- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
-
vlevi
nagyúr
"igen, azokat én sem szeretem hogy mindig auto indulnak"
Egy tökéletes világban ezek beépülnének a Windows Update-be. De szép is lenne. Mint ahogy az Office-nak sincs külön frissítése, a Windows Update-el együtt lejön az Office SP1, SP2, ... Persze nekik könnyű, MS program mindegyik, de mintha úgy rémlene, hogy ATI driver, hálókártya driver, satöbbi apróságok frissítései is a WU-n vannak fennt. -
vlevi
nagyúr
"viszont a Chrome lényegesen több memóriát használ. ebben a Firefox megint előrelépett úgy veszem észre, "
Namostakkor sok memóriát használjon, és gyors legyen, vagy kevés memóriaigénnyel lassú?
Én is olvastam valamikor nem túl régen, hogy nekikezdtek visszafogni a FF memóriaigényét. Hát, programozóként tudom, hogy macerás feladat, főleg C-ben, ahol minden memóriaművelet rád van bízva. C#-ban egyszerűbb, de az ugye nincs minden platformra, ráadásul mégsokkal lassúbb, mint akármi más programnyelv, a félig lefordított köztes kód miatt. -
Bali27
addikt
Nézd meg a tegnapi linkem.. A Nightlyböl van olyan ami alapbol a Program filesbe és nem az x86ba telepit..
De a Waterfox most még jobban tetszik.. Eddig hiba nélkül megy, és minden firefox plugin tökéletes alatta.. Ráadásul itt van a letöltő odlala amin mellékelve van a 64 bites java/flash/silverlight..[link]
Miért fontos? Gondoltam ha már 64 bites rendszerem van kipróbálom.. no meg ujra raktam tegnap a gépem és ha beválik akkor ugy vagyok hogy marad.. -
törölt tag
Pont a 3D engine-ekhez pl. játékok, nem elégséges a régebbi cuccos. A videolejátszást AS2-ben össze lehet dobni. Nézz utána mi az a Stage 3D! HTML5-el a büdös életbe nem fogsz összerakni olyan játékot v. rendszert, mint AS3-al. Nyílt és nem arra készült. Az pedig h száműzni szeretnék a flash-t amiatt van, hogy zárt és az Adobe tulajdona. Ennyi! Bannerek és playerek helyett lehet szarakodni HTML5-el, de az semmi. Ha ismered (igazán) a Flash-t és az AS3-at, akkor nyugodtan kijelentheted, hogy jelenleg nincs olyan platform ami ugyanazt tudja. És most nem az editorra gondolok, mert az egy boci-boci szintű, kódolásra alkalmatlan vacak, hanem mondjuk programozz le egy játékot FlashDevelop-ban egy Alternativa Engine-el és aztán próbáld meg megcsinálni HTML5-ben. Sohasem fog sikerülni. Maradjunk annyiban, h a Flash-t le lehet cserélni a bannerekben, lejátszókban, de a komoly feladatokban nem. A weblapokat ne keverjük ide, mert az más. Ott én is a HTML, JS, CS3 kombót javaslom, mondjuk kérdéses a böngésző kompatibilitás még, de majdcsak rendeződik az is.
-
kingabo
őstag
Lassú a notivinyó, ezért átraktam ramdiskre. Bocs, kimaradt amiket eddig próbáltam: újratelepítés, cache, cookie törlés. A meghajtón még van 170mega hely, az ff által használható cache méret fixen meg van adva.
Egyébként több oldalon is elő szokott jönni, akkor hirtelen itt a lapcsalád oldalain futtottam bele. -
Mosanke
senior tag
Szia!
Ez volt engedélyezve klikk és miután kivettem a pipát előle azóta minden okés újra, annak ellenére, hogy nincs letiltva az Adblock. Azt nem tudom, hogy ez mi, mert ennyire már nem értek ezekhez, de lehet, hogy el is lehetne távolítani az Adblock-ból? Van ilyen lehetőség a Műveleteknél, hogy 'Törlés'.
-
kingabo
őstag
Tényleg az volt, köszönöm!
(egyébként letöltés vezérlő, nem csak képletöltő)
Közben belefutottam még egy hibába: több oldalon is felcserélődnek a képek. Pl a főoldalon a hírek mögött piros háttér jelenik meg, az avatorok is néha elcsúsznak, fórumban az előre-hátra gombok helyett avatarok jelennek meg. Most pl a főoldal ilyen , az It cafe fórumon oldalt ilyen. 2-3 frissítés után helyre jön. A 10-es ff előtt nem találkoztam ilyennel, a 11 óta egyre többször. A profil és a cache is át lett helyezve az alapértelmezett helyről. (nem tudom ez utóbbi számít-e)
-
Puma K
nagyúr
Csak az fut a gépemen ami kell, semmi felesleges. és minden akkor frissíti magát amikor én engedélyezem (furcsa a gépemen minden más egyéb program tökéletesen működik).
Mint írtam ez a program hibája és nem a gépemé mert anno jó volt csak mint írtam az utóbbi frissítések egyre tették tönkre az egészet. Haverjaimnál is ugyan úgy előjött az általam tapasztalt hiba.
Ezek maximum egy kezdő géphasználónak válnak a segítségére, de köszi azért
-
spammer
veterán
Easy YouTube Video Downloader helyett a Video Downloadhelper-t ajánlom, szinte minden oldalról tud videókat vagy audió fájlokat letölteni.
Gmail Checker helyett pedig a Webmail Notifier -t, nagyon sok webes levelezőrendszert támogat egyszerre.
-
spammer
veterán
Alig több, mint 1 hete raktam fel zsír új FF10-et a friss Win8-ra, arra frissített most rá 11-re. Érdekes, mert egyébként a többi dolog működik, csak a 3D gomb nincs. Na mindegy, ezért biztos nem telepítek újra FF-ot meg kiegeket, jelszavakat stb. hozzá.. Annyit nem ér, haszna úgysincs, videón meg láttam
-
Steelmanus
addikt
most is gondolom azért lett a tegnap még kiadottnak írt 11-es verzióból 8-as béta
Kiprobaltam a 11-et ami elvileg kesz volt, de nem.
Pl: ha mondjuk megnyitok 15 lapot am mar nem fer ki egysorban a kijelzomre, majd egyesevel bezarogatom oket es mondjuk csak ket lap marad nyitva, a fulek olyan kicsik maradnak mintha 15 lap lenne megnyitva. -
huskydog17
addikt
Igen, tudom, hogy ki lehet kapcsolni a GPU gyorsítást, de ez csak a probléma megkerülése és nem a megoldása. A jövőben mindenképp szükség lesz változtatásra e téren, hiszen egyre több tartalom kerül át a GPU-hoz, a felhasználók pedig majd nem akarnak mindig tartalomtól függően ki be kapcsolgatni egy funkciót, aminek alapból jól kéne működnie.
-
kranazoli
senior tag
"de mi értelme egy fájlmegosztóról szedni,"
Talán azért mert mást is onnan szedek és nem 100 hivatalos oldalt böngészgetek, hogy frissült-e a szoftver, vagy sem. Ez a lényege ezeknek az oldalaknak.
(kakamatyi.hu-ról nem szedném, de a usite az más.)
PS:
De Nekem aztán teljesen mind1, hogy ki honnan tölti le; mikor és hogyan frissíti és 1általán használja-e a Fox-ot, vagy sem...
-
Steelmanus
addikt
En Aurora (12.0a2) alatt neztem, a referer hibarol (#24222) Komorgó irt, es adott linket is, Adobe Flash Player 11.1 - Bug 3117684.
-
-
BullZeye
veterán
Ezt már próbáltam, sőt, levettem onnan a "könyvjelző eszköztár elemeit" is, majd vissza. Akkor ott a mappa, mellette pedig a >> és rákattintva egy 2x2 pixeles fehér négyzetet hoz elő...
Viszont ahogy újraindítom, a mappa eltűnik, és csak a >> jel marad.
Ha pont-ra nevezem át, akkor megjavul, az első újraindításig, aztán ilyen:
-
-
kranazoli
senior tag
Ugyanazt próbáltam Én is. Először Én is jónak találtam. Aztán később tapasztaltam, hogy a mappákba rendezett könyvjelzőket lassabban nyitja meg, mint a böngésző sajátja. És ami még lassabb az az ikonok feloldása a könyvjelzőkhöz.
Nekem 23"-os Wide kijelzőm van. Simán tele tudnám pakolni azt az egy sort még 2, 3db könyvjelzővel.
Mind1. Marad így ahogy van. Ez kb. annyira érthetetlen Nekem, mint a p*csányi YT időcsúszka magassága.
-
kranazoli
senior tag
Ennyi erővel az is gondolhatnák jó megoldásnak, ha a vissza és előre gomb mellé oda lenne írva, hogy "back; forward".
Teljesen feleslegesen foglal helyet a felirat. Butaság és verzióról verzióra meghagyják.
(Ha Wide kijelződ van, akkor annak az eszköztárát is tele tudod pakolni...)
-
HZoli87
veterán
Ezt írja: "Rég foglalkoztam vele, de akkor nem volt megoldás rá. Az "ikon + Könyvjelzők" felirat a könyvjelző sáv jobb sarkában kb. 2db könyvjelző helyét foglalja el tök feleslegesen.
Erre írtam azt, hogy lehet eltüntetni, hogy ne foglaljon el feleslegesen helyet.
Ha a könyvjelző eszköztár aktív, akkor nem lesz könyvjelző gomb a search box mellett, mert felesleges, nincs értelme. Ha nem férnek ki a könyvjelzők az eszköztárra, akkor a sor végén lesz egy lenyíló gomb, amivel a továbbiakhoz hozzáférhet a felhasználó. Ez a lenyíló gomb, ugyanúgy működik, mint az eszköztár kikapcsolt állapotában lévő gomb a kereső doboz mellett.
-
spammer
veterán
Nálam egy sincs, nem hogy kettő
Pedig a shockwave flash bővítmény is telepítve van. Viszont letöltöttem újra a plugint, frissítettem és úgy néz ki, hogy most már jó. Az alkalmazások listájában ezután sincs a shockwave, de mindegy is. Nem tudom mitől csesződött el egyébként, de a lényeg, hogy most úgy tűnik rendben jött.
Köszi a segítséget!
-
HZoli87
veterán
Ha azt megcsinálod, amit fent írtam, akkor ezt kellene látnod. Valamit rosszul csinálsz. Az előbb bekereteztem, hogy melyik gombot kell lehúzni az eszköztárról.
-
RpPRO
őstag
Ime meg 2 masik tablazat. Most szeptemberre FF15, Megaalfa FF18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest