- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Cs1csó #56834 üzenetére
uBlock Origin
Internet Download Accelerator
Video DownloadHelperEzek instant meghaltak a Quantum frissítés után. Egyik se egzotikus, kevés ember által használt kiegészítő.
Egyébként tegnap még mentek, ma meg már nem, mert a Firefox készítők gondoltak egyet. Nehogy már én szívjak ezért! Ha tovább erőltetik ezt a vonalat, akkor nem kell a Firefox sem!
-
lacafaca
addikt
válasz
Cs1csó #56786 üzenetére
Köszi, bár ez tök független egy frissen telepített rendszeren is ua mint régin...i5-i7-amdfx...mindentől független sajna...azt azt hiszem nem említettem, hogy youtube nézés közben jön ez az anomália, ami ugyan azon videó más böngészővel nézésekor ott nem csinál semmi gebaszt...
-
tomp
félisten
válasz
Cs1csó #56759 üzenetére
Az van fent. Újratelepítéssel már próbálkoztam. Semmi javulás. Ha letiltom akkor is megdöglik a böngésző. Ha viszont eltávolítom a kiegészítőt akkor megjavul csak hát így nem olyan jó...
Adwcleaner tiszta.
Ha elindítom a böngészőt onnan tudom, hogy 1 oldal sem fog bejönni, hogy ha rámegyek a ubo ikonjára jobb oldalt akkor egy kicsi üres fehér "buborék" jön elő. Esetleg próbáljam meg a 32bites kiadással? -
Fandango
veterán
válasz
Cs1csó #56759 üzenetére
Próbálgattam többet is, de amiket próbáltam azok annyit tudnak, hogy a youtube videó alá berak egy gombot amire kattintva átirányít egy konvertáló oldalra.
Én azt szeretném ha megoldható, hogy egyből az audiót szedje le. Quantum előtt volt valami addonom vagy valami megoldásom erre, csak már nem tudom micsoda.Ez jó lenne: YouTube Video and Audio Downloader (WebEx), csak a letöltött fájl nem jó, nem szól.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #56589 üzenetére
Éppen azért is beszélek. Nekem tökéltessen jó az ami van. Minek ezt variálni?
Mit látsz a felületből? Két sort. Akkor miről is beszélünk? Ez hatalmas variálgatás?Ja a fülek íveltek... Agyon van variálva...
Windows 10-ben a start menüt és néhány színt cseréltem le. Ez hatalmas variálgatás?
Hatalmas az lenne, ha az ablakokat is lecseréltem volna, mint például a Skin your Windows® desktop interface with WindowBlinds-el ezt meg lehet tenni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Cs1csó #56584 üzenetére
Itt-> Arculatot vált a Firefox
lehet rá szavazni is és hozzászólni. -
Steelmanus
addikt
válasz
Cs1csó #56569 üzenetére
Nekem is feltűnt egy ideje hogy az FF tiszta telepítéskor az első indításkor felajánlja a profil mappa frissítését. Egyszer engedtem is neki, kértem egy mentést, és csodálkozva vettem észre hogy az újonnan létrehozott profil mappát menti le. Tehát nem is volt másik profil mappa mert amit Te is írtál azokat én is leszoktam törölni új telepítés előtt. TC-vel kilistázom az összes Mozilla mappát és törlöm őket, ennek ellenére az FF az első indításkor ugyan úgy felajánlja a profil frissítését. Már megszoktam, és egyszerűen kiikszelem alul.
-
-
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #56325 üzenetére
Én se szidok senkit, van épp elég mocskolódás az interneten, erről írtam is pár napja. Hanem egyszerűen egy átlagos beszélgetésbe is beleköt valaki, manapság már nem szeretem emiatt, ha a nevem ott van. De nem probléma csinálok új fiókot.
-
Bodor
veterán
válasz
Cs1csó #56216 üzenetére
Megcsináltam, semmi eredmény. Sőt, firefox frissítést is, tehát alapban volt minden, és úgy is fent áll a probléma. Ami még eszembe jutott, hogy kell hogy a gépen legyen az adobe flash player? Mintha a youtube valami HTML5-öt használna, de ezekkel a dolgokkal nem vagyok képben. Lehet hogy a youtube beállításoknál kéne matatnom?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #56081 üzenetére
Munkahelyi gépen kipróbáltam a Firefoxban a hw gyorsítás kikapcsolását, semmi hatása.
Ctrl-F5 frissítést már többször nyomtam, hátha betölt valami jobb betűtípust, de hatástalan.
Sajnálom ezt a dolgot, hogy böngészés közben egyre gyakrabban találkozok azzal, hogy a szövegek megjelenítése egyre romlik. Ebben azonban nem a FF a bűnös, mert mindenütt ilyen -
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #56081 üzenetére
Vagy videókártya. Vagy oprendszer. Vagy nem tudom...
Megnéztem az itthon, ahol Win10x64 van a gépen, és az Intel HD Graphics helyett egy Nvidia 1060-as.
Itt itt szebb az Arial betűtípus, mint a Gmail betűje, (ami, azthiszem, normál Sans Serif), de nem annyira dúrva.Egyébként, hogy házon belül maradjak, a fotótrend fórum oldala is ugyanezt a betűtípust használja, és az sem tetszik annyira. Asztali gépen ezért használom továbbra is a PH fórumoldalát.
pl. ez a szó, ahol az f betű szára nem ugyanolyan, mint az l, illetve az e egy kicsit el van csúszva, vagy pl. az m betű 3 szára sem egyforma. -
törölt tag
válasz
Cs1csó #55869 üzenetére
Explorer alatt működik. FF alatt is működött, ki is írja a privacy résznél, hogy már 6x kapcsolódtam ahhoz az oldalhoz előzőleg. Nem kaptam infót a cégnél arról, hogy korlátozták volna IE-re a használatot, de rákérdezhetek.
(#55870) KaiotEch IP filterek uBlock Originhez, amiket csicso82 írt fentebb.
(#55871) Intruder2k5 Nem, Webroot SecureAnywhere-t használok. Bár abban nem találtam olyan opciót, hogy hozzáadjak kivételeket és pár hete ez még működött.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #55867 üzenetére
Megnéztem Speedtest oldalát, amikor uninstalláltam az AdGuardot, akkor jelentősen csökkent a ping (18-ról 8-ra).
Hozzáadtam a 3 filtert, amit előzőleg ajánlottatok és most határozottan gördülékenyebbnek és gyorsabbnak tűnik a böngészés. Olyan, mintha eddig visszafogta volna a gépet az AdGuard. FB is jelentősen begyorsult, sokkal hamarabb töltődnek be a tartalmak.Lenne még egy kérdésem: van egy website, amin keresztül remote kapcsolódhatok a munkahelyi géphez (pontosabban most már egy máshol lévő szerverhez), viszont ezt látom és nincsen exception opcióm, mit lehet ezzel kezdeni?
Eddigi segítséget is köszi, Matthewus neked is.
-
kovaccss
tag
válasz
Cs1csó #55733 üzenetére
40 lap? Ez semmi. Én még extrémebb módon használom, mert most simán Win7 x64 és a firefox több profilban össz. 12 GB-ot használ. Ezért van 16 GB a gépemben. A feladatkezelőben 40 firefox folyamat van. Az össz. firefox RAM használat kb. 10 GB. A nem használt lapok alig foglalnak RAM-ot, mert a csak kijelöléskor töltse be a lapot van beállítva mindenütt. Ha minden lapra rányomnék, hogy betöltse, akkor a 16 GB RAM nem lenne elég, talán csak a 32 GB, ennyi mehet az alaplapomba max..
-
SP4C3
veterán
válasz
Cs1csó #55600 üzenetére
Értelmetlen kiegészítő, aminek kell/fontos az már https-en megy (online bankolás, fhéjszbúk -.-), sőt ma már az is, aminek semmi szüksége a titkosításra, pl.: online magazinok....
Ha a szolgáltató elől akarod elrejteni a nettevékenységed (szomorú, hogy el kell), akkor inkább VPN...
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #55203 üzenetére
Nekem a szükséges funkciók, közöttük a legfontosabbak, már megvannak. Hiányzik a tálcára való minimalizálás lehetősége az ablak x gombjának megnyomásával (Notification Area). A 4t Tray Minimizer program nem jó, mert új gombot tesz az ablakba, nem a meglévő funkcióját módosítja. Így kényelmetlen.
Ezek is jók lenének:
Néhánynak (Download Status Bar, Session Manager, Split Pannel, Thumbnail Zoom Plus) van már helyettesítője, de nem az igazi.
-
HdRew
őstag
válasz
Cs1csó #55196 üzenetére
Rettenetesen köszönöm a gyors és kimerítő választ!
Rejtett mappát hogyan tudok előcsalogatni?
Online szinkronizálható fiókom nincs, most tölteném le a win64-re a Mozillát, mert az egyik oldalon a másik böngésző, amit használok, nem jó. (Bár régen csak FF-et használtam, de most valahogy leragadtam másnál.)
Aztán majd a többit is megcsinálom szépen sorban.
-
Erzsébeti
tag
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #54975 üzenetére
Én éppen a Zoom Page WE-re váltottam, mert a legújabb (8.0)-nak van egy nagyon kellemes tulajdonsága, a sortávolságot is tudja növelni. 1 hónapja kértem a fejlesztőtől és beletette a funkciót, így már nekem is szépen nagyít:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cs1csó #54977 üzenetére
A windows sajátja már egész jó, de sok olyan dolog van, ami nem támogatja ezt még rendesen, még mindig. Az "alap" windows-os cuccok egész szépen átméreteződnek, sőt pl. maga a böngésző is. De sok oldalon a tartalommal azért vannak gondok. Én most ezért is próbálok inkább lentebb menni ebben, ameddig még használható, látható számomra.
-
D@niel
addikt
válasz
Cs1csó #54832 üzenetére
nem segített, lefuttattam ezt a tisztító programot, talált is dolgokat, törölte
az ublock origin fel volt telepítve
követésblokkolás is mindig-re van állítvamost beléptem ncore-ba, majd aktivitás, és ugyan abban az ablakban átváltott egy reklám oldalra
indÍtottam egy keresést google-al, kihozta az eredményeket, majd átváltott duckduckgo-ra, és ott mutatta a találatokat -
thegrinder16
csendes tag
válasz
Cs1csó #54747 üzenetére
Notebook, dedikált vga van benne. Win10 legfrissebb. Kiegészítőt csak az adblockot használom firefoxon. Chrome-on jól működik a youtube, most próbáltam edge-n, ott is rossz. Twitch.tv-t szoktam nézni néha, ott mind a 3 böngészőben (firefox, chrome, edge) ezt tapasztalom. Meg ha híreket olvasok egyes oldalakon, ott is a belinkelt videóknál is így jeleníti meg. Múlthét csütörtökön kikapcsolt magától a gépem és miután bekapcsoltam a firefox elindítása után nem indította el, folyamatokban futott, azt újratelepítettem. Azóta van ilyen problémám.
Mintha régebben jártam már volna így, arra már nem emlékszem, hogy újraindítás után javult-e meg, vagy én csináltam vele valamit.
-
fuze
őstag
válasz
Cs1csó #54669 üzenetére
Nekem felzabál 1700 megabájtot úgy, hogy nyitva van a gmail, coinbase és PH. Ez nem normális. Eleinte csak 7-900 de aztán felmegy. Mintha elfáradna a böngésző, pedig már jó ideje nem tapasztaltam ilyet. Nem szeretem bezárni ilyenek miatt. Most váltottam a chrome-ról... Bika gépem van 16 gb rammal és néha még lassúnak is érzem kicsit.
-
Kékes525
félisten
-
válasz
Cs1csó #54540 üzenetére
A késleltetett betöltésnek én is értem a logikáját, és a mögöttes műszaki tartalmat.
Csak mint felhasználót ez rohadtul nem érdekel.
Ha konkrétan egy adott ország legnagyobb látogatottságú weblapját* sem képes megjeleníteni, akkor az számomra nem kiadható verzió. Még bétára sem, legfeljebb nightly buildnek, amíg sürgősen ki nem javítják.Itt a helyzetet ráadásul tovább fokozza, hogy a különböző blocker kiegészítőket meg aztán pláne nem veszi figyelembe az FF belső sorrend-átkavarója. Tehát vár és vár egy olyan külső scriptre, CSS-re, akármire, ami soha nem fog megjönni, mert az uBlock (NoScript stb.) kinyírja a lekérését.
*: Helyi tartalom, tehát nem FB, YouTube, Gmail.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Cs1csó #54427 üzenetére
Ilyesmit találtam anno
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Vagy talán még [link]
-
kovaccss
tag
válasz
Cs1csó #54320 üzenetére
Ezt mire írtad? 56-os Mozillán vagyok, az 57-es az utolsó verzió.
Win7-ről nem tudok sehova se váltani, mert a 8 sosem tetszett, a 10-ről meg 90%-ban csak rosszat olvasok mindenütt. Sok telemetria kikapcsolhatatlan, vagy csak a rendszerben túrkálással, trükkökkel lehet letiltani, stb. Nem véletlenül nevezik úgy a Win10-et, hogy kémprogram beépített oprendszerrel.
A Win7-nél is meguntam 2015. okt-ben hogy 2 hetente válogatnom kell hogy melyik frissítés hasznos nekem, és melyik akar kémkedni a telemetriákkal, stb., mert már akkor sok telemetria volt. Azóta is le van tiltva a Win7 frissítés. Csak az Adobe reader frissült végig. -
válasz
Cs1csó #54322 üzenetére
Értelek, totális biztonság nem is kell, de amit említesz, ott az illúziója van meg, hogy jókedvűen áldozod fel a hamis biztonságérzeted. Ha már értetek van a telemetria.
Amúgy gondolkodni valót ad a Linux is, legfeljebb nem a biztonság terén.
WinX-et viszont nem ismerem, csak hallomásból, viszont egész gyors...jó, ez is egy illúzionista trükk, mert amikor azt hisszük, kikapcsoltuk, akkor nem, csak ún félhibernálásba kerül. Na ez zavarna engem, hogy ha ki akarom kapcsolni, akkor ne mondjon ellent.
jaj...bocsi mindenkitől, ez már off nagyon
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Cs1csó #54256 üzenetére
Utalásnál ez persze így van, ahogy írod. De online vásárlásnál nincs SMS kód, hiszen akkor minden kártyás vásárlás előtt SMS kódot kellene kapni. Sajnos nincs más megoldás, mint tiltatni a kártyát, ami meg is történt, hiszen a keylogger településének valószínűsíthető ideje után használtam a kártyát online fizetésre (pl. kifizetten a villanyszámlámat). Ott meg gyakorlatilag minden adatot meg kell adni a lejárattól kezdve a három jegyű biztonsági kódig. Nincs semmi gond, január első hetében megkapom az új kártyát, a hackerek meg benyalhatnak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest