- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sziasztok,
feltettem a Thunderbird-t WindowsXP és Ubuntu alá, mert szerettem volna, ha a két rendszer ugyanazt a fájlt használja a levelek tárolására. Eddig Windows alatt TheBat-t, Ubi alatt pedig Claws-mail-t használtam. Mindkettő jó volt, csak nem lehetett őket összehozni.
Nos Ubi alatt jól is müxik a T., de Win alatt az a probléma, hogy a postafiók beállítása után letöltésnél nem kérte a POP3 jelszót és utólag sem tudom sehol beállítani. Így egy hibaüzenet jön: "A kapcsolatot elutasította az xxx szolgáltató".
Próbáltam másik postafiókot is beállítani, de ott is ugyanaz volt a helyzet.
Az érdekes az, hogy Ubi alatt is ugyanaz a verzió van, ott is ugyanúgy állítom be, de ott kéri a jelszót és le is tölti a leveleket.
Volt valakinek ilyen problémája? Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest