Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Keresgéltem de nem találtam semmi érdemi megoldást arra ha sokat ír a Firefox disk-re.
Onnan indultam, hogy meg volt nyitva 30-40 fül és feltűnt, hogy egy nap alatt sikerül kb. 40-50GB-ot összehoznia a háttérben hagyva.Amit azóta próbáltam:
- Tabok bezárása.
- Sessionrestore mentési időintervallumának átírása (fél órára)
- Addonok letiltása.
- Troubleshoot mode-ban indítás. (addon + egyebeket is tilt)
- Firefox reset (új profilt csinál és csak pár adatot restore-ol, minden mást eldob + beállítások is resetelve)Nem oldotta meg egyik sem.
Elindul üresen és 150MB írással kezd. (Ez Troubleshoot mode-ban 10-15MB csak de onnan ugyanúgy folyamatosan ír tovább.)
Reset után új profil, addonok mind letiltva, 1-2 fül van csak nyitva és 1 óra alatt kiír 1GB-ot így is.A sok fülre még mondtam volna, hogy talán normális is lehet, de 1-2 fülre biztosan nem az.
Meg egyébként többre sem kéne, hogy az legyen. Ha nem is 30-40 füllel, de régen is nyitva volt 5-15db és soha nem volt ez a nagyságrend. Emlékszem, hogy SSD-re váltás miatt még anno, nagyon régen néztem az írást és napi 10GB-ban kimerült a teljes Win10 használat, appokkal, swapfile-lal együtt.
Ehhez képest csak a Firefoxtól 10GB-os, órás szinten 1GB-os nagyságrend az nagyon sok szvsz.Szóval wtf?? Van erre bármi?
szerk: A vicc, hogy még a disk cache is tiltva van, átraktam ram cache-re próbaképp de ez sem segített. Google egyetlen releváns problémát dobott: file jogosultsági kérdés profil könyvtárban de ezzel nincs gond. Azokat írja folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911