- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
bazsi83vp #60054 üzenetére
+1
Ahogy írtam én kikapcsoltam a disk cache-t, mert van 32 giga memóriám, írjon abba hiszen nagyságrendekkel gyorsabb, és így még "kímélem" is az SSD-t (tudom, hogy nem kell félteni, de ha ennyivel tudom mentesíteni, akkor miért ne tegyem?) Illetve a jelenlegi net sebesség mellett teljesen feleslegesen vannak tárolva az oldal elemek.
csicso82 lehet kötözködésnek véled, pedig nem annak szántam, de ami filléres tétel neked, az nem jelenti azt, hogy másnak is az (persze tudom, hogy nem nagy összeg valóban egy kisebb SSD rendszer alá), de én ne dobálozzak már az ő pénzével, hogy nem igaz, hogy ezt nem tudod megengedni magadnak, mert ha tönkre megy akkor veszel másikat.
-
Armagedown
őstag
válasz
bazsi83vp #60041 üzenetére
Köszönöm a választ, de sajnos nekem így sem volna jó, mert ez a teljes gyorsítótárat áthelyezi a merevlemezre, ami lassulást okoz, úgy néz ki, nem lehet megcsinálni azt, hogy különböző weboldalakhoz más más cache-beállítás tartozzon.
Közben találtam egy megoldás, hogy a memóriába cacheljen, de ennek sok hátránya is van.
#60042 Szerintem elég világos, hogy azért akarom áthelyezni, hogy ne nyíródjon az feleslegesen, ha nem muszály.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest