-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
A 2.-nak leírt megoldás kilövi a gyorsítótárat a háttértárakon és én azt alkalmazom.
Ha már youtube videó: ugye ott is a tartalom nagy része maga a média és az oldal többi eleme elenyésző adatmennyiség a teljes forgalom egészét nézve, minek őrizgessem.Másrészt ha abban gondolkozol, hogy bizonyos tartalmakat (pl audió-, videó streamek) ne cacheljen a böngésző, arra nem biztos, hogy van megoldás. Max valami böngészőkiegészítő, de az szerintem ilyen szinten nem szólhat eleve bele a böngésző működésébe.
Alternatív megoldás, hogy ramdiskre dolgozol és ha szükséges, azt a leállításnál majd kiírja a háttértárra, illetve visszatölti indításnál a tartalmát.... De szerintem ezzel max nagyon lassú, vagy nagyon mobil (alacsony adatkorlát
) internet esetén lehet érdemes pöcsölni.Végezetül pedig: ha ezt nem játszottam volna el, akkor is 10+ év alatt érném el a Samsung által megadott 150 terás adatforgalmat az SSD-n... Csak szerintem tényleg felesleges egy digi net mellé nekem a gyorsítótár.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) internet esetén lehet érdemes pöcsölni.
KAMI911