- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
de-nem-baj
csendes tag
Köszi, de ezeken mind túl vagyok. Leszedtem, kiszedtem, purge. A synapticban sem maradt semmiféle mozilla, vagy firefox, mégis valahogy visszacsinálja magát. Nagy varázslók ezek a mintes fiúk, de hibás a varázslatuk. Mert elszaródik az egyébként nagyon is jó firefox. Lehet, hogy pusztán emiatt vissza fogok térni az ubuntuhoz.
-
de-nem-baj
csendes tag
Azért kérdeztem, mert kapásból oda tettem, de ott nem működött.
Valahol az lehet a mjegoldás, ha a Firefox normális firefox lenne és nem Linuxmint-firefox. Mert a normálissal semmi bajom sincsen. Sajnos ezt nem tudom hol kell beállítani. És mint mondtam, az about:config beállítások nem mentődnek el. Pedig a korábbi linuxmintes firefoxokban elmentődtek.
-
Ice&Lime
veterán
csak kicsit furcsa volt.egyébként flashplayer nekem firefoxban már elég régóta akadozik, viszont régen amikor használtam nem emlékszem ilyenre vagy azért mert xp-n használtam, a lényeg hogy 7-en és most 8-on is a firefox szeret akadozni, viszont internet explorerben, chrome-ban és operában nem akadozik.
miért van az, hogy csak firefoxban szeret akadozni a flashplayer szerinted? -
FrezeR
senior tag
Adblock, https everywhere, tab mix plus, grasemonkey, ghostery, tube enhancer plus, download status bar
Ezen vannak fent már elég régóta használom őket.
Profil reset volt már korábban, mert akkor írtam is itt többször, hogy ha mondjuk csak a PH van itt megnyitva nekem és itt hagyom a gépet akkor is sikeresen összeomlik. Nem jöttem rá még mi okozhatja ezt. Természetesen továbbra is megvan ez a gond is napi 2-3 összeomlást böngészés közben, vagy csak úgy itt hagyva a gépet. Ez a memória zabálós történet csak pár napja "él".
-
draco31
veterán
Ezeket használom csak:
[link]
[link]DS39
1080P-s HD videót lejátszik a masina még ha nem is mindegyiket. 720p-el viszont nem volt még gondja, minimum 20 videóval próbáltam már. Szóval van itt tartalék. Ha nem fut semmi, csak a vírusirtó, akkor 200Mb a memóriahasználat.TigerCat
Maradnék az XP mellett, bár ismerem az Ubuntut, használtam már nem egyszer. De valami nem tetszett neki ezen a laptopon, ezért nem használom vele.Fandango
ASUS L8400L -
KAMI911
Topikgazda
Ellenőrizni kellene ezen az oldalon,hogy mi az amivel baj van:
http://mozilla.github.com/pdf.js/features/
A hiba alapján úgy tűnik:
@font-face is supported/enabled
@font-face loading completion detection
lehet a problémás. Ha így van, vélhetően a SKIA be van kapcsolva, ezt az
about:support oldalon lehet leellenőrizni.
az about:config -ban
gfx.canvas.azure.backends;cairo -val lehet kikapcsolni. Hibajegyet ide vettem fel:
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=830078 -
Puma K
nagyúr
Ha kikapcsolom akkor megjavul.
Visszanéztem #28401-ig a HSZ-eket de nem találtam. Próbáltam a topicban kereséssel mégpedig úgy, hogy beírtam a "font" szöveget, de nem találtam úgy sem.
A hardveres gyorsítást meg szeretném hagyni, tehát érdekelne, hogy mi a probléma megoldása
Üdv
Puma -
Debilon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Futás, futópályák
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest