Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Oh, hogy a legegyszerűbb dolog nem jutott az eszembe. Igazából pont arról van szó, hogy arra gondoltam, hogy át kéne állnom egy imapos fiókra, de közben így is archiválnék mindent ugyan úgy hozzám is. De mivel csak msot próbálkozgatok ezzel először, egy másik profilt csináltam inkább és ott üres volt a local folders ezért eszembe se jutott, hogy simán onnan lehetne áthuzogatni az imap-os accontra

Köszi, mindenkinek
Egyébként ti milyen jó imap-os fiókokat ismertek (ha ez nagyon off akkor bocs
): én egyenlőre az aim-ot találtam ahol normális méretű tárkapacitás van(itt 2gb, de nekem már egy is elég lenne), van még egy arab, de ott megilyedtem, amikor már arra is rákérdeztek, hogy mi a vallásom(és szűrték a szexuális kifejezésekre a leveleket pl., sőt akit ilyenen kapnak az valami büntit is kaphat, meg hiányzott izrael az országok közül stb..), meg van egy-egy nem angol nyelvű (pl szlovén), de ez elég szenvedős e miatt, és az ingyeneseknek itt a vége, az eddigi találataim alapján...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- PlayStation 5
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest