Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolDog
tag
Hi!
Fent van az Outlook. Abból exportálom a címjegyzéket. Azt vagy txt, vagy cvs formátumban.
Viszont, mikor ebből importálni szeretném a TB-be, akkor az már összevissza olvassa csak be az adatokat. És van, hogy tök más karakterek jelennek meg. Mintha egy ASCII táblát importálnék e-mail címek, meg nevek helyett.
-
moma
őstag
hát igazából fogalmam sincs mi az a ''dev>>null'',de mióta töltöm autómatikusan a leveleket látszatra nincs semmi baj. Más: egy kis gondom a calendar extensionnal volt még, egy ideig fagyogatott tőle a progi, de aztán kiszedtem, beraktam újra és azóta ez is rendben működik... szóval eddig teljesen meg vagyok elégedve

esetleg ha van valami feature, vagy beállítás amit egy mezei OE felhasználó nem is várna de mégis hasznos ne tartsátok magatokban. eddig fenn van: minimize to tray, profile password, calendar. meg használom a spamszűrőt, meg vannak szabájok a mappákra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest