- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoetsa
tag
válasz
spiritex #5919 üzenetére
Aminek elvileg biztosan működnie kell, ha az egész windóz alatt beállítod, h a linkeket ne használja. Vezérlőpult, fájltársítás. V alapértelmezett programok. V ilyesmi néven van, rég bizergáltam, most nem tudom, kapásból.
És a másik, ha uezt csak a tb alatt teszed meg, mert rémlik, h láttam erre lehetőséget vhol, csak most meg nem mondom hirtelen, h hol, és most nem vagyok olyan állapotban, h afejemet törjem v keresgáljek.
-
kispx
addikt
válasz
spiritex #5419 üzenetére
Szerintem vagy a teljes profil mappát mentsd le vagy a mozbackup-ot használd, mert adódhatnak kellemetlenségek. Pl.: ha megnézed a prefs.js tartalmát akkor láthatod, hogy a postafiókhoz tartozó leveleknek az elérési útvonala ott van tárolva. Enélkül nehezen fog menni a visszaállítás.
-
bati1989
csendes tag
válasz
spiritex #5397 üzenetére
A Mozbackup-ot próbáltam már, kimentettem, aztán vissza raktam a profilt de ugye a helyzet nem változott mert mindent vissza rakott. Hol találom azt a fájlom ami valószínűleg meghaladta a 4 Gb-t? Am érdekes mert be van állítva három mail cím, egy már említett monornetetes, egy a cég honlapjához kapott mailcímekből, meg egy gmail-es, de csak a monorneteseket nem kapom meg.
-
kispx
addikt
válasz
spiritex #5378 üzenetére
IMAP alatt ezt nem lehet 100%-osan megcsinálni, mivel pont a kliens és a szerver közötti szinkronizálás a lényege.
POP3-mal meglehet csinálni.
IMAP-nál annyit tehet, hogy a kliensnél, jobb gomb a mappára -> tulajdonságok -> Megőrzési házirend. Itt beállítod, hogy mit csináljon a kliens. És a szerver oldalon Átirányítás és POP/IMAP résznél alul, beállítod, hogy egy levél törlése esetén a levél archiválódjon. De ez nem 100%-os megoldás, mivel a kliens oldalon is 1 hét után az elküldött levél címkét le fogja venni a GMail és csak az összes levél címkénél lehet megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S