- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Arra gondoltam, hogy legfeljebb nem használom az új, megnagyobbított címsor, és akkor nem fog idegesíteni.
De nem.
Ez a f....szminden indulásnál telibeveri a képernyőt ezzel.
Öreg vagyon én már ahhoz (máshogy fogalmazva tele a t...m azzal), hogy a napokat, vagy akárcsak 1-2 órát bohóckodjak a FF testreszabásával. Nem használok skineket, mert engem már hidegen hagynak, de azzal sem akarom az időmet eltölteni, hogy az általuk kitalált baromságokat valahogy megszüntessem. Tényleg azt fogják ezzel elérni, hogy visszatére IE11-re

Pont az volt FF erőssége, hogy közösségi fejlesztés volt, mostmár viszont úgylátszik, nem nagyon érdekli őket, hogy folyamatosan csökken a részesedésük.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911