- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
"You can now see what’s behind a link before visiting it with Link Previews. Long press a link (or right-click and choose Preview Link). Previews can optionally include AI-generated key points, which are processed on your device to protect your privacy."
[link]Már el is lehet hagyni a webböngésző nevet, és az AI társalgót használni... lassan-lassan ott járunk + ha nem akarok megnyitni egyoldalt, mert cookie, meg hasonló, akkor -mivel ez gépen dolgozik- miben lesz másabb, mint ha meg lenne nyitva?
Meg sokszor megesett már, hogy kattintás közben megáltam, mert mégsem akartam a linket megnyitni, lehúzva az egeret róla nem is vette katintásnak... na annak is RIP.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911