- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mimi_bacsi #2741 üzenetére
pontosan
-
válasz
mimi_bacsi #2739 üzenetére
lehet, hogy van, de az is csak ugyanezt csinálná
-
válasz
mimi_bacsi #2737 üzenetére
igen, ha a mappát átmásolod a jó helyre, akkor elvileg működnie kell
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2686 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2684 üzenetére
Van, keresésnél kiválasztod a dátumot.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2675 üzenetére
A citromail azonnal kidobja (ha van benne elkészített aláírás!!!!!!!!!)
Van valamilyen alternatív megoldásotok, hogy ne vágja ki a vírusírtójuk?
"554 mail server permanently rejected message. More info: http://smtp-filter.vipsolutions.hu (#5.3.0)"
-
csferke
senior tag
válasz
mimi_bacsi #2673 üzenetére
szöveg1 <br>
<br>
szöveg2<br> -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2652 üzenetére
Senkinek nincs ötlete?
-
csferke
senior tag
válasz
mimi_bacsi #2648 üzenetére
Én ezt használom és még nem volt gondom vele.
Signature Switch
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2627 üzenetére
Én azt hittem hogy két gép között pendrive-val hordozod az adatokat.
Hogy a portable verzióban hova menti a program a leveleket azt nem tudom, nézd át a mappákat, biztos meglesz. -
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2625 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #2611 üzenetére
Én a mindenféle mentő program helyett az egész mappa másolás / beillesztés híve vagyok, így minden megmarad.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2579 üzenetére
Erre megoldás?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2611 üzenetére
Remélem ez a jó válasz, ma kipróbálom, mert most nincs itt az asztali gépem.......: (#2591) Finwe írása
Ezzel a szűrőket és mindent áthoz ezek szerint?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2579 üzenetére
Senkinek nincs ötlete..?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2407 üzenetére
Hát én sem. Ha csak egy embertől jönne vissza azt mondanám tiltólistára tett. Ha másik szolgáltatóról azt mondanám az "nem szereti" a mail címed. De több személytől és mindenki citromailes...
Így már csak annyi jut eszembe, hogy esetleg valaki valami miatt (túl sok "körlevél"
) felnyomott a szolgáltatónál... (Tesztelheted egy új reg.-gel.)
De én nem nagyon vágom a hálózatos témát (sem) és ez nem kifejezetten TB-probléma, így nyugodtan próbálkozhatsz másik topikban is ha találsz olyat, ahol ez felvethető (pl. Citromail topik). -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2405 üzenetére
Hmm. A válasz szerint vírus- illetve spam-gyanú miatt lett visszadobva a leveled. Ha melléklet nélkül is ez a helyzet akkor valószínűleg a mail-címeddel van a gond...
Jut eszembe: honnan jön vissza ez az üzenet? Egy embertől (egy szolgáltató) vagy mindenkitől (több szolgáltató)? -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2403 üzenetére
Csatoltál valamit?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2401 üzenetére
Ez jött vissza a levél elküldése után:
"91.83.45.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 The message was rejected because it contains prohibited virus or spam content!" -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2398 üzenetére
Erre nincs senkinek javaslata továbbra sem? Folyamatosan dobja vissza a citromailos leveleimet! Nem tudom, hogy ez TB-ös probléma-e?
valaki találkozott hasonló problémával? (azért gondolom, hogy nem szolgáltató gond, mert máshova küldött leveleim eljutnak a címzetthez!)
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2360 üzenetére
Ha tudnám már mondtam volna.
De újabban olyanokat kérdezel, ami nekem már mélyvíz...vagy inkább óceán...
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2358 üzenetére
Nem direkt marketing?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #2357 üzenetére
Deal Mail....
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mimi_bacsi #2352 üzenetére
Mi az a DM?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mimi_bacsi #2350 üzenetére
Ez a limit lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb. Kérdezd meg az smtp szervered üzemeltetőjét!
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mimi_bacsi #2348 üzenetére
Az a hiba az smtp szerveredtől jött, nem a Tbird adta.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2342 üzenetére
Egyébként meg TB-ben: Eszközök->Beállítások->Általános fül->Rendszer beállításai: Indításkor ellenőrzés, hogy a Thunderbird-e az alapértelmezett levelező.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2340 üzenetére
Ja hogy nem is a TB volt az alapértelmezett...és akkor csodálkozik...
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2338 üzenetére
"...hogy a TB melyik levelezőt nyissa meg alaphelyzetben!"
Szvsz ezt nem a TB-ben, hanem a Wordben kéne beállítani...ha lehet ilyet... Ha a TB az alapértelmezett levelező és mégsem az nyílik meg, akkor szerintem nincs mit tenni... Legfeljebb lehet írni egy levelet Bill Gates-nek, hogy neked ez kéne és nehogymá' a saját terméküket favorizálják... -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mimi_bacsi #2336 üzenetére
Nincs wordöm, de shell menüből és OOo writerből is úgy meg, ahogy leírtad: küldés-levélként, és mire megnyílik a szerkesztés ablak már ott van csatolmányként.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2321 üzenetére
A c:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Thunderbird mappában megtalálod minden "cuccod", de ehhez a szinkronizáció dologhoz nem értek.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2318 üzenetére
Így állítottad be?
-
Imy
veterán
válasz
mimi_bacsi #2316 üzenetére
Pedig mennie kell, Én is ugy használom.
A gmailben van egy segéd, hogyan kell beállítani, azt nézd meg, és mennie kell! -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2254 üzenetére
Ééértem één...ha akarom...
Egyébként a megoldás a te készülékedben van: te kérdezel mindig pont olyat, amire tudom a választ. -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2252 üzenetére
Öreg??!
Na ezt sem mondták még.
Nincs mit! -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2250 üzenetére
Gondolom ott is van TB.
Másold ki a c:-ről a leveleidet, ott csináltok egy új postafiókot neked, amibe ezt benyomjátok, ha hazaértél akkor meg felülírod az otthoni mappát azzal, amit a haverodtól hoztál. Voilá! -
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #2134 üzenetére
Szia!
Csinálsz egy listát. Az előző listádban rákeresel a kollégára, a találatokat áthúzod az újonnan készített listára. Fájl -> Címjegyzék nyomtatása. Persze így csak névre/emailcímre lehet keresni.
Finwe: Nincs mit! -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #2001 üzenetére
Még szerencse, hogy nem vagyok az az elpirulós fajta.
Egyébként tényleg csak annyit tudok, amit bárki tudhat, aki használja a progit és elolvasta ezt a topikot.
WonderCSabonak pedig igaza van, jobb az ilyet offba tenni. -
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #2039 üzenetére
Hát TB-ben sztem ilyen nincs...
Thunder: Ha minden beállításod u.a. akkor elvileg mennie kéne. Az új létrehozott mappába raktad?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #2035 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést... Partner felvétele?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sorry 2x. ment el...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ctrl+C;Ctrl+V
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #2001 üzenetére
Legalább offban írnád. Egyébként igazad van, cannibal nagyon vágja
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1991 üzenetére
Sajna én sem találtam ilyet, így passzolnom kell. Talán van rá valami kiterjesztés, nézz körül azok között (bár kevés esélyt látok rá, de hátha)...
Viszont itt megint felmerül, hogy szerintem az ilyen módon formázott levél csak HTML-ként fog továbbításra kerülni (ebben a formában); azt meg már korábban kitárgyaltuk.
Egyébként köszönöm a belém vetett bizalmat, de én is csak egy átlag user vagyok.Ha visszagondolsz az egyszerű használattal kapcsolatos kérdéseidre tudtam válaszolni, a spécikre (pl. naptár) nem. Úgyhogy tőlem sem kell csodát várni, pláne ha ilyen "különleges" igényeid vannak.
-
moma
őstag
válasz
mimi_bacsi #1991 üzenetére
hát ez tényleg fura. én eddig nem használtam ez a dolgot, de tényleg azt várná az ember, hogy csak a kijelölt rész hátterét emelje ki, ne az egészet
Egyébként amit korábban kérdeztél, a mail naptárhoz rendelése is komoly hiányosság még. Sajna a lightning nincs még túl jó állapotban... talán ez a gyenge pontja az egész TB-nek. -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1985 üzenetére
Canniball, tudsz segíteni?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1980 üzenetére
Ráböksz a "Félkövér"-re/"Nagyobb betűméret"-re/"Dőlt"-re/"Aláhúzott"-ra, majd bepötyögöd a kiemelendő szöveget. Olyan egyszerű, mint a Word-ben.
Esetleg használhatod még a billentyűzeteden található Caps Lock gombot is. -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1954 üzenetére
Az általad leírt linkelési módszernek van egy nagy hibája: nem mindenki tud HTML-mailt fogadni. Márpedig akkor a link sem működik, ezért nem használom én soha ezt a módszert, maradok a "kőkorszaki" megoldásnál. Lehet nem olyan elegáns, de minden címzettnél működik a hivatkozás.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mimi_bacsi #1954 üzenetére
HTML v. plaintext levél volt?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1951 üzenetére
"a piros MOD feliratot a válaszaimból hogy lehet kivenni?"
1. Azt csak te látod, más nem.
2. Te is csak addig, amíg módosítani tudod a hsz.-t (ha nem tévedek 5 percig), utána nem.
Ha még ennek tükrében is zavar keresd meg Panthert azzal, hogy neked nem kell a mod-idő! -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1949 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1928 üzenetére
Ha jól sejtem erre gondolt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi #1926 üzenetére
Jobboldali kis keresőmezőben kattints a lefele nyílra. Válaszd ki a tárgyra keresést. Keress, majd ugyanerre a nyílra kattintva elmentheted a keresést. Erre gondoltál?
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1920 üzenetére
Csak logika alapján (úgyhogy ne vedd készpénznek): gondolom amilyen formában exportálsz olyanból tudsz importálni is. Nyisd meg a Címjegyzéket->Eszközök->Exportálás (javasolnám "Tabulátorral elválasztott" formátumot, ez Excelben áttekinthetőbbnek tűnik) - ekkor a jelenlegi címjegyzéked kiexportálásra kerül és megvan a minta. Ez alapján elkészíted az új címjegyzéket, majd importálod.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1910 üzenetére
Alul van egy Kép feliratú gomb. Arra kattints, majd a felugró ablakban add meg a linket. Itt tudsz próbálgatni.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1912 üzenetére
nekem nem jelenik meg...;-(((((
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #1910 üzenetére
weben
gépen csak ftp-ről, ha jól tudom[Szerkesztve]
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #1907 üzenetére
[IMG:kép url címét ide írd (jobb klikk a képen, kép címének másolása (legalább is firefoxban)][/IMG]
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1905 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1904 üzenetére
[link]
a kép itt van -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1902 üzenetére
A fenti linken van egy olyan bekezdés, hogy "How to Install in Thunderbird".
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1899 üzenetére
Tudtam én, hogy valami csel van a dologban, amit eddig elhallgattál!
Én nem használok ilyet, úgyhogy ebben sajna nem tudok segíteni. (Emlékeztetőre szvsz sokkal jobb a mobil, az mindig be van kapcsolva, így tuti nem maradok le semmiről.) Egy gyors keresés után még annyit tudok ajánlani, hogy esetleg nézd meg a ReminderFox-ot, hátha abban van ilyen opció.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1897 üzenetére
Milyen naptárról van szó? Tudtommal a TB-ben nincs naptár (és a Windóz naptára sem rendelkezik ilyen funkciókkal).
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1895 üzenetére
"...csak a névre rákattintva levelet...hozzárendelni?"
Ha a Contact Sidebarban egy kapcsolatra jobbklattyot nyomsz, akkor a felugró menüben megtalálod az "Új üzenet"-et (levélírás).
"...a névjegyek közül szeretnék valakit találkozóra felvenni..."
Ez alatt nem tudom mit értesz. -
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1893 üzenetére
Nagyon nem mindegy!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1892 üzenetére
Azaz, a bizonytalanságomat eloszlattad...,-))) Ez a pontos;-)))))))))
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1890 üzenetére
1. Igen.
2. Igen.
3. Szerintem igen. -
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1888 üzenetére
canniball! Vissza minden negatív szöveg, mert amint lementettem, és onnan kértem az installálást, azonnal sikerült!!! Köszi, szuper vagy!!!!!!
nyilvánosan megkövetlek!!!! ;-))))))
Köszönöm a segítségedet, kipróbáltam, működik és szuper!!!!!
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1886 üzenetére
Majd jönnek, ne add fel!
Ha felteszed a Contacts Sidebar-t abban tudsz keresni.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1880 üzenetére
Erre sajna én sem tudok megoldást (pedig nekem is jól jönne).
Talán majd valamelyik mester tud okosat javasolni...
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1874 üzenetére
Nem tudom ezt a ''lehetőséget'' hol láttad, de a Fájl->Új->Postafiók alatt annyi mail-címet állíthatsz be, amennyit akarsz. (Legalább is nekem hét van beállítva és még egyszer sem panaszkodott a TB.)
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1865 üzenetére
-
Sil
senior tag
válasz
mimi_bacsi #1858 üzenetére
Mármint exportálni, ugye? Nem használok Outlookot, de ha nincs ilyen menüpont, akkor próbáld meg úgy, hogy kijelölöd a leveleket, aztán megfogod, és az egérrel áthúzod az Intézőbe, valamelyik mappába.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1858 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem az Outlookot. A fenti kiegészítés ismeri az .mbox formátumot is. Ha ez sem segít, akkor várd meg Sil kollégát, ő biztosan tud megoldást a problémádra.
-
canniball
nagyúr
válasz
mimi_bacsi #1856 üzenetére
Én a Bat-ból a következő képpen hoztam át a leveleimet: kiexportáltam őket .eml formátumba, majd az ImportExportTools (Mboximport enhanced) [link] (német link, angolt sajna nem sikerült hirtelen találnom) kiegészítő segítségével beimportáltam őket a TB-be. Ez így nálam zökkenőmentesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest