- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
"Chrome baCCta bele a nénikéjét a kretén update-jével, de már megoldottam. Töröltem a egész update mappát, a scheduled task-okat, a chrome/installer mappát, meg sok idétlen chrome szemetet. kaptam +350Mb szabad helyet + nem eszi a gép erőforrásait.
A tudtom nélkül épült be a szemétláda,
Bocsi, de pipa vagyok!"
-
Jaj basszus, ennek sikerült felülni, bizonyára felületesen olvastam, és a második pont szúrt szemet elsőként, hogy le vannak tiltva a Java bővítményei, mert sebezhetőek, erre írtam válaszul, hogy frissítse.
Mondjuk ez is ráfér, bajt nem csinál vele, igaz nem is oldja meg az eredeti problémát.
-
-
Steelmanus
addikt
-
Rimuru
veterán
Tényleg? Akkor lehet van még remény. Hírt nem tudok róla, viszont amikor elkezdték bevezetni az új gyorshívót nagyon nem akart működni, csak usercss-el tudtam megoldani, akkor lehet a háttérben hegesztik ezt is. Azóta engem már nem érint, csináltam sajátot egyszerűbb volt mint szórakozni vele.
-
katt777
félisten
Letiltottam a videós kiegészítőket. Most már lejátszás ikon sincs, csak a flash blocker jele, de hiába engedélyezem. Viszont flashblock nélkül megy, hogy rohadna a meg, most aztán leshetem a flash animációkat minden elb.szott oldalon. Bizonyára nem véletlenül csinálták.
Köszönet a segítségért. -
katt777
félisten
Az összeomlás nem szorítkozott a 37-es verzióra. 36.0.1 van most, működőképes. Megoldás a youtube-ra? Ha máshol nézek videót, azzal nincs probléma. Valami rejtett süti v. script van a dologban? Mert google-ból bármit kinézek, de külső kukit nem engedélyezek, scriptek meg aktívak, amelyek kellenek youitube-nak.
Nem próbáltam safe módban. Safe módot csak széfhez használok.
-
Gausz
aktív tag
nVidia System Contolban integrált intel VGA volt beállítva. Azt áttettem nV kártyára, FF restart, de ugyanaz a hiba. nV driver 347.88, 2015.03.17-ről datálva.
De mindig az történik, hogy normálisan bejön, majd amikor teljesen bejön az oldal, nem homokórázok, akkor megfordítja.
-
ceia
őstag
-
Rimuru
veterán
+1, az összes kiadási csatornából szoktam válogatni mikor mit használok, általában kiegészítő kompatibilitás dönt (e10s-es buildeket ezért nem használom élesben, de telefonon aurora a main borwser).
Out: Évek óta élvezem (na jó csak 1,5, ekkor váltottam 64 bites rendszerre
) hogy ilyen problémáin nincsenek Linux alatt.
-
-
-
-
Steelmanus
addikt
Engem sem gyozott meg egyenlore az e10s, kiprobaltam en is, de letettem rola. Mint ahogy az Altalad linkelt cikkben is szerepel, meg sok kiegeszito nem kompatibilis, igy az ABP sem. Tobb ful eseten nagyon lelassul az uj fulon megnyitott oldal, a YouTubeCenter szkriptre pedig kifagy ha meg szeretnem nyitni a YT oldalat.
Vagy eleg ha pl YouTube - Broadcast Yourself HTML5 oldalat nyitnam meg, meg video sincs az oldalon de siman kifagy. E10s kikapcsolasa utan rendben mukodik.
Viszont ha kikapcsolom azokat az kiegeszitoket / szkriptet amik miatt gondok vannak, akkor en nem lattam nagyobb memoriafogyasztast, viszont a HTML5-os lejatszot sehogy nem birom megszokni. Egy 1080p-s videonal 30-40 %-on hasznalja a 3 magos 3200 MHz-es procimat, mig falsh-el 5 % korul mozog a procihasznalat. Ezt sem gondoltam volna hogy visszasirom a flash-t.(#39838) Bali27 Igen kicsit gyorsabb lett a jelenleg beta statuszban futo 34.x bongeszo, amikor kijott b2-es verzio atvaltottam ra, igy nem is foglalkoztam a 33-as frissitesekkel.
-
Steelmanus
addikt
Meg jo hogy egy ideig kikapcsolhato lesz. Most mond meg hanyszor fagyott ki a bongeszod ebben az evben?
Jelenleg en is a betat hasznalom es meg a flash is egyszalon fut, nem is emlekszem hogy mikor fagyott ki.
Raadasul nekem a memoriafogyasztasom sem magas, igaz 8-10 lapnal nem hasznalok tobbet, es a kiegeszitok sem sokak. -
vlevi
nagyúr
Ajjaj, multiprocessz, féljünk tőle.
Első hallásra jó dolognak tűnik, az ötlet mindenesetre dícséretes.
Mármint az, hogy a böngészőfülek külön processzben futnak, és nem rántják egymást magukkal, meg egyéb jóságokat szoktak írni róla.
Azonban a hátránya az (pl. google krómban), hogy igenis, előfordulnak olyan hibák, amikor magukkal rántják a többi lapot is. A másik, amivel én is találkoztam már, a memóriafalhasználás. Sokkal több a memóriaigénye egy többprocesszes böngészésnek (pl. krom, vagy a 25-ös opera), mint a firefoxnak. Ráadásul ha sok fület nyitsz meg, akkor a sok fül együttesen fel tud zabálni akár 8G memóriát is. Ellentétben egy mostani, 32 bites fireox, ami legfeljebb 3.5-4G memóriát képes elfogyasztani, utána belassul, megáll, kész, végevan. De a 8G RAM-os gépet nem tudja megfektetni. Ezt is tapasztaltam már, amikor a fortepan-on keresgettem. A firefox megdöglött, de lazán lelőttem, mert még volt 4G szabad memóriám. Ellentétben az opera 25-össel, ami multiprocessz, ott egy hasonló memory leakes gondnál már az egész gépemből elfogyott még a virtuális memória is. -
kispx
addikt
-
Kékes525
félisten
Most valami alap dolgot nem értek. Ebben az esetben (profile tisztítás, azaz a régóta nem használt kiegészítők maradványainak eltüntetése) mit jelent a leszinkronizálás.
(#39417) DS39:
browser.cache.memory.capacity;1024000 azaz 1 GB-t Ennek ellenére van Temporary Internet Files könyvtár. Ezt valahogy ki tudom kapcsolni, vagy szükséges hogy legyen?
(browser.cache.disk.enable kapcsolót false-ra állítottam a browser.cache.memory.enable-t pedig true-n van)(#39418) Pityu.: Nekem sincs semmi problémám a 33-assal.
-
Pityu.
nagyúr
és ezek közül melyikre,mondjuk azt tudom ,hogy x86 os kell
Windows x86 Online 0.61 MB jre-8u20-windows-i586-iftw.exe
Windows x86 Offline 32.17 MB jre-8u20-windows-i586.exe
Windows x86 51.66 MB jre-8u20-windows-i586.tar.gz
Windows x64 91.68 MB jre-8u20-windows-x64.exe
Windows x64 54.68 MB jre-8u20-windows-x64.tar.gz -
-
duke
aktív tag
Bizonytalan vagyok, egyszer csak azt vettem eszre, hogy a verzio mar 35.0a1 tart. Lehet hogy mas, de az is lehet, csak ugy rutinbol, en katintottam ra a frissitesre. De szerintem akkor sem kene engedni, hogy ilyen szarra frissitsen az ember.
Most vettem eszre, hogy a sima weblap mentes sem mukodik, se ikonnal, se a menubol, pedig ez is kb 15 eve megszokott alapfunkcioja a bongeszoknek.Idonkent folteszem a kromot, hogy hasonlo problemakat azzal oldjak meg, de most mar olyan gyakran van ra szukseg, hogy akar at is terhetnek ra. -
-
törölt tag
Hát most ezzel beérték a Chrome-ot, pardon megelőzték. Ott főverziószám ugrásnál ez nem kerülhető el, egyéb esetben igen. Windows Internet Explorernél meg tudjuk,hogy lehet normál és rendszergazdai fiók alól is frissítést végezni, úgyis Windows újraindítás után lesz csak a folyamat lezárva
-
Faterkam
addikt
Akkor ez gép függő, vagy nem tudom! Én itt írtam, nálam azóta egyszer sem! kopp-kopp!
-
mikk2000
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest