Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
hali!
üzenetszűrőt hoztam létre, hogy a Prohardveres értesítőket egy "Prohardver értesítők" mappába terelje át érkezéskor... most hogy újraraktam a windows-t előtte kimentettem a Documents and Settings\Lenry\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxxxxx.default\ mappát, de amikor visszatettem, láttam hogy a "Prohardveres értesítők" mappa nevéből hiányoztak az ékezetek, így a szűrők nem működnek, és a mappából eltűnt az összes levél... viszont a fájlok mérete ugyanakkora maradt, vagyis valószínűleg megvannak, csak nem tudom hol...
hogyan tudnám visszaállítani őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest