- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
#8733 kabelmania27 , #8734 cocka,
Én csak az asztali gépemmel szoktam bejelentkezni az e-mail fiókjaimba, vezetékes netről, a Gmail mégis időről-időre kunyerálja a mobilszámom a webes bejelentkezéseknél.
Aztán mindig beéri, hogy nem adom meg, de attól még kunyerálja.
Az is érdekes, hogy amikor a FaceB-on nyilvános közlést írtam a választásokkal kapcsolatban, a FB kitörölte és követelte a személyi igazolványomat. Nem küldtem el nekik. Közben csaló pénzlehúzó hirdetőket rendszeresen megjelentetnek, annak ellenére, hogy tömegesen jelentik őket. A csúcs nálam most az ujjlenyomat, amit állítólag kötelezően kérnek már minden magyar személyihez. Mi jöhet ezután? Mondjuk mikrochip minden emberbe, mint a kutyákba. Biztonságunk jeligéjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Update 02.03. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest