem tudom, hogy ez TB-ös probléma-e?
valaki találkozott hasonló problémával? (azért gondolom, hogy nem szolgáltató gond, mert máshova küldött leveleim eljutnak a címzetthez!)
-
mimi_bacsi
tag
Pár napja a citromail.hu végű leveleimet visszadobja a rendszerük, Veletek fordult-e elő hasonló és ha igen, mi volt a megoldás?
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e olyan szoftverről, TB-el együtt működő kiegészítőről, amivel körleveleket, kör emailt tudok küldeni, úgy, hogy a perszonalizáció (megnevezés, keresztnév) az mindenkinél helyesen jelenik meg, úgy, ahogy a a TB-ben be van írva!
Most egyesével kell begépelnem a személyes neveket!
-
mimi_bacsi
tag
Hogy tudom megtenni azt, hogy azonos levelekből a melléklete(ke)t egy bizonyos mappába másoljam? Úgy, hogy 20-30 azonos tárgyú mappa van és egyszerre szeretném ezt megtenni? vagy lehet-e ezt automatizálni?
-
mimi_bacsi
tag
Kérlek Benneteket, segítsetek!
Hogy lehet sorba rendezni a jelszavakat, amennyiben ugyanabban az ablakhoz több jelszó tartozik?mert valami miatt nincsenek sorban és nem láttam lehetőséget arra, hogy a jelszavakat sorba lehessen rendezni!
-
mimi_bacsi
tag
Hogy tudok a TB-ben úgy megjelölni (akár címke) leveleket, hogy azokat kigyűjtve ("válaszolni"" megjelöléssel) tehessem velük, amit kell, később, akár napok múlva?
Most megjelölöm és nehezen tudom megtalálni őket!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2357 üzenetére
Deal Mail....
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Tele von Zsinór #2356 üzenetére
Marketing Deal.....
-
mimi_bacsi
tag
Segítsetek!
A TB-ben kapok leveleket, amelyeket sok barátomnak is küldtek, Ők is benne vannak a küldöttek listájában. Hogy tudom megtenni, hogy a küldötteket - akár egy-két lépéssel - gyorsan felvegyem egy saját levlistára, hogy ezentúl én is egyszerre, egy lépésben küldhessek nekik levelet? (Mint egy csoportlista...) -
mimi_bacsi
tag
A TB-t szinkronizaltam a Kaiser PDA-val és a telefonszámokat a személyes címjegyzékbe tette. Onnan viszont semmiképpen nem tudom a névjegyalbumomba átmásolni azokat!
Ötlet? (a sima Ctrl+C, CTRL+V nem működik...)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Tele von Zsinór #2351 üzenetére
Olyan kiegészítő programot ismersz, ismertek-e, ami a TB-hez kapcsolódik és annak adatbázisát használva DM levelek küldésére alkalmas úgy, hogy a levél törzsébe a megszólításokhoz a címzett nevét (vagy egyéb, definiálható adatot) írja! NEM csatolt állományt akarok küldeni, hiszen akkor a wordben megcsinálnám
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Tele von Zsinór #2349 üzenetére
Akkor ezeket a körleveleket mondjuk csak, tízesével lehet küldeni?
-
mimi_bacsi
tag
Van-e ismeretetek, hogy egyszerre (szerettem volna vagy 50 címzettnek) mennyi címzettnek lehet körlevelet küldeni? mert nekem azt írta ki, hogy a maximum számot meghaladta és egy 5.5.3 hibaüzenetet küldött!
Hogy tudnék több 10, akár 100 ügyfélnek egyszerre küldeni körlevelet? (rejtetten kellene)
Mindent jól csináltam, a mennyiséggel volt baja!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Tele von Zsinór #2337 üzenetére
sajnos a wordből ez nem megy! Arra gondoltam, hogy valahol be lehet állítani, hogy a TB melyik levelezőt nyissa meg alaphelyzetben!
-
mimi_bacsi
tag
Hogy lehet megoldani, azt (mint az Outlookkal megoldott) hogy ha dolgozom egy akár word dokumentumban és a file menüben a "küldés" parancsra kattintva, az adott dokumentumot Outlookkal azonnal küldi!
Nem kell kitallózni azt, amiben amúgy is dolgozom!
-
mimi_bacsi
tag
Van egy Win6-ot futtató PDA-m A baj az, hogy az Activ Sync csak Outlookkal hajlandó szinkronizálni, én pedig nem vagyok hajlandó Outlookot használni! Arra gondoltam, hogy a meglévő Outlookomat kitakarítom és a jelenlegi Thunderbird adataimat átküldöm és szinkronizálja, ha akarja. Hogy tudom a névjegyalbumomat, a naptáromat, és a feladataimat átküldeni?
Van ötletetek? -
mimi_bacsi
tag
SSL-el használnám, ez lehet gond? Megnéztem egy másik - előzőleg általam beállított fiókot egy másik gépen, ott megy folyamatosan és azóta is) és a beállítási paraméterek (titkosítás, port és egyéb) mind megegyeznek.
A segéd azt sem írja melyik portra kell beállítani...(ha egyre gondolunk...)
-
mimi_bacsi
tag
HElp! A gúgli leveleit nem tudom leszedni, IMAP-os beállítást használva! Van ötletetek? A gúglinál beállítottam, hogy engedélyezze az IMAP-ot, de semmi....
-
mimi_bacsi
tag
Megyek az önnepek alatt egy barátomhoz és vinném magammal a levelezésemet, anyagaimat is, azokból dolgozom ott. Van-e ötletetek, hogy ha az Ő vagy egy másik gépen szeretném a levelezésemet teljesen látni, mit tegyek és ha ott letölteném a leveleimet, hogy tudom az itthonival szinkronizálni...? (hogy az itthoni legyen meg minden levél...)
Bocs, ha volt már a kérdés, de nem tudom most visszaolvasni a fórumot....
-
mimi_bacsi
tag
Uppsssssz!
Most megjelent a névjegy részen egy "Other data" fül, eddig ezt kerestem....Hogy mivel csaltam elő, ez nekem most még nem tiszta....
-
mimi_bacsi
tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a nevekhez beírom a születésnapot és nem hozza, nem jelzi. Régebben (kb. fél éve) volt egy kiegészítés (sajnos nem emlékszem a nevére) amiben a születésnap formáját, és a beírás helyét meg lehetett adni.
Van ötletetek?
-
mimi_bacsi
tag
Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben a saját címlistámból szeretnék egy kulcsszó szerint kinyomtatni címeket (mondjuk a kulcsszó: kolléga) ezt hogy tehetem meg?
Vagy áttenni eszerint a kulcsszó szerint egy másik névjegyzékbe? (Mert a keresés jelen esetben nekem a név és az email címek szerint lehetséges) -
mimi_bacsi
tag
válasz
WonderCSabo #2038 üzenetére
Az Outlooknak van egy olyan segítsége, hogy amennyiben egy cég már benne van az adatbázisban, akkor attól a cégtől egy másik ember adatait automatikusan bemásolja (pontosan létrehoz egy új névjegyet a cég standard adataival) és a nevet, illetve az ember telefonszámait és levelezési címét kell beírni. Sokszor hasznos volt, pláne, ha egy cégtől több parnert kellett felvenni a címjegyzékbe....
Senki nem használta? Nem hiszem el....
-
mimi_bacsi
tag
Partner felvétele ugyanattól a cégtől, aki már a címjegyzékben van, hogy lehet megtenni?
(ne kelljen ismét mindent copy, paste paranccsal illesztegetni?)Van ötletetek?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
WonderCSabo #2008 üzenetére
Örülök, hogy azt írtad, amit...Köszönöm!!!!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
WonderCSabo #2002 üzenetére
Tudja meg MINDENKI, ezért írtam ide!!!! Ezért ON!!!!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
WonderCSabo #2004 üzenetére
Nekem is működik, köszönöm!!!!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1985 üzenetére
Canniball, tudsz segíteni?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1983 üzenetére
Canniballnak igaza van, így kell csinálni!!!
Elfelejtettem megírni, SZÍNES (a betűk mögötti hátteret, és csak a kiemelésre szánt karakterek mögött) kiemeléssel, mintha egy szövegszerkesztőben lenne!!! (Igazad van, slendriánul fogalmaztam)
Azt látom, hogy a teljes hátteret hogy lehet, de nekem nem kell az egész, csak a fontosabb szövegrész!!!!
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e egyszerű megoldást arra, hogy ha a TB-ben levélíráskor szeretnék szöveget kiemelni, azt milyen egyszerű módon tudom megtenni?
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e abban segíteni, hogy ha beérkezett egy levél üzenet, és azt szeretném a naptárban lévő naphoz hozzárendelni, mit tehetek, hogy tegyem? A levélből, levéltől kezdeményezhetem-e? Mert nem találtam rá semmilyen lehetőséget!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Tele von Zsinór #1955 üzenetére
Úgy állítottam be, hogy mindkettőben menjen!!! (szerintem)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1950 üzenetére
Canniball! Tudsz-e TE vagy más segíteni, a TB-ben egy levelemhez szerettem volna (elegánsan) egy linket beilleszteni (én nem akartam, hogy az egész látható legyen) ezért a Beszúrás, Hivatkozás menüben logikusan megadtam a szöveget, majd a linket beillesztettem. Próbaként magamnak is elküldtem, sajnos NEM lehetett a parancsban megadott szóra ("itt") rákkattintvan a linket megnyitni. Mondom, annak ellenére, hogy a linket beillesztettem a hivatkozás menübe.) Vagy ne próbálkozzam ezzel a kis kiegészítéssel és egyszerűen másoljam oda a hivatkozást? (de az olyan kőkorszaki...)
Van valami ötleted, ötletetek?
-
mimi_bacsi
tag
Megtudjátok mondani nekem (nem találom itt a fórumban) hogy a TB adatbázisát hol találom, mert szeretném másik gépre is átmenteni, illetve archiválni (preventíve)
Emlékszem, hogy valaki írta, de nem találom! -
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1929 üzenetére
Ha nagyon őszinte akarok lenni, nem erre gondoltam! Konkrétan arra, hogy olyan lehetőséggel találkoztatok-e: Ha levelet írok valakinek, akkor NE CSAK A név begépelésével a nevet ajánlja fel, hanem a téma begépelésével a témát is egy listából ajánlja fel....? Hm, vagy sokat szeretnék? Ugyanúgy mint a több ezer névből a nevet is fölajánlja, úgy a témát is lehetne, ezzel ponzosabbá téve a témák szerinti későbbi rendezést. Feltéve, hogy NEM válaszolniszerertnék egy adott témájú levélre, hanem csak abban a témában egy ÚJ levelet írni...!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
WonderCSabo #1927 üzenetére
sajnos nem látom a Jobboldali kis keresőmezőt, sajnálom, de nekem nem egyértelmú, bármennyire is egyértelmű...!!!Kérlek egyszerűbben írdd le....!!!
-
mimi_bacsi
tag
Olyan megoldást, kiegészítést ismertek-e, hogy a TB levelezésében - hasonlóan a címzettek kilistázásához, kereséséhez hasonlóan DE A TÁRGY bejegyzést ebben az esetben elkészíteni, listából beírni. Azért lenne fontos nekem, mert amennyiben az egy tárgyhoz tarozó levelekeről tudok histry-t készíteni, látom, hogy azonos tárgyhoz mik mentek, mik jöttek
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1921 üzenetére
Köszi ismét!!!
Ahogy mondtad (logikusan) úgy tettem és annyi volt a végén, hogy nekem akkor olvasta vissza helyesen, amikor .txt kiterjesztéssel mentettem el az xls-t és akkor tudta jól, pontosan beolvasni és beimportáltam sok-sok adatot!!!!;-)))))Köszönöm ismét Neked!!!!!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1917 üzenetére
Köszi Canniball!!!
Másik kérdésem, egy excell táblázatban milyen adatoknak kell meglenni, hogy abból az adatokat beimportáljam a TB címjegyzékembe? hogy az adatok oda kerüljenek, (megnevezés, vagy fejlécnek minek kell lenni) ahova valóban szükséges? (cégnevem, emil címem, telefon1, telefon2, helység nevem van.)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1912 üzenetére
nekem nem jelenik meg...;-(((((
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Winner_hun #1908 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
válasz
ez lett belőle....
A képnek hol kellene lennie? Weben vagy a gépen is lehet? -
mimi_bacsi
tag
válasz
[IMG
:\Documents and Settings\User\Asztal][/IMG]
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1905 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1904 üzenetére
[link]
a kép itt van -
mimi_bacsi
tag
Találkozott-e már valaki a következő jelenséggel?:
A TB-ben létrehoztam a beérkező mappákban szűrőket és egy emberhez kapcsolódóan leszűröm a saját leveleit úgy, hogy a másolatot kérem a mappába, az eredeti megmarad a beérkezett üzenetek mappában. A gondom az, hogy a szűrt mappában megnyitok egy levelét az embernek, és egy másik fejlécet látok, a levelet magát, nem. Az egyes számmal jelölt nyilaknál látszik, hogy más a feladó, mint a levél fejlécén látható, ugyanakkor az is látható, hogy duplikálva vannak a levelek (a dátumokból látszik) és a második olvasható levél -
mimi_bacsi
tag
válasz
canniball #1896 üzenetére
Ha rákerestem a névre, akkor (mondjuk) a naptárban a holnap 10 órára szeretném elmenteni a partnert egy megbeszélésre. (most úgy tudom, hogy kikeresem a holnap 10 órát és beírom, hogy kivel akarok kontaktálni. A másik is érdekel, hogy tudom kivel, és onnan, a névjegyéből, jobb egérklatty, és "új találkozó a partnerrel" kellene....Az a.sz.r ótluk tudja...., jó lenne ha itt használhatnám)
-
mimi_bacsi
tag
Arra tudtok-e megoldást, hogy a névjegyek közül szeretnék valakit találkozóra felvenni (onnan a névjegyalbumból) hogy tehetem meg, hogy ne kelljen a nevet kimásolnom, csak a névre rákattintva levelet, találkozót hozzárendelni?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1892 üzenetére
Azaz, a bizonytalanságomat eloszlattad...,-))) Ez a pontos;-)))))))))
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest