- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Oh, hogy a legegyszerűbb dolog nem jutott az eszembe. Igazából pont arról van szó, hogy arra gondoltam, hogy át kéne állnom egy imapos fiókra, de közben így is archiválnék mindent ugyan úgy hozzám is. De mivel csak msot próbálkozgatok ezzel először, egy másik profilt csináltam inkább és ott üres volt a local folders ezért eszembe se jutott, hogy simán onnan lehetne áthuzogatni az imap-os accontra

Köszi, mindenkinek
Egyébként ti milyen jó imap-os fiókokat ismertek (ha ez nagyon off akkor bocs
): én egyenlőre az aim-ot találtam ahol normális méretű tárkapacitás van(itt 2gb, de nekem már egy is elég lenne), van még egy arab, de ott megilyedtem, amikor már arra is rákérdeztek, hogy mi a vallásom(és szűrték a szexuális kifejezésekre a leveleket pl., sőt akit ilyenen kapnak az valami büntit is kaphat, meg hiányzott izrael az országok közül stb..), meg van egy-egy nem angol nyelvű (pl szlovén), de ez elég szenvedős e miatt, és az ingyeneseknek itt a vége, az eddigi találataim alapján...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest