- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát, azt hittem sokkal egyszerűbben tudom majd kijátszani ezt a korlátozást. 😊
Gondoltam majd megváltoztatom a User Agentet és úgy indítom a böngésző frissítést arra az új verzióra, ami már nem telepíthető Win7 és 8-ra.
Eddig csak a Chrome tiltotta elsőként és így azon gyakoroltam. Kicsit sem hatja meg a User Agent... sőt már előre figyelmeztet, hogy ne frissítsek, mert nem fog futni.
Azt hittem majd a portable nem lesz ilyen szigorú, ez sem jött be.
Azt is próbáltam, hogy Win 11 alatt csináltam portable telepítőt, amit ott el is indítottam, hátha valami *.ini-t beleír a profilba és majd nem érdekli, ha átrakom régebbi rendszerbe. Semmi. Ugyanúgy kiírja ezt a hibát. Gondolom majd a Firefox is hasonló módon oldja meg.
ui: Tor nem játszik. Olyan gépen kellene majd, ami családi-üzleti dolgokra van használva és fontos a stabilitás, a régi megszokott programok, nyomtató stb ahogy van. Aki használja csak úgy ért hozzá, hogy minden be van állítva, ahogy megszokta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911