- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Rimuru #63345 üzenetére
A böngészőben megnyitott lapokhoz minek süti? Csak a lapok, ha be kell jelentkezni vagy valami egyéb van akkor az nem gond. De ha PC-n van 10 megnyitott lap, laptopon megnézek belőle 3-at, azokat bezárom, akkor PC-n az a 3 már ne legyen ott, tűnjenek el onnan is. Ha magas elvárásom van akkor inkább nem is küzdök vele mert felesleges.
-
mpo
veterán
válasz
Rimuru #63020 üzenetére
A keretet (a nem látszó grafikonon jobb gomb) új lapon meg tudom nyitni, csak előtte a FF engedélyt kér az átirányításra.
Ilyenkor semmi nem fogja meg.
Csak az oldalon belül a beágyazott grafikon nem jelenik meg.
AVG Free sem foghatja, mert másik böngészőkben jó.
Csupasz FF-nál sem jó.
Gépet újraindítottam, más programokat nem indítottam.ping, traceroute működik.
-
Csupingo
veterán
válasz
Rimuru #62991 üzenetére
Ezek (L:/dl/upc/2020-11/21/584300_b9nihy5bjr7cmv3t_mozz.jpg)ki vannak véve(/L), mégsem tűnnek el.
-
dethroner
veterán
válasz
Rimuru #62644 üzenetére
Hát b+ pont ezt nyefegem már több hozzászólás óta.
Chrome akkor se dobálja ha kijelentkezek, PH szintén békén hagy, hogy csak példákat mondjak. Igen, van fent kiegészítő mindkettőn, de amíg a chromeban be lehet állítani az Ublock origint így, FF ezzel szemben hiába ugyanúgy állítom, hatástalan.
Nem szeretnék ff-ban fiókot beállítani, használni. -
DS39
nagyúr
válasz
Rimuru #62563 üzenetére
az uBlocknak ez a saját felhő szolgáltatása:
https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/Cloud-storage -
válasz
Rimuru #62332 üzenetére
Hát akkor ezt most én is kikapcsolom
Más:
FF 80b1-es dev és ha itt hozzászólás írásakor entert ütök vagy hangulatjelet illesztek be, akkor felugrik kb. fél képernyőnyit és vissza kell görgetnem a szövegdobozhozCsökkentett módban is csinálja, de Chrome-ban pl. nem... remélem a következő bétára elmúlik (adott verzió első bétája gyakran látványosan bugos/furcsa) vagy nem tudom miért rosszalkodik.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Rimuru #61728 üzenetére
Igen, ugyanazt a profilt nyitom meg, mert néha szükséges a frissítések és beállítások miatt. Nem használhatok másik profilt, hiszen a rendes profilt kell frissítenem stb. Korábban ez nem okozott gondot. Mióta máshogy tárolja a könyvjelzőket kb 1 éve, azóta jött elő ez az "üztközés", hogy amikor egyszerre van megnyitva homokozóban és simán is, akkor látszatra minden ok, de a következő megnyitásnál már megsérülnek, szürkék lesznek a faviconok és gyakran a könyvjelzős rész is sérül.
Intruder2k5: Már megszoktam régóta és alapból a friss dolgokat a Más könyvjelzőkbe mentem és vannak külön kategóriák is, de itt nem ez a gond. Olyankor tényleg nem menti el és a könyvjelzők exportálása sem működik. Létrejön egy places sqlite corrupt file.
-
Syl
nagyúr
válasz
Rimuru #61705 üzenetére
Például ha valaki aldomain alapján szeretne konténerlapot választani, ilyet a beépített nem tud.
szerk.
Például engem érdekelne egy megoldás a következő problémára.
Van két gmail fiók. Egyiket egy konténerben nyitom meg, másikat egy másikban.
Ez sima ügy.
De nekem kellene egy olyan lehetőség, hogy mindkét gmail fiókhoz készíthessek egy-egy könyvjelzőt a könyvjelző sávra, hogy egyetlen kattintással automatikusan a megfelelő konténerben nyíljon meg. -
Csupingo
veterán
válasz
Rimuru #61609 üzenetére
Igen, én is rögtön erre gondoltam, meg nem is ördögtől való dolog ez a fajta működés, de mintha ennél többet is használna ilyenkor. Általában elérhető 12 GB ram és teljesen szabad 4 GB, de mégis elfogy. Más böngészőkkel beéri kevesebb használatával is.
Nem lehet kényszeríteni valahogy, hogy egyből merevlemezre mentsen és ne a memóriába? Az a furcsa, hogy látszólag sokkal többet használ a letöltendő file méreténél. -
sz.j
nagyúr
válasz
Rimuru #61488 üzenetére
Köszi az infot, de sajnos a javasolt megoldásokkal nem lehet a címsorban már meglévő url-eket némelyikét gyorsan és egyszerűen törölni. Az előzmények törlése meg túl hosszadalmas és macerás ...
Sajnálom, hogy az előző FF verzióban jól működő shift + backspace kombó ennél már nem működik
-
-
samujózsi
senior tag
válasz
Rimuru #60829 üzenetére
Köszi, de pont azért kérdeztem, mert ott túl alap infók vannak.
Egészen mást keresve villant elém valahol, hogy blokkolja a fingerprintinghez használt kéréseket, ehhez képest még nem találtam olyan oldalt, ahol észlelte volna az ezirányú próbálkozásokat.
Pedig hasznos szolgáltatás lenne, ha valóban tudna ilyet, nem csak placebo lenne.
Jó, pont azt az oldalt, ami ezt demonstrálja, még nem néztem meg... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Rimuru #60672 üzenetére
Köszi a segítséget,szerintem pont valami hasonló módon oldottam meg a dolgot,de valahogy itt sem működik ez rendesen (ahogy chrome alatt sem...)
-
Kiskokó
veterán
válasz
Rimuru #60601 üzenetére
Köszi.
Ez a Shift + Del nem nagyon akart működni pedig jó lett volna.
Se kiválasztva se csak rajta hagyva az egeret se ment.Igen az előzmény törlésnél töröltem ki végül. Csak nem akartam mindent törölni mert nem tudom mióta volt "elmentve" oda ami nem kell így nem volt elegendő az "elmúlt óra" "elmúlt nap" hanem mindent törölni kellet. De persze csak a Form és historyt.
Köszönöm
Jack : Igen igen törli, csak nem volt elég neki az elmúlt nap vagy hónap vagy nem tudom mi volt a legnagyobb idő intervallum és az egészet meg nem akartam. De végül az lett
Köszönöm -
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Rimuru #59997 üzenetére
Az is van három is de egyik se állítja sötétre ott fent. Pedig amoleden ennek a legjobb így a sötét módja de felül meg világít a fehér állapotsor ami meg zavaró.
(#59998) Intruder2k5 Igen szerintem az már nem Firefox. De chrome és Samsung böngészővel sötét ott sötét módban! Sőt még opera böngészővel is! Csak mozillával fehér.
-
-
ledgeri
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
Rimuru #59667 üzenetére
Ezzel pontosan mit és hol kell csinálni?
Újabb csavar:
Tehát behozok egy PCWolrd-ös cikket és rákattintok alul a HOZZÁSZÓLÁSOK piros szövegdobozra ekkor nagy üresség majd, kb. egy perc múlva mégis betöltődik a Disqus
Van egy kis fázis késés, 444!-en nincs vagy máshol csak a PCWorld - és a hozzá köthető oldalakon -
-
Syl
nagyúr
válasz
Rimuru #59660 üzenetére
Semmi témababrálót nem használok, és a frissítés előtt rendben ment.
Új profillal nem jelentkezik a bug - de van a francnak kedve mindent újra beállítgatni rajta...
Próbáltam letiltott kiegészítőkkel indítani, de ez meg teljesen összekutyulta az alap profilomat, úgyhogy hagyom a fenébe az egészet!Amíg össze nem gyűjtöm az energiát az új profil belakásához (nem, nem elég a sync-ből való lehúzás), addig használom a Safarit (sicc)...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #59555 üzenetére
Mi fog történni ha ugyanarra az exe-re hivatkozó 2. parancsikont aktiválom?
Nekem jó az a +1 kattintás, ami a profilválasztás miatt kell, mert van, mikor alapértelmezett böngészőt akarnak nyit programok, akkor ezzel tudom még visszavonni a felesleges full betöltést... De akkor megint visszajutok oda, hogy elindulhat a második exe-n igyanaz a munkamenet...
A sync az az about:config bejegyzéseket is viszi egy az egyben, ugye? Manuális sync nélküli megoldáson túl lehetne-e arra mód, hogy ez egyik böngésző egyik mappában figyelje a profilokat, a másik egy másikban, de a beállításaik ezen felül sync-elve legyenek? vagy egyáltalán: hol rögzül az, hogy az exe honnan olvassa az elérhető profiljait? (olyanokra gondolok, hogy registry szinten, a mappában ahol az Exe van, stb)
A --new-instance kapcsoló üres, ideiglenes profilt nyit, alap beállításokkal (ha jól értem)?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #59543 üzenetére
ÁÁ csak tegnapelőtt láttam egy videót, hogy létezik tegnap meg véletlen ki is próbáltam.... Nincs még konkrét célom vele, de már nagyon határán vagyok a Chromiumos cuccok elhagyásának, és csak ezért érdekelt volna, hogy igen vagy nem, hogy hátha valahogyan jobbá tenné jelenlegi rendszerem...
Annyi a lényeg, hogy mindenképp kell 2 install, egyik fő, védett mindennapos, a másik egyik profilján a zenehallgatós, másikján egy fix privátböngészős (ez is csak azért, mert ha csak alap profilból nyitok privát lapot, és bármi egyéb program ablakot akarna nyitni magának, akkor azt a profil alap munkamenetében teszi, ami nem jó!).
Ebbe még nem tudom hogyan illesztgetném a konténerezést.... még nem használtam annyira sokszor, hogy lássam, nekem miként segít... (bár kezdem..) -
Polllen
nagyúr
válasz
Rimuru #59485 üzenetére
Az sajnos nem jó.
Van egy pocketbook olvasóm és ide e-mailben lehet küldeni olvasnivalót.
A cikkeket kétféle képen tudom küldeni:
- csatolmányban miután epub-t készítettem belőle (ez a fivefilters.org oldalon 1 kattintás, van firefox kiegészítő, de utána csatolni kell az e-mailbe)
- safari böngészőben olvasó mód, megosztás e-mailben (ez beágyazza a cikket) és elküldA második megoldást szeretném, mert lényegesen egyszerűbb, de safari csak a mobilomon van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged